tag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post3534058070554475754..comments2024-02-29T02:55:51.037-08:00Comments on Dolce Vita: “Borhozételt” pályaművek I.Dolce Vitahttp://www.blogger.com/profile/03791467880717902322noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-69828336653305026302008-06-13T02:06:00.000-07:002008-06-13T02:06:00.000-07:00Nem kötekedni akartam, csak kemény húsú sárgabarac...Nem kötekedni akartam, csak kemény húsú sárgabarackot írsz (és nem is tudom elképzelni, hogy lehet befőttbarackot a leírtak szerint karamellizálni). Természetesen egy recept örökérvényű, de jelen esetben a borokhoz kellett receptet kreálni, és lefényképezni. Persze, ha valaki tavaly nyáron pont Heimann borhoz kreált ételt, és le is fényképezte, az más...<BR/>De tényleg kötekedek tovább, mert Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-45915284337328713752008-06-12T04:15:00.000-07:002008-06-12T04:15:00.000-07:00Befőtt az éléskamrából, ami tavaly a fánkon érett....Befőtt az éléskamrából, ami tavaly a fánkon érett. Amúgy kora tavasszal is lehet itt-ott kapni, olyat, amelyik az osztrák nagybaniról származik, sőt karácsonykor cseresznyét stb stb. Ma ez már nem akadály, a minősége az onban nagy kérdés, ezért is lett ez befőttből. A recept amúgy örök érvényű, én valahogy sosem gondolkoztam azon, ha decemberben nyitok ki egy recepteskönyvet abba hogyan kerül Dolce Vitahttps://www.blogger.com/profile/03791467880717902322noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-26825645050665261102008-06-12T01:22:00.000-07:002008-06-12T01:22:00.000-07:00Az étel nagyobn jól néz ki és biztos finom is, de ...Az étel nagyobn jól néz ki és biztos finom is, de honnan szereztetek kora tavasszal sárgabarackot?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-19227495572245708232008-06-12T00:31:00.000-07:002008-06-12T00:31:00.000-07:00Vero!Köszönöm, a borral nagyon szépen harmonizáltVero!<BR/><BR/>Köszönöm, a borral nagyon szépen harmonizáltDolce Vitahttps://www.blogger.com/profile/03791467880717902322noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-45273341968350916272008-06-12T00:25:00.000-07:002008-06-12T00:25:00.000-07:00Gyönyörű! Micsoda harmónia! Küllemben és ízben is....Gyönyörű! Micsoda harmónia! Küllemben és ízben is. Fenomenális. Grat.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-84465820628990102682008-05-07T00:38:00.000-07:002008-05-07T00:38:00.000-07:00hmm, nem is tudom, ebben az ételben egy cseppnyi o...hmm, nem is tudom, ebben az ételben egy cseppnyi olaszosság sincsDolce Vitahttps://www.blogger.com/profile/03791467880717902322noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-22955424536892622502008-05-06T17:21:00.000-07:002008-05-06T17:21:00.000-07:00szerencsesebb lenne olaszos talalasi formakat komp...szerencsesebb lenne olaszos talalasi formakat komponalni a kepekhez a japan helyett...Anonymousnoreply@blogger.com