tag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post7510903819675487480..comments2024-02-29T02:55:51.037-08:00Comments on Dolce Vita: Fehércsoki-szalámiDolce Vitahttp://www.blogger.com/profile/03791467880717902322noreply@blogger.comBlogger14125tag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-81252042020856968822011-11-21T00:09:52.304-08:002011-11-21T00:09:52.304-08:00sztem ha nem lenne benne vaj, akkor nagyon keményr...sztem ha nem lenne benne vaj, akkor nagyon keményre szilárdulna, nem tudnád szeletelni, a csoki keményre hűl vissza. A vaj szobahőmérsékleten lazítja annynira, hogy vágható legyen.<br />milyen lett? már gondolom, készen vanDolce Vitahttps://www.blogger.com/profile/03791467880717902322noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-31013096306503366742011-11-20T06:12:57.683-08:002011-11-20T06:12:57.683-08:00Szia DV,
En lehet valamit elszurtam, vagy nem tud...Szia DV,<br /><br />En lehet valamit elszurtam, vagy nem tudom. Mindent pontosan betartottam, mivel nalunk nincsen daralt keksz, vajas kekszet daraltam le. Isteni gyumiket szereztem be (papaya, mango, kokusz, anasz, afonya, datolya). Osszekevertem a keksszel, a csokit felolvasztottam a vajjal, de amikor probaltam osszegyurni a masszat, az egesz egy baromira zsiros, avagy inkabb olajos es megis Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-492450186087236052009-01-03T08:19:00.000-08:002009-01-03T08:19:00.000-08:00Addig addig nézegettem a receptet, míg meg nem csi...Addig addig nézegettem a receptet, míg meg nem csináltam. Szuper gyorsan kész lett. Már ki is tettük a -7-re hűlni. Talán ismeritek, a Bosnyák piacon van egy szuper pult, ahol mindenféle kandír gyümi van és sok-sok féle hüvelyes és dió féle (ps ez nem reklám, hanem lelkesedés :)<BR/><BR/>LilooLiloocskahttps://www.blogger.com/profile/09319256165895840200noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-12927258022501914732008-12-31T14:10:00.000-08:002008-12-31T14:10:00.000-08:00Mivel ez az utolsó bejegyzés 2008-ban, itt kívánol...Mivel ez az utolsó bejegyzés 2008-ban, itt kívánol Neked és családodnak Boldog Új évet. <BR/>puszilunk,Agehttps://www.blogger.com/profile/14618471338804729863noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-16053485904303697812008-12-31T04:37:00.000-08:002008-12-31T04:37:00.000-08:00Adjon az új év, amit a régi nem adott: nevető öröm...Adjon az új év, <BR/>amit a régi nem adott: <BR/>nevető örömet, édes bánatot; <BR/>adjon az is, aki még nem adott, <BR/>hidegben meleget, melegben árnyékot; <BR/>kálváriánkban könnyű keresztet, <BR/>szőlőtőkénkre nehéz gerezdet, <BR/>ha száraz a mezsgye adjon az ég, <BR/>bőséges esőt, de ne legyen jég; <BR/>fagyosszentek ne hozzanak veszélyt, <BR/>gazdaszívekben ébresszenek reményt; <BR/>minden Gyöngyihttps://www.blogger.com/profile/09443688126885465566noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-16473849264468512742008-12-30T16:50:00.000-08:002008-12-30T16:50:00.000-08:00sirva kerlek, az egyutt toltott evekre valo tekint...sirva kerlek, az egyutt toltott evekre valo tekintettel (evek ota olvaslak) csinalj valami nagyon subgasztro authentikus ritka olasz teszta/hus etelt, valami oruletest, amit ki kell probalnom itthon<BR/><BR/>lecci lecci<BR/>koszi<BR/>buekAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-30306754909587020982008-12-27T01:04:00.000-08:002008-12-27T01:04:00.000-08:00Szia Dolce Vita,hadd kérdezzem meg, te mibe csomag...Szia Dolce Vita,<BR/><BR/>hadd kérdezzem meg, te mibe csomagoltad a szaloncukrot? Megcsináltam én is a fincsi marcipános szaloncukrot, amit nálad találtam, majd továbbgondoltam az ötletet és így készült még diós, gesztenyés és kókuszos változat is, de a csomagolással nagyon gondban voltam. Végül vékony karácsonyi csomagolópapír és mezei ezüst alufólia lett belőle, de nem voltam vele nagyon Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-63484429054179221062008-12-23T22:46:00.000-08:002008-12-23T22:46:00.000-08:00Békés Boldog Karácsonyt Kívánok DV!:)Puszilom a Pi...Békés Boldog Karácsonyt Kívánok DV!:)<BR/>Puszilom a Picurtalpakat!:)<BR/>SzintiaSZINTIAhttps://www.blogger.com/profile/16237091693686882999noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-62538689719361607192008-12-22T07:48:00.000-08:002008-12-22T07:48:00.000-08:00Ági!Persze, hogy emlékszem, készítsd el isteni (am...Ági!<BR/><BR/>Persze, hogy emlékszem, készítsd el isteni (amúgy ez egy capri szigetéről származó mandulatorta) Ha megsütöd sokáig nem tudsz benne gyönyörködni, elég kapós : )<BR/><BR/>Aliz!<BR/>Ez nem volt különleges, de megolvadt. A fehér csoki sztem fából vaskarika, sztem cukros sűrített tej, legalábbis ha felolvad pont olyan az íze. De néhány sütibe kell. <BR/><BR/>Igen, sajnos megszűnik : (, Dolce Vitahttps://www.blogger.com/profile/03791467880717902322noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-91069843885557152008-12-22T07:00:00.000-08:002008-12-22T07:00:00.000-08:00Boldog, Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánok Nek(...Boldog, Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Kívánok Nek(t)e(k)d!Ricardohttps://www.blogger.com/profile/07939282800109240231noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-9994197580093450092008-12-22T06:25:00.000-08:002008-12-22T06:25:00.000-08:00Sajnos jövőre megszűnik a fakanál :(Sajnos jövőre megszűnik a fakanál :(Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-53346250649887716542008-12-21T23:36:00.000-08:002008-12-21T23:36:00.000-08:00Dolce Vita,milyen csokiból csináltad a sütit, csak...Dolce Vita,<BR/><BR/>milyen csokiból csináltad a sütit, csak mert azt hallottam egyszer, hogy a rosszabb minőségűt fel sem lehet olvasztani?<BR/>Az étcsokin eligazodom, de a fehércsokinál nem tudom melyik a jó minőségű.<BR/><BR/>Köszi, AlizAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-75269276122947061342008-12-21T13:23:00.000-08:002008-12-21T13:23:00.000-08:00Neked is boldog karácsonyt! Képzeld, időről időre ...Neked is boldog karácsonyt! <BR/><BR/>Képzeld, időről időre előveszem a Fakanál különszámot, csak, hogy gyönyörködhessek a fotóidban. Különösen az a rózsaszín gyöngyös sütemény tetszik, ha még egyáltalán emlékszel rá...Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-21707361578566022922008-12-21T06:17:00.000-08:002008-12-21T06:17:00.000-08:00Nagyon jól néz ki és gondolom, finom is! :)Nagyon jól néz ki és gondolom, finom is! :)Palócprovencehttps://www.blogger.com/profile/14783159833075098786noreply@blogger.com