tag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post6024993206072408596..comments2024-02-29T02:55:51.037-08:00Comments on Dolce Vita: Nyári ravioliDolce Vitahttp://www.blogger.com/profile/03791467880717902322noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-87743561305276589772011-08-10T04:21:51.564-07:002011-08-10T04:21:51.564-07:00A tojásos módszert még tényleg nem próbáltam,most ...A tojásos módszert még tényleg nem próbáltam,most fogom.<br />Ízlés dolga valóban,hogy kinek mi a jó,de a házi konyha mindenütt a legjobb.....na még ez sem biztos, szóval a saját főztömet mindig nagyon szeretem.....talán csak akkor nem, ha valami nem a számíze szerint sikerül...és itt pont a végén,tehát a raviolit bio-paradicsomokból-többféle színű és formájú-friss szintén bio kétféle Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-87084965281395846492011-08-09T23:14:32.554-07:002011-08-09T23:14:32.554-07:00Kedves DV
megint az alapprobléma
hol tudok durumli...Kedves DV<br />megint az alapprobléma<br />hol tudok durumlisztet venni? vagy esetleg készítsem rétesliszttel és egy tojás/100 g tészta variációval? Amúgy igazad van, most mikor friss és édes a pari, ilyenkor érdemes ilyeneket enni.<br />üdvözlettel: gambasAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-12368362677261963092011-08-09T12:16:36.936-07:002011-08-09T12:16:36.936-07:00Milyen lisztből készítetted? Durumlisztesnél sosem...Milyen lisztből készítetted? Durumlisztesnél sosem szoktam tojással megkenni a két réteget, össze szokott mindig tapadni. Ebben a ravioli formázóban pedig alaposan összenyomja az ember, úgy marad. Próbáld ki úgy, hogy tojással nagyon vékonyan megkened a töltelék körül, után illeszted rá a másik tésztát. <br />Étterem kérdésben nem egyezik az ízlésünk. Én Rómában is nagyon-nagyon jókat szoktam Dolce Vitahttps://www.blogger.com/profile/03791467880717902322noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-29307655622614693472011-08-09T05:54:35.957-07:002011-08-09T05:54:35.957-07:00Tanácsot szeretnék kérni, mert sajnos a raviolim k...Tanácsot szeretnék kérni, mert sajnos a raviolim kifőtt, vagyis eltűnt a töltelék a főzés során.Mit tegyek és mit ne????<br />A téma, a hely és a recept csodás DE miért van az, hogy pl Rómában NEM lehet jót enni, még sok pénzért sem, de egy agriturizmóban igen, ott házias isteni ízek vannak,de másutt sehol. Ti mit tapasztaltatok?És miért van ez,Budapesten igen jókat lehet enni de már a francia Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-71198092118444180352011-08-08T23:43:44.030-07:002011-08-08T23:43:44.030-07:00Gyönyörű volt, meseszép a táj Veneto északi részén...Gyönyörű volt, meseszép a táj Veneto északi részén. Lesz hosszú beszámoló is, városokkal, ezzel-azzal...sok-sok proseccóvalDolce Vitahttps://www.blogger.com/profile/03791467880717902322noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-37210538794851535142011-08-08T22:48:34.395-07:002011-08-08T22:48:34.395-07:00WOW! Csodás helyen voltatok....bárcsak Én is eljut...WOW! Csodás helyen voltatok....bárcsak Én is eljutnék egyszer ide! Álom-álom-édes álom! Szeretem a raviolit (végre nem húsos), szeretem a proseccót, szeretem Itáliát!!!! :) Köszi a beszámolót és a receptet!Frónihttps://www.blogger.com/profile/12979775997426060121noreply@blogger.com