tag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post1309794934300796310..comments2024-02-29T02:55:51.037-08:00Comments on Dolce Vita: Japán recept Jamie módraDolce Vitahttp://www.blogger.com/profile/03791467880717902322noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-2576875660435796832009-10-05T03:03:25.782-07:002009-10-05T03:03:25.782-07:00hello!
Nálunk is nagy kedvenc, percek alatt kész é...hello!<br />Nálunk is nagy kedvenc, percek alatt kész és az íze mennyei... Nyáron friss szilvával csinálom! Egy koreai ismerősöm javaslatára pedig egyszer-egyszer szójaszószos barnacukros pácba merítem a húst...<br />leírhatatlanul finom!http://juciutja.blogspot.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-1005308527720839482008-02-13T00:19:00.000-08:002008-02-13T00:19:00.000-08:00Toma, ott válaszoltamToma, ott válaszoltamDolce Vitahttps://www.blogger.com/profile/03791467880717902322noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-44179631466178062452008-02-12T14:25:00.000-08:002008-02-12T14:25:00.000-08:00DVpont ez az a kaja, ami miatt már jó ideje akarok...DV<BR/>pont ez az a kaja, ami miatt már jó ideje akarok wokba való párló kosarat venni. jamie egyik karácsonyi műsorában láttam ezt a receptet.<BR/>off: kipróbáltam a maradék rizottó hasznosítását, amiről beszéltünk. első kisérlet, egész jól sikerült:)<BR/>http://tomakonyha.blogspot.com/2008/02/slt-rizsbombc-maradk-rizottbl.html<BR/>még majd csiszolok rajta.Bombadil Tomahttps://www.blogger.com/profile/12187372828606215466noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-15410724813511705392008-02-12T05:38:00.000-08:002008-02-12T05:38:00.000-08:00LepkePillangó!Nálunk ez a fő kedvenc: http://fozzu...LepkePillangó!<BR/><BR/>Nálunk ez a fő kedvenc: http://fozzunkolaszul.blogspot.com/2007/04/kecskre-kposztt.htmlDolce Vitahttps://www.blogger.com/profile/03791467880717902322noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-77241085264308831062008-02-12T05:01:00.000-08:002008-02-12T05:01:00.000-08:00Szia,Kecskét hogyan szoktad elkészíteni?Van még 1 ...Szia,<BR/>Kecskét hogyan szoktad elkészíteni?<BR/>Van még 1 fél kecske a mélyhűtőben, és kicsit kifogytunk az ötletekből. <BR/><BR/>LepkePillangóAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-26116820174811358102008-02-12T02:54:00.000-08:002008-02-12T02:54:00.000-08:00Zozó!Persze, kiszedtem! Én szeretem az ízét. Szárí...Zozó!<BR/><BR/>Persze, kiszedtem! Én szeretem az ízét. Szárítottam van és annyira már nem intenzív. Frissebből leht, hogy kevesebb kell, a fűszerezés mindig csak irányadó, annyira függ az egyéni ízléstől.<BR/>Kiváncsi vagyok, mit főztél. Mostanában én is kedvelem az ázsiai konyhátDolce Vitahttps://www.blogger.com/profile/03791467880717902322noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-56695661012041344232008-02-12T02:46:00.000-08:002008-02-12T02:46:00.000-08:00:)A hétvégén énis főztem Japánt :) majd felrakom v...:)<BR/><BR/>A hétvégén énis főztem Japánt :) majd felrakom valamikor.. Meg nemsokára megyek az egyik koreai diákomhoz koreai maki készítést tanulni.:) Egyre jobban belegabalyodom az ázsiai konyhába:) <BR/><BR/>Kérdés. A csillagániszt meg a szegfűszeget gondolom kiszedted, mielőtt a húsba került volna? vagy..? Nem lett túl erős ánizs íze? valahogy annyira nem jön be...<BR/><BR/>ZozóAnonymousnoreply@blogger.com