tag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post2740731014961562936..comments2024-02-29T02:55:51.037-08:00Comments on Dolce Vita: EpersziromDolce Vitahttp://www.blogger.com/profile/03791467880717902322noreply@blogger.comBlogger21125tag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-32748034007617447802011-12-04T23:29:34.443-08:002011-12-04T23:29:34.443-08:00Ádám!
A napon 48 óra kell neki (éjszakára behozva...Ádám!<br /><br />A napon 48 óra kell neki (éjszakára behozva, nem szereti a hajnali párát!!), sütőben kell neki 68 óraDolce Vitahttps://www.blogger.com/profile/03791467880717902322noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-57527983523132179052011-12-04T11:41:21.796-08:002011-12-04T11:41:21.796-08:00Ha meg nyáron a kertben csinálom akkor elég neki 8...Ha meg nyáron a kertben csinálom akkor elég neki 8-10 óra a napon ? ÁdámAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-76652162327754500632011-12-04T11:38:09.480-08:002011-12-04T11:38:09.480-08:00mennyit kell légkeveréses sütőben 90 fokon sütni? ...mennyit kell légkeveréses sütőben 90 fokon sütni? köszönöm ÁdámAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-83395893618303111342011-11-30T15:44:37.369-08:002011-11-30T15:44:37.369-08:00Köszönöm a választ :) Nyáron csináltam az epret, s...Köszönöm a választ :) Nyáron csináltam az epret, szépen celofánba csomagoltam és a kamrában tartottam, de közeleg a karácsony és szeretnék piros ételfestéket de nem az agyonkezelt változatot..és eszembe jutott mintha írtál volna erről valamit :) és lám megtaláltam :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-64837116402157446802011-11-30T11:52:34.947-08:002011-11-30T11:52:34.947-08:00ahogy a belinkelt blogon néztem, simán ledarálva m...ahogy a belinkelt blogon néztem, simán ledarálva mehet színezéknek, nem kell hozzá más. <br />ha jól ki van szárítva, szerintem nehezen romlik.<br />Merre laksz, hogy most eprezel?Dolce Vitahttps://www.blogger.com/profile/03791467880717902322noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-41349818981969000412011-11-30T10:02:49.656-08:002011-11-30T10:02:49.656-08:00jaj és még egy kérdés, meddig áll el így szerinted...jaj és még egy kérdés, meddig áll el így szerinted?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-72130206314517138142011-11-30T09:53:26.245-08:002011-11-30T09:53:26.245-08:00Szia!
Nyáron sikeresen aszaltam a recepted alapjá...Szia!<br /><br />Nyáron sikeresen aszaltam a recepted alapján epret.Ha ledarálom akkor már funkciónál is ételfestékként vagy még hozzá kellene adni valamit ?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-55185001706299506422010-06-11T13:25:55.446-07:002010-06-11T13:25:55.446-07:00Melinda!
köszönöm! : )
Ha már ropogós volt, szeri...Melinda!<br /><br />köszönöm! : )<br />Ha már ropogós volt, szerintem tovább nem kellett volna szárítani. Hirtelen nem tudom, mitől nedvesedhetett vissza. Bár az idő elég párás...Dolce Vitahttps://www.blogger.com/profile/03791467880717902322noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-45113659212707303122010-06-11T13:23:59.505-07:002010-06-11T13:23:59.505-07:00sztem kb. 90 fok, légkeverés, vagy ajtó résnyire n...sztem kb. 90 fok, légkeverés, vagy ajtó résnyire nyitva. 8-10 óra, a paradicsomnak legalábbis ennyi kell. Illetve fordítva igaz, az epernek annyi kellett a napon, mint a parinakDolce Vitahttps://www.blogger.com/profile/03791467880717902322noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-43455284268647373792010-06-11T13:14:41.884-07:002010-06-11T13:14:41.884-07:00Sütöben hogy kellene szaritanom? Sajnos nincs Balk...Sütöben hogy kellene szaritanom? Sajnos nincs Balkonom hogy napra tegyem az Epreimet :(.Kisbabhttps://www.blogger.com/profile/12252840916100278431noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-76018754318201903172010-06-10T12:55:57.256-07:002010-06-10T12:55:57.256-07:00tetszik a napon szaritas! sutoben keszitettem mar ...tetszik a napon szaritas! sutoben keszitettem mar scone-hoz vajjal osszekeverveDelishhttps://www.blogger.com/profile/16130524496038783276noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-55102631285917185172010-06-10T12:49:24.108-07:002010-06-10T12:49:24.108-07:00Kedves Kriszta! Gratulálok a blogodhoz, a könyvedh...Kedves Kriszta! Gratulálok a blogodhoz, a könyvedhez és a Nők Lapja Konyhához! Remek receptjeid vannak, gyorsak egyszerűek és tényleg nagyon finomak! És a fotóid nagyon jók!<br />Eperszirom ügyben egy kis segítséget kérnék: én is láttam az olasz bejegyzést, szerdán meg is csináltam (garázstető hiányában a sütőben) és bár teljesen ropogósra száradt, tegnapra egy kicsit megereszkedett, mintha újra Melindahttps://www.blogger.com/profile/11588805190266480023noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-19625824374724508432010-06-10T10:02:13.731-07:002010-06-10T10:02:13.731-07:00Nagyon guszta ez az eperszirom! Nem utolsó sorban ...Nagyon guszta ez az eperszirom! Nem utolsó sorban alternatívája lehet a chipsnek a TV előtt... :)MÁKhttps://www.blogger.com/profile/09828036719357477688noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-48585782203047718322010-06-10T07:51:08.730-07:002010-06-10T07:51:08.730-07:00Köszi! :)Köszi! :)Norkahttps://www.blogger.com/profile/08638592879767430166noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-12599332796478804762010-06-10T04:23:46.293-07:002010-06-10T04:23:46.293-07:00Tetszik az utolsó kép :) Kérd meg a gyerkőcöket, n...Tetszik az utolsó kép :) Kérd meg a gyerkőcöket, nyomdázzák össze eperrel az egyik ruhád :)Bisztrókonyhahttps://www.blogger.com/profile/11558622590859326030noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-38566614388163724462010-06-10T02:02:12.260-07:002010-06-10T02:02:12.260-07:00Grenadine!
én nyári ruhát szeretnék ilyen mintáva...Grenadine!<br /><br />én nyári ruhát szeretnék ilyen mintával<br /><br />Pariaszalást itt találjátok: http://fozzunkolaszul.blogspot.com/2008/08/igazi-napon-aszalt-paradicsom.html<br /><br />Katarína: tüllel érdemes letakarni, így se bogár,se madár nem bánjaDolce Vitahttps://www.blogger.com/profile/03791467880717902322noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-79411340385990531932010-06-10T01:45:02.236-07:002010-06-10T01:45:02.236-07:00teccik a festmény :)teccik a festmény :)grenadinehttp://www.g-rid.infonoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-49671618015485634642010-06-10T01:42:14.787-07:002010-06-10T01:42:14.787-07:00Szia
Azt szeretném megkérdezni, hogy a paradicsom...Szia<br /><br />Azt szeretném megkérdezni, hogy a paradicsom aszalásának hogy álljak neki? Fel kellene szeletelni előtte? Az erkélyen épp megfelelő hőmérséklet lenne hozzá.<br />Előre is köszi a Választ.<br />DalimaniaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-82956212270571554442010-06-10T00:00:01.527-07:002010-06-10T00:00:01.527-07:00Kár, hogy csak 10 dkg lesz belőle, bár koncentrált...Kár, hogy csak 10 dkg lesz belőle, bár koncentráltabb az íze, így még az antioxidáns tartalma is sokkal magasabb, mint nyersen.<br /><br />Eldöntöttem, hogy fogok én is paradicsomot aszalni, eddig nem mertem, de most, hogy írod, hogy sikerült, pakolok fel egy-két tálcát a terasztetőre. Éjjelre bevitted, aztán reggel megint kiraktad? Nem kell attól tartani, hogy valami madárkák megdézsmálják?Romanahttps://www.blogger.com/profile/09890564121881074877noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-13732823918273570082010-06-09T23:13:14.441-07:002010-06-09T23:13:14.441-07:00A lekvárötletért 2 külön plusz pont jár!A lekvárötletért 2 külön plusz pont jár!Dolce Vitahttps://www.blogger.com/profile/03791467880717902322noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-40344780640124002682010-06-09T23:04:39.945-07:002010-06-09T23:04:39.945-07:00Én már lekvárt is így csináltam az eperből! Nem as...Én már lekvárt is így csináltam az eperből! Nem aszaltam teljesen szárazra, és olyan isteni zamatos dzsem lett belőle ahogy összeturmixoltam! Bár gondolom, túl sokáig nem áll el. Legközelebb citromfűvel fogom ízesíteni :)Norkahttps://www.blogger.com/profile/08638592879767430166noreply@blogger.com