tag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post6338478965490122525..comments2024-02-29T02:55:51.037-08:00Comments on Dolce Vita: Csicsriborsó salátaDolce Vitahttp://www.blogger.com/profile/03791467880717902322noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-79462862721580264582010-03-16T02:07:51.061-07:002010-03-16T02:07:51.061-07:00Én előfőzött csicseriborsót vásároltam, beáztatom ...Én előfőzött csicseriborsót vásároltam, beáztatom egy éjszakára,egy csipet szódabikarbónával főzöm: 15-20 perc, tényleg gyorsítja a főzési időt. Nem előfőzőttel még nem próbáltam, de akkor is megéri. Nagy felfedezés számomra a csicseriborsó, és nagy szerencse hogy rátaláltam a gasztroblogokra!<br />Sokkal tudatosabban táplálkozik a családunk! <br />Semmi félkész étel, semmi műkaja!<br />Mónikanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-32372830557553834502008-09-16T06:16:00.000-07:002008-09-16T06:16:00.000-07:00Szia!Csak egy gondolat a csicseri magyar-olasz kap...Szia!<BR/><BR/>Csak egy gondolat a csicseri magyar-olasz kapcsolatról. Mátyás második feleségével Beatrix-al egy egész udvartartás költözött át Budára. Lehet ezek a Talján szakácsok hozták be hozzánk a csicseriborsót.<BR/><BR/>A blogod nagyon élvezetes olvasmány és nagyon szépek a képek is. Biztos hogy sok ételt el fogok belőle készíteni. Ma a 12 órás DNK kerül sorra. Ez alapján is találtam rá a ivarrohttps://www.blogger.com/profile/11535392878969651041noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-40876254616887926062008-02-20T05:50:00.000-08:002008-02-20T05:50:00.000-08:00Emese!Köszi! : )Érdemes beáztatni a csicseriborsót...Emese!<BR/><BR/>Köszi! : )<BR/>Érdemes beáztatni a csicseriborsót egy éjszakára, így kezdd el főzni, 1, 1,5-2 óra. A szódabikarbónától biztos, nem lesz azonnal puha, de én is azt hallottam, hogy gyorsítjaDolce Vitahttps://www.blogger.com/profile/03791467880717902322noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-14639300720062214632008-02-20T05:25:00.000-08:002008-02-20T05:25:00.000-08:00Szia!Először is egy óriási gratula, minden nap ajá...Szia!<BR/><BR/>Először is egy óriási gratula, minden nap ajánlom valakinek a blogodat, nagy rajongó vagyok, sőt már magam is ihletet kaptam :)<BR/><BR/>Ugye ha nem konzerv, főzni kell a cicerit? Mennyi ideig? Olvastam valahol, hogy egy pici szódabikarbónát kell beletenni, hogy gyorsan jó puha legyen. Vagy ez olyan mint a ketchup? :)<BR/><BR/>Köszi előre is! És várjuk a további isteni recepteket!<Unknownhttps://www.blogger.com/profile/10500218560033453386noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-42204542549286666722007-03-01T01:54:00.000-08:002007-03-01T01:54:00.000-08:00Szia!Landolt nálad egy körkérdés :)Szia!<BR/>Landolt nálad egy körkérdés :)Anonymousnoreply@blogger.com