tag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post7986309438552695799..comments2024-02-29T02:55:51.037-08:00Comments on Dolce Vita: Zöld minestroneDolce Vitahttp://www.blogger.com/profile/03791467880717902322noreply@blogger.comBlogger19125tag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-39620400542336281622010-01-21T04:21:11.372-08:002010-01-21T04:21:11.372-08:00Kedves DOLCEVITA!
Mar írtam egyszer ide, lehet val...Kedves DOLCEVITA!<br />Mar írtam egyszer ide, lehet valamit elrontottam nem jelent meg. A kérdésem az lenne, hogy a hipermárketkeben kapható olívaolajok közül melyik márkát érdemes venni, ami kicsit is megközelíti az igazi házi olívaolaj ízét. Erdélyben élek, és itt egyetlen lehetőség a hipermárket.Sajnos parmezánt sem lehet kapni, csak csomagolt 100 grammosat,de hát ez van.<br />Köszi nagyon.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-47120578849665684102010-01-18T02:33:14.250-08:002010-01-18T02:33:14.250-08:00Szombaton vettem Matt-nél pestot, így én is elkész...Szombaton vettem Matt-nél pestot, így én is elkészítettem a levest! A pesto továbbra is isteni, és a leves is! :)Zizihttps://www.blogger.com/profile/05493557776919308546noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-60845578635820580302010-01-18T00:26:52.736-08:002010-01-18T00:26:52.736-08:00Zizi!
köszi az infót!
Pirikenagyi!
ezek szerint...Zizi!<br /><br />köszi az infót!<br /><br />Pirikenagyi!<br /><br />ezek szerint jól sikerült : )Dolce Vitahttps://www.blogger.com/profile/03791467880717902322noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-8298221284129620742010-01-17T15:22:23.833-08:002010-01-17T15:22:23.833-08:00Hetvegere ezt csinaltam, a ferjem haromszor is eve...Hetvegere ezt csinaltam, a ferjem haromszor is evett belole, utoljara mar majdnem beteg lett, annyit evett. PirikenagyiAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-66002272066876054092010-01-12T01:54:18.985-08:002010-01-12T01:54:18.985-08:00Nagyon jó pesto kapható szombatonként a Csörsz utc...Nagyon jó pesto kapható szombatonként a Csörsz utcai biopiacon Matt-nél (gödöllői kertészet). Ha valamelyik árustól megkérdezitek, hogy hol árul Matt, bárki meg tudja mondani! A srác angol, törve beszél magyarul. Speciális pestojának a neve: BUDAPESTO. Érdemes kipróbálni!!! :)<br /><br />Üdv,<br />ZiziZizihttps://www.blogger.com/profile/05493557776919308546noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-38752186745995599092010-01-11T13:50:34.247-08:002010-01-11T13:50:34.247-08:00Kedves Kriszta!
Ismét egy nyáridéző recept! Mert s...Kedves Kriszta!<br />Ismét egy nyáridéző recept! Mert szerintem inkább nyári leves - most arany árban van a brokkoli, cukkini....., de nehéz lesz ellenállni.köszönet jár érte!!Zsuzsunoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-29885918159161110112010-01-11T12:12:59.260-08:002010-01-11T12:12:59.260-08:00Edit
A tányér az Ecseriről van, fotózáshoz vettem...Edit<br /><br />A tányér az Ecseriről van, fotózáshoz vettem pár darabot<br /><br />Gabi<br />rossz beidegződés<br /><br />Vera<br />: ) remélem, itthon is hasznát veszed, főzz sokat az új konyhában!<br /><br />Réka<br />zöld : )Dolce Vitahttps://www.blogger.com/profile/03791467880717902322noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-40438526534890680702010-01-11T08:45:15.529-08:002010-01-11T08:45:15.529-08:00ez a kép annyira szépséges és felüdítő, így a vizs...ez a kép annyira szépséges és felüdítő, így a vizsgaidőszak közepén már ha nézem, azzal is frissebb leszek :)rékahttps://www.blogger.com/profile/02111254326063588443noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-21830677367075132472010-01-11T08:32:59.590-08:002010-01-11T08:32:59.590-08:00Hát amit eddig minestrone néven elém raktak (megje...Hát amit eddig minestrone néven elém raktak (megjegyzem NEM autentikus helyen!) az nekem inkább hasonlított a kelkáposztaleves és a paradicsomszószos spagetti fúziójára. De ez valami egészen új megközelítés itt a blogodon, amit már ránézésre is érdemes kipróbálni.<br />A lakás szenzációs (lagalábbis nekünk :-), majd írok mailt.<br />Ma jutott eszembe, hogy még meg se köszöntem, hogy tudatos sos_gluténhttps://www.blogger.com/profile/08140710475383729691noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-51086161141138720982010-01-11T08:30:06.880-08:002010-01-11T08:30:06.880-08:00gyonyoru ez a tanyer ... ilyenre vagyom mar reges-...gyonyoru ez a tanyer ... ilyenre vagyom mar reges-reg ota. hol lehet ilyet kapni?? :(editnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-30082205410629332862010-01-11T07:39:29.641-08:002010-01-11T07:39:29.641-08:00Na,a leveskockával kapcsolatban teljesen egyetérte...Na,a leveskockával kapcsolatban teljesen egyetértek!<br />Soha nem értettem,hogy ha az ételbe mindent beleteszünk,aminek benne kell lennie,akkor minek a kocka,meg por,meg vegeta,stb.Ezeknek 80%-a só,a maradék 20%-ot meg jobb nem is tudni,micsoda!Ráadásul szerintem az ízük is borzalmas!<br />Üdv:GabiAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-3005013296723172342010-01-11T07:27:50.724-08:002010-01-11T07:27:50.724-08:00hogy jártál minestronéval?hogy jártál minestronéval?Dolce Vitahttps://www.blogger.com/profile/03791467880717902322noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-48998214026289489742010-01-11T07:27:26.132-08:002010-01-11T07:27:26.132-08:00Sehogy, annyit készítek, amennyi elfogy. Pár napig...Sehogy, annyit készítek, amennyi elfogy. Pár napig hűtőben tartható, ha ellepi az olaj, tovább nem érdemes. De a frissen készített annyival jobb, egészen más, mint a bolti üveges, hogy nagyon sok elfogy belőle egy étkezésre<br /><br />Verusch!<br />Milyen a lakás?Dolce Vitahttps://www.blogger.com/profile/03791467880717902322noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-47926556081180900282010-01-11T06:57:04.493-08:002010-01-11T06:57:04.493-08:00Azta de jól néz ki!!!
Eddig a minestronéval elégg...Azta de jól néz ki!!! <br />Eddig a minestronéval eléggé megjártam, de ez most annyira ínycsiklandozó, hogy asszem a hétvégén ezzel avatom fel az új tűzhelyünket :-)<br />Csatlakozom Málnához pesto-ügyben: Hogyan?sos_gluténhttps://www.blogger.com/profile/08140710475383729691noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-28834995975994458242010-01-11T06:10:24.301-08:002010-01-11T06:10:24.301-08:00szia dolcevita!
Hogy tartósítod a nyáron készült ...szia dolcevita!<br /><br />Hogy tartósítod a nyáron készült pestot? <br />málnaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-55222013346857138612010-01-11T02:14:23.313-08:002010-01-11T02:14:23.313-08:00Sokan megszokásból beleteszik a kockát. Ha csirkel...Sokan megszokásból beleteszik a kockát. Ha csirkelevem marad meg az inkább risottónak megy<br />Igen, igen a parmezán héja nagyon jó erre, most éppen nem volt maradék, a korábbi receptnél írtam én is.<br /><br />Sándor!<br />MIóta nyaranta saját pestót készítek, nem nagyon szeretem a boltit, csak mértékkel, egy nagy fazék levesbe összesen egy kiskanálnyit teszek belőle, van vmi a bolti ízében Dolce Vitahttps://www.blogger.com/profile/03791467880717902322noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-70569283273429397202010-01-11T01:49:36.163-08:002010-01-11T01:49:36.163-08:00leveskocka? szörnyű!:))
én is vizzel, vagy egy lig...leveskocka? szörnyű!:))<br />én is vizzel, vagy egy lightos csirkealaplével szoktam felönteni, és mindig alkalmazom azt a trükköt, amit egy olasz barátomtól tanultam, hogy a parmezán megmaradt héját, amit már nem lehet reszelni, belefőzöm a minestronéba. nagyon finom plussz ízt ad neki...Bombadil Tomahttps://www.blogger.com/profile/12187372828606215466noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-47307638822168551232010-01-11T01:15:12.505-08:002010-01-11T01:15:12.505-08:00Szeretem ezeket az egyszerűen elkészíthető, színes...Szeretem ezeket az egyszerűen elkészíthető, színes, egészséges leveseket, s magam is gyakran készítek hasonlókat. A pesto a leves elkészülte után, tálaláskor is a leveshez kerülhet, ahogy Liguriában szokás.csíki sándorhttp://www.foodandwine.hunoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-31964905237279260142010-01-11T00:13:37.214-08:002010-01-11T00:13:37.214-08:00Hú, de szép. Ez most az ilyen sűrű levesek ideje, ...Hú, de szép. Ez most az ilyen sűrű levesek ideje, főleg leveskocka nélkül. Azért a paradicsomos se rossz. <br /><br />Majd elárulhatnád nekem is, hogy kell ilyen nagy képeket kirakni, mert már fél éve próbálkozok és nem sikerül.Ági, aki főzhttps://www.blogger.com/profile/11509799980454904195noreply@blogger.com