tag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post3212453539772891742..comments2024-02-29T02:55:51.037-08:00Comments on Dolce Vita: Morzsás lazacDolce Vitahttp://www.blogger.com/profile/03791467880717902322noreply@blogger.comBlogger18125tag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-80880942585721061302009-11-17T01:43:42.733-08:002009-11-17T01:43:42.733-08:00A Metróban is mindig változik az ára, itt általába...A Metróban is mindig változik az ára, itt általában 3000 ft körül mozog (legutóbb pl. 2000-ért vettem, és nagyon friss volt)<br />A frissességét onnan látod, hogy szép, egyenletes színű-e a húsa, a szélek ne legyenek megbarnulva,(mint a húsnál mikor kicsit olyan műanyagos hatása van, nem csillog, hanem matt és kemény), Szagold meg, a lazacnak erőteljes illata van, de semmi zavaró nem lehet benne.Dolce Vitahttps://www.blogger.com/profile/03791467880717902322noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-43939007256161412892009-11-16T04:58:07.601-08:002009-11-16T04:58:07.601-08:00Nálunk nem könnyű lazachoz jutni,viszont most látt...Nálunk nem könnyű lazachoz jutni,viszont most láttam a tescos szórólapban,hogy hirdetik. Nem szoktam ott vásárolni,és nem tudom milyen minőségű lehet,mert intersparban pl. sokkal drágábban adják,vajon mi lehet a nagy árkülönbség oka? Ha mégis veszek,honnan tudom megállapítani, hogy friss?Melindahttps://www.blogger.com/profile/04888785177304534338noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-39596092502874770852009-11-12T09:50:34.168-08:002009-11-12T09:50:34.168-08:00Kipróbáltam, egyszerű, de nagyszerű!Kipróbáltam, egyszerű, de nagyszerű!jucnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-7294874869713572922009-11-12T04:16:29.561-08:002009-11-12T04:16:29.561-08:00Juc!
Igen, szerintem saláta az ideális. Én nem va...Juc!<br /><br />Igen, szerintem saláta az ideális. Én nem vagyok nagy köretes, csak a sültparit ettem hozzáDolce Vitahttps://www.blogger.com/profile/03791467880717902322noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-91952748238448561562009-11-12T04:14:19.026-08:002009-11-12T04:14:19.026-08:00Milyen köretet ajánlanál hozzá? Zöldsalátát?Milyen köretet ajánlanál hozzá? Zöldsalátát?jucnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-46412125921284808752009-11-06T10:10:49.992-08:002009-11-06T10:10:49.992-08:00Xman
ízlések és pofonok, nekem a fehér kör kifeje...Xman<br /><br />ízlések és pofonok, nekem a fehér kör kifejezetten nagyon tetszik, ezért is lett ez az új fejléc, logó-szerűen szeretném mostantól használni, látod neked a kép tetszik, másnak az túl hagyományos. Olyat sajnos nem lehet, amelyik mindenkinek tetszik<br />Az egy faláda, imádom! nagyon rég vágytam egy ilyenre, a szomszéd plébániáról szereztem lomtalanításkor. Minden oldalát más-más Dolce Vitahttps://www.blogger.com/profile/03791467880717902322noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-35282660006145883892009-11-06T07:07:49.287-08:002009-11-06T07:07:49.287-08:00Szia! Nekem sem tetszik az a nagy fehér kör a borí...Szia! Nekem sem tetszik az a nagy fehér kör a borítón, totál odavágja az egész fotót ami amúgy szép lenne. Ráadásul fehér a felsőd is, szerintem így nagyon elcseszett. A képek viszont szépek! Látom nagyon rászoktál erre a falapra.Xmannoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-85801473797119321622009-11-06T01:24:20.746-08:002009-11-06T01:24:20.746-08:00Jaj, nem allt szándékomban nagyon kritizalni, csak...Jaj, nem allt szándékomban nagyon kritizalni, csak par nap utan erre jartam es az elso gondolatom ez volt :) A tipo es a layout amugy nagyon tetszik, mediterran hangulatu, hozzad illo. Eppen ezert nekem nem harmonizalt a boritoval, mert az ahogy mondtad te is, hagyomanyos. <br />De kivancsian varom, kezbe veve amugy is mas minden, a szinek, a textura... <br />agiAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-53968121161452172432009-11-06T00:50:03.829-08:002009-11-06T00:50:03.829-08:00Köszönöm szépen a segítséget :)Köszönöm szépen a segítséget :)Zsirihttps://www.blogger.com/profile/10992963017903547301noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-51217126178532754802009-11-06T00:41:22.606-08:002009-11-06T00:41:22.606-08:00A fejléces grafikát a férjem követte el, ahogy a k...A fejléces grafikát a férjem követte el, ahogy a könyv teljes tervezését, grafikáit, logóit stb.Dolce Vitahttps://www.blogger.com/profile/03791467880717902322noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-5751527589144292832009-11-06T00:40:15.672-08:002009-11-06T00:40:15.672-08:00Zsiri!
A diós stangli pl nagyon jól bírja a meleg...Zsiri!<br /><br />A diós stangli pl nagyon jól bírja a meleget, limoncello is jól tárolható, a marcipános-csokis bonbon is. Ha mascarponét keversz bele legyen irányadó a szavatossági ideje, hűtőben tartsd, jól zárható dobozban, hogy ne vegye át semminek se a szagát. Hagyományos füstülésű kolbász ne legyen a hűtőben! : )<br /><br />Ági!<br />sajnálom, lehet, hogy előre fel kellett volna tenni ideDolce Vitahttps://www.blogger.com/profile/03791467880717902322noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-54359244328511022952009-11-06T00:11:36.483-08:002009-11-06T00:11:36.483-08:00Az uj fejlec nagyon, de sajnos a konyv boritoja ne...Az uj fejlec nagyon, de sajnos a konyv boritoja nekem sem tetszik. A receptek viszont igen, mindig, tehát mindenkepp megveszem :)<br />agiAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-75723556113517677382009-11-05T07:27:00.409-08:002009-11-05T07:27:00.409-08:00Ági!
Sült almán biztos, nagyon jól működne egy ki...Ági!<br /><br />Sült almán biztos, nagyon jól működne egy kis mézeskalácsmorzsa! Nagyon jó ötlet!Dolce Vitahttps://www.blogger.com/profile/03791467880717902322noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-85958842536211432362009-11-05T04:59:49.769-08:002009-11-05T04:59:49.769-08:00Köszönöm :-)Köszönöm :-)Zsirihttps://www.blogger.com/profile/10992963017903547301noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-12567379947539419432009-11-05T04:06:22.951-08:002009-11-05T04:06:22.951-08:00Ági!
igen, és remélem, tudok is menni
Zsiri!
est...Ági!<br /><br />igen, és remélem, tudok is menni<br /><br />Zsiri!<br />este írok választ!Dolce Vitahttps://www.blogger.com/profile/03791467880717902322noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-28361264611056060372009-11-05T03:52:30.355-08:002009-11-05T03:52:30.355-08:00Ui: meghívót megkaptad?Ui: meghívót megkaptad?Ági, aki főzhttps://www.blogger.com/profile/11509799980454904195noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-4807023229492376042009-11-05T03:52:17.394-08:002009-11-05T03:52:17.394-08:00Azt nem próbáltad még, hogy késes aprítóba teszed ...Azt nem próbáltad még, hogy késes aprítóba teszed a száraz kenyeret, hozzá a fűszereket, olajat és ebbe forgatod bele a húst/halat, stb-t. Nyári étel ugyan, de pl. cukkini karikákra szórva és így sütve egyszerűen zseniális. <br />És akkor most elindult az agyam: kalácsmorzsa, kekszmorzsa, mézeskalács morzsa... hú micsoda ízeket lehetne kihozni.Ági, aki főzhttps://www.blogger.com/profile/11509799980454904195noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-50022048717602657732009-11-05T03:29:40.822-08:002009-11-05T03:29:40.822-08:00Kedves Krisztina!
Kérlek ne haragudj, hogy a kérd...Kedves Krisztina!<br /><br />Kérlek ne haragudj, hogy a kérdésem nem ehhez a hozzászóláshoz fog kapcsolódni, de tanácstalan vagyok egy dologban, és a Te válaszodban bízok a legjobban :) Idén karácsonyra csupa saját gyártású dolgot szeretnék készíteni, például szaloncukor, zserbó golyót, narancslekvárt, és sajnos fogalmam sincs, hogy ezek meddig állnak el. Nagyon sokat dolgozom már most, kezdődik Zsirihttps://www.blogger.com/profile/10992963017903547301noreply@blogger.com