tag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post5986328229345235291..comments2024-02-29T02:55:51.037-08:00Comments on Dolce Vita: CsigazsemleDolce Vitahttp://www.blogger.com/profile/03791467880717902322noreply@blogger.comBlogger9125tag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-87193413327440164562011-04-20T00:58:07.867-07:002011-04-20T00:58:07.867-07:00oké, akkor beleírok még egy kis sót a receptbe... ...oké, akkor beleírok még egy kis sót a receptbe... :-)<br />Köszönöm, hogy megkukkantottad. :-)adminhttps://www.blogger.com/profile/05778447491300116402noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-23757289951589514872011-04-20T00:42:50.755-07:002011-04-20T00:42:50.755-07:00Bogyó!
2x sóztam, kb. azonos mennyiséggel. Szépek...Bogyó!<br /><br />2x sóztam, kb. azonos mennyiséggel. Szépek lettek a zsemléid!Dolce Vitahttps://www.blogger.com/profile/03791467880717902322noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-44996878417213633502011-04-19T05:25:42.828-07:002011-04-19T05:25:42.828-07:00Szia!
Megsütöttem, Isteni! :-)
Finom, puha, nem fu...Szia!<br />Megsütöttem, Isteni! :-)<br />Finom, puha, nem fullasztó!<br />Köszi a receptet!!!!<br />http://bogyokonyha.blogspot.com/2011/04/csigazsemle.html<br /><br />Ui: A só mennyisége kicsit összezavart! Az első pontban hozzáadsz a tésztához 1 tk sót. Aztán a 2. pontban is hozzáadsz még sót, viszont ott már nincs mennyiség. Mind a kétszer kell bele só?<br />Én csak egyszer tettem bele és nem adminhttps://www.blogger.com/profile/05778447491300116402noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-80589898079827690922011-04-18T02:44:22.005-07:002011-04-18T02:44:22.005-07:00köszi az ajánlást, megnézem!köszi az ajánlást, megnézem!Dolce Vitahttps://www.blogger.com/profile/03791467880717902322noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-59696332827639315042011-04-16T05:36:29.022-07:002011-04-16T05:36:29.022-07:00Szia Kriszta!
Probald ki Limara levendulas briosa...Szia Kriszta!<br /><br />Probald ki Limara levendulas briosat, en a hutoben kelesztem kb.1,5 orat, utana formazom es a tepsiben ejszakara a hutoben hagyom megkelni, reggel tojassal lekenem majd a hideg sutot 180 fokra allitva sutom. Amig megmosakszom es felebresztem a gyerekeket kesz is a pihe-puha friss brios. A teszta teljesen hasonlo joghurtos.<br />MoniShbetahttps://www.blogger.com/profile/00960389987290046802noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-1176742022236231882011-04-15T02:48:51.027-07:002011-04-15T02:48:51.027-07:00: ) akkor egy másik Zsuzsi volt. 2 napja jött a le...: ) akkor egy másik Zsuzsi volt. 2 napja jött a levél, azt hittem azonos zsemlékről van szó: )Dolce Vitahttps://www.blogger.com/profile/03791467880717902322noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-30075774993685035492011-04-15T02:39:33.201-07:002011-04-15T02:39:33.201-07:00Szerintem nem én voltam, de nekem is van talonban:...Szerintem nem én voltam, de nekem is van talonban:-)Zsuzsihttps://www.blogger.com/profile/08834064963289742685noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-68807599724066250792011-04-15T02:30:28.997-07:002011-04-15T02:30:28.997-07:00Zsuzsi!
Tőled kaptam akkor minap azt a szép zseml...Zsuzsi!<br /><br />Tőled kaptam akkor minap azt a szép zsemlésképet? Nagyon hasonló lesz ez is, de egy kicsit könnyebb, lukacsosabb a szerkezeteDolce Vitahttps://www.blogger.com/profile/03791467880717902322noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-67634338335870501882011-04-15T02:16:41.463-07:002011-04-15T02:16:41.463-07:00Megcsináltam a nőklapjás hamburgerzsemlédet, nagyo...Megcsináltam a nőklapjás hamburgerzsemlédet, nagyon jó lett. A lányom úgy rákapott, hogy kenyér helyett is azt akarja enni, úgyhogy már van belőle a mélyhűtőben is. Köszi, ezt is kipróbáljuk.Zsuzsihttps://www.blogger.com/profile/08834064963289742685noreply@blogger.com