tag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post6916241781713366787..comments2024-02-29T02:55:51.037-08:00Comments on Dolce Vita: Ricottás palacsinta, mézzel és fügévelDolce Vitahttp://www.blogger.com/profile/03791467880717902322noreply@blogger.comBlogger16125tag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-73465885223306948232009-02-05T04:55:00.000-08:002009-02-05T04:55:00.000-08:00Noémi!Köszönöm a kedves sorokat! Ezért is nagyon s...Noémi!<BR/><BR/>Köszönöm a kedves sorokat! Ezért is nagyon szeretek főzni, itthon a vendégeimnek és a sok-sok netes "vendégemnek". Olyan jó vele örömet szerezni : )Dolce Vitahttps://www.blogger.com/profile/03791467880717902322noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-51148797929646498792009-02-05T04:42:00.000-08:002009-02-05T04:42:00.000-08:00Szia,már jó ideje nézem a honlapot és egyre jobban...Szia,<BR/><BR/>már jó ideje nézem a honlapot és egyre jobban tetszik, egyre több időt töltök itt. Ami nagyon megfogott, hogy mindezt 2 gyermek mellett teszed. Szerintem fantasztikus dolog, ha valakinek a gyermekek mellett jut ideje a "másik életére" is (úgy értem, a hobbijára, akár főzés, akár sport, akár tanulás, olvasás, stb.). Főzni mindig is szerettem, azon belül pedig főleg az olaszt és a Noémihttps://www.blogger.com/profile/10282971091768528486noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-71020521502199461912008-11-01T12:07:00.000-07:002008-11-01T12:07:00.000-07:00Zsuzsi!Ha jó érett, akkor minden része ehető, azaz...Zsuzsi!<BR/><BR/>Ha jó érett, akkor minden része ehető, azaz a héja is. Ha pesti vagy, akkor a Nagycsarnokban vagy a Culinarisban keress fügét. A palacsinta amúgy füge nélkül, csak mézzel is nagyon finom, de a füge nagyon feldobja. Én imádom, a kedvenc gyümölcsöm a barack mellett/utánDolce Vitahttps://www.blogger.com/profile/03791467880717902322noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-79686035753767014262008-11-01T04:41:00.000-07:002008-11-01T04:41:00.000-07:00Szia!a fügét csak így ahogy a képen látható mellét...Szia!<BR/>a fügét csak így ahogy a képen látható melléteszem? igazából még nem nagyon ettem fügét, csak felvágtad? abban kicsi magok vannak ugye? akkor nem kell magot keresni a közepén. Minden része ehető? kínos, de tényleg nem ismerem, de tudom, hogy apu szereti, és neki gondoltam csinálok, ha kapok valahol fügét. Köszi szépen! ZsuzsiAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-86954169118072743712008-10-28T04:09:00.000-07:002008-10-28T04:09:00.000-07:00Ez jó ebédnek hangzik, bár én minestronét nem ehet...Ez jó ebédnek hangzik, bár én minestronét nem ehetek most, a pici gyomra nagyon érzékeny. 2 hete főztem én is, babot, borsót nem is ettem belőle, de 2 éjszakát nem aludtunk : (Dolce Vitahttps://www.blogger.com/profile/03791467880717902322noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-45290750313578476392008-10-28T03:46:00.000-07:002008-10-28T03:46:00.000-07:00Igen melegen nagyon fincsi volt, de a mai ebéd mel...Igen melegen nagyon fincsi volt, de a mai ebéd mellé is nagyon jó lesz szerintem!Ja az ebéd pedig a Minestronéd!:) ErikaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-18395758317948979212008-10-28T02:58:00.000-07:002008-10-28T02:58:00.000-07:00Nekem melegen ízlett igazánNekem melegen ízlett igazánDolce Vitahttps://www.blogger.com/profile/03791467880717902322noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-10311156005357282052008-10-28T02:16:00.000-07:002008-10-28T02:16:00.000-07:00Tegnap este megcsináltam! Nagyon finom lett!:)Kösz...Tegnap este megcsináltam! Nagyon finom lett!:)Köszi! ErikaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-21393219858027771152008-10-05T11:37:00.000-07:002008-10-05T11:37:00.000-07:00Panna!Nehéz eset, igazán csak személyes kapcsolato...Panna!<BR/>Nehéz eset, igazán csak személyes kapcsolatok révén juthatsz jó gombához. A nagycsarnok felejtős, azaz csak alapos szaglászás után, a benti gombástól. A kinti roma asszonoyktól soha!!<BR/>Én tavaly 2x is egy blogger gombászon keresztül vettem nagyon jó gombát, jó áronDolce Vitahttps://www.blogger.com/profile/03791467880717902322noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-47021038537354067852008-10-04T09:06:00.000-07:002008-10-04T09:06:00.000-07:00Szia Dolce!Szeretnék egy tuti szarvasgomba lelőhel...Szia Dolce!<BR/>Szeretnék egy tuti szarvasgomba lelőhelyet kérni!Mert nagyon vágyom rá,de Pesten nem tudom,hol lehetne jót venni. Ez nem Olaszország-sajnos.<BR/>Köszönöm!PannaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-27897398892401031132008-10-02T13:20:00.000-07:002008-10-02T13:20:00.000-07:00:)))No prob!Csak mokás volt, mikor irtad a babát, ...:)))<BR/><BR/>No prob!<BR/><BR/>Csak mokás volt, mikor irtad a babát, majdnem kommenteztem valamit a palacsintara, hogy csak nem valami hasonlo recept?:) aztan tessék..:) az enyém még eredeti trogiri fügével van, kemény 10 kunáért kilója:) Úgy látszik népszerű recept az idén, én a bbcgoodfood oldalán találtam:)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-13796351354250691382008-10-02T09:45:00.000-07:002008-10-02T09:45:00.000-07:00Erika!És nagyon finom is érdemes kipróbálni, meleg...Erika!<BR/><BR/>És nagyon finom is érdemes kipróbálni, melegen a legjobb!<BR/><BR/>Zozó!<BR/>Az arányokat nézve, azonos receptet használtunk. Elkerülte a figyelmemet a bejegyzésed.<BR/>MIndennapi Manna!<BR/>Pesterzsébet, Kossuth Lajos utca : )<BR/>Chili!<BR/>Örülök, hogy segíthettem : ))Dolce Vitahttps://www.blogger.com/profile/03791467880717902322noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-2199873083089537892008-10-02T06:45:00.000-07:002008-10-02T06:45:00.000-07:00Off: megvettem az új fakanalat, és nagyon köszönöm...Off: megvettem az új fakanalat, és nagyon köszönöm, hogy világosságot gyújtottál elmémben, mert magamtól az életben rá nem jöttem volna, hogy a jeruzsálemi articsóka az valójában a csicsóka! vettem egy új könyvet, és sajnos a fordító nem állt a helyzet magaslatán. szerintem pár dologról fogalma sem volt, hogy micsoda, így sem jegyzet, sem magyarázat nincs benne olyan hozzávalókról, mint Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-47126280295088220022008-10-02T00:01:00.000-07:002008-10-02T00:01:00.000-07:00Hol van az erzsébeti piac? :)Hol van az erzsébeti piac? :)Mindennapi Mannahttps://www.blogger.com/profile/04715522846803437686noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-46045601348625921662008-10-01T14:26:00.000-07:002008-10-01T14:26:00.000-07:00Szia KrisztaJééé, amikor irtad, hogy ricottás pala...Szia Kriszta<BR/><BR/>Jééé, amikor irtad, hogy ricottás palancsita közben jött a baba, nem is kapcsoltam:P<BR/><BR/>Nem tudom, az enyémet anno láttad-e:) <BR/><BR/>http://cookingstar.blogspot.com/2008/08/vkf-xviii-kreatv-trsok.html<BR/><BR/>Sok kitartást a bébikhez :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-67635653658845395612008-10-01T11:27:00.000-07:002008-10-01T11:27:00.000-07:00Szia Kriszta!Örülök, hogy jól vagytok!:) A recept ...Szia Kriszta!<BR/>Örülök, hogy jól vagytok!:) A recept ismét nagyon szuper!ErikaAnonymousnoreply@blogger.com