tag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post2741547390706280916..comments2024-02-29T02:55:51.037-08:00Comments on Dolce Vita: Új, új, új... spárgatortaDolce Vitahttp://www.blogger.com/profile/03791467880717902322noreply@blogger.comBlogger11125tag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-66525721431192167392010-04-28T10:28:58.603-07:002010-04-28T10:28:58.603-07:00Szia Kriszta!
Egy kezdő háziasszonos kérdés, mily...Szia Kriszta!<br /><br />Egy kezdő háziasszonos kérdés, milyen hőmérsékletű legyen a vaj, hogy belőle és a lisztből tészta legyen, ne vajas morzsa, ami nekem lett?... (előre kivettem a vajat, hogy puha legyen, ez a gond? sehogy se akartak a kis morzsa manók egybeállni :)<br /><br />Köszi, ÉviUnknownhttps://www.blogger.com/profile/02527592972470480302noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-8551310993420587672010-04-22T07:09:04.453-07:002010-04-22T07:09:04.453-07:00nagyon guszta, kipróbálom. Imádom a spárgát.
én n...nagyon guszta, kipróbálom. Imádom a spárgát. <br />én nem pucolom, hanem az "ahol fás ott törik el alapon" töröm le a végét, ahogy Jamie is csinálja. :)Így még nem lett soha fás, bár igaz, hogy kb. a negyede kukába kerül. :( reméljük hamar lemegy az ára.<br />boncaNémethhttps://www.blogger.com/profile/03937029180092885286noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-74052125338927846762010-04-22T05:08:23.740-07:002010-04-22T05:08:23.740-07:00Jól néz ki nagyon, majdnem úgy mint ez a recept is...Jól néz ki nagyon, majdnem úgy mint ez a recept is:<br />http://www.lecker.de/rezept/1103981/Spargeltarte-mit-Oliven-und-Chili-Schmandcreme.htmlAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-22909187342816369312010-04-22T04:36:09.990-07:002010-04-22T04:36:09.990-07:00Nagyon jól hangzik és jól is néz ki. Imádom a spár...Nagyon jól hangzik és jól is néz ki. Imádom a spárgát, de a pucolását utálom. Bárcsak meg lehetne úszni valahogy! <br />SzabinaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-40321863501576677282010-04-22T03:59:02.503-07:002010-04-22T03:59:02.503-07:00Fűri!
Ez egy hagyományos omlós tészta, sztem igen...Fűri!<br /><br />Ez egy hagyományos omlós tészta, sztem igen. Édes keksznek sütöttem úgy, hogy fele-fele sima és tk. liszt. <br />kisanyo!<br />bátran : )<br />Annák!<br />jól megtévesztetek itt engem. <br />EZ egy kicsit macerásabb mint egy sós clafoutis (nem sokkal) de annyival több is.<br />Ha tényleg igazi édes tortát akarsz imitálni, akár úgy, hogy az ünnepeltet is megtévessze, el tudok Dolce Vitahttps://www.blogger.com/profile/03791467880717902322noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-64736892705750598162010-04-22T03:07:19.986-07:002010-04-22T03:07:19.986-07:00Nem bírok magammal, nagyon viszket már a tenyerem ...Nem bírok magammal, nagyon viszket már a tenyerem a spárgáért. De most piacra nem jutok ki, a sarki zöldségesnél meg nem friss. Én a clafoutisban gondolkodom... De lehet, hogy leváltom erre :)<br />(Sale e Pepe-s Anna :) )Bisztrókonyhahttps://www.blogger.com/profile/11558622590859326030noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-61955359323813399392010-04-22T01:34:54.208-07:002010-04-22T01:34:54.208-07:00Ó, anyám! Nagyon guszta! Belinkeltem egy receptede...Ó, anyám! Nagyon guszta! Belinkeltem egy receptedet a blogomon, mert te ihletted a cukkinis lepényemet. Itt találod: http://kisanyo.blogspot.com/2010/04/cukkinis-villamlepeny.html<br />Ne haragudj, de nagyon sokszor járok nálad és egyszerűen muszáj kipróbálni a receptjeidet! Köszönöm! kisanyoNyucihttps://www.blogger.com/profile/13980856357871041554noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-35244924173229775112010-04-22T00:55:32.698-07:002010-04-22T00:55:32.698-07:00Szia Kriszta!
Ínycsiklandozó recept!! Végre megjöt...Szia Kriszta!<br />Ínycsiklandozó recept!! Végre megjött a spárga! :)<br />Szeretnék egy kérdés-kéréssel Hozzád fordulni: hétvégére édesség-utálónak szeretnék születésnapi sós tortát sütni, ráadásul nagyon szeretnék emeleteset készíteni (jó sok gyertya kell, hogy ráférjen:) Tudnál valamilyen ötletet adni? Előre is köszönöm válaszod! Szép napot! AnnaAnnahttps://www.blogger.com/profile/00812375887649325080noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-4684644883047051842010-04-22T00:54:03.219-07:002010-04-22T00:54:03.219-07:00Kedves Kriszta!
A recept teljes kiörlésű lisztel i...Kedves Kriszta!<br />A recept teljes kiörlésű lisztel is működne? Vagy esetleg durummal...<br />Köszi!Unknownhttps://www.blogger.com/profile/04636796815160535248noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-80283568325666999252010-04-22T00:19:55.316-07:002010-04-22T00:19:55.316-07:00Szuper recept!Szuper recept!bévéhttps://www.blogger.com/profile/03237901645902933495noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-71510488313925585642010-04-21T23:48:04.058-07:002010-04-21T23:48:04.058-07:00: )) ma nálam is spárga a téma...
Klassz recept.: )) ma nálam is spárga a téma...<br />Klassz recept. á la carte kulinariahttps://www.blogger.com/profile/12137160063217464933noreply@blogger.com