tag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post8076373992145911889..comments2024-02-29T02:55:51.037-08:00Comments on Dolce Vita: ZöldborsófőzelékDolce Vitahttp://www.blogger.com/profile/03791467880717902322noreply@blogger.comBlogger12125tag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-39911372509940635832012-01-15T12:39:56.728-08:002012-01-15T12:39:56.728-08:00nyár elején a legjobb, friss borsóval!nyár elején a legjobb, friss borsóval!Dolce Vitahttps://www.blogger.com/profile/03791467880717902322noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-80923258898995660972012-01-13T07:49:19.563-08:002012-01-13T07:49:19.563-08:00Az imént lett kész, és isteni finom. Köszönöm, elm...Az imént lett kész, és isteni finom. Köszönöm, elmentem a kedvencek közé! :)Carmenesquehttps://www.blogger.com/profile/09070581290831694774noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-66614452574737846822011-10-13T12:11:08.165-07:002011-10-13T12:11:08.165-07:00Gábor!
nehéz eset, a turmixolt rész adja a "...Gábor!<br /><br />nehéz eset, a turmixolt rész adja a "vastagságát". Talán ha egy kevés tejszínnel főzöd a borsót, a tejszín egy idő után besűrűsödik annyira, hogy sűrű legyen a lé. Vajon párold a borsót, 1 kis gerezd aprított fokhagymával, majd adj hozzá kevés (ne ússzon benne) tejszínt, mézet, só, petrezselyem, főzéssel sűrítsdDolce Vitahttps://www.blogger.com/profile/03791467880717902322noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-66920089446669484102011-10-13T12:06:32.084-07:002011-10-13T12:06:32.084-07:00Sziasztok!
A turmixolást nem lehet kihagyni?
Egy ...Sziasztok!<br /><br />A turmixolást nem lehet kihagyni?<br />Egy rántás nélküli zöldborsó receptet kerestem, és nagyon megörültem neki.<br />A nagymamám is mindig így készítette, amit nagyon szerettem. <br />Kollégiumban lakom, ráadásul nem is Magyarországon, itt nincs turmixgép :) Szóval, turmixolás nélkül is lehet jó? GáborAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-24746523323577520472011-09-03T04:39:49.018-07:002011-09-03T04:39:49.018-07:00Zsuzsi!
eddig csak tavasszal készítettem, de telj...Zsuzsi!<br /><br />eddig csak tavasszal készítettem, de teljesen "hihető" hogy a nagy melegben beindul azonnal, meg kell ennyi gyorsan. : )Dolce Vitahttps://www.blogger.com/profile/03791467880717902322noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-88511638793740972011-09-03T02:13:02.432-07:002011-09-03T02:13:02.432-07:00Sziasztok!
Tényleg nagyon jó így hogy nem kell be...Sziasztok!<br /><br />Tényleg nagyon jó így hogy nem kell bele rántás. Én szoktam hozzá egy pici répát és a végén petrezselymet is rakni.<br /><br />Érdekes tapasztalatom volt viszont az évszakok kapcsán ezzel a főzelékkel. Először tavasszal készítettem, amikor még hűvösek voltak és hamar lehűlt főzés után. De aztán most nyáron is elkészítettem (kétszer is) és rögtön másnap megromlott. Pedig Zsuzsihttps://www.blogger.com/profile/08743072297164274823noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-79841875856412018972011-03-14T01:23:57.007-07:002011-03-14T01:23:57.007-07:00Juci!
Örülök, hogy ízlett. Ha kicsit bolondítani ...Juci!<br /><br />Örülök, hogy ízlett. Ha kicsit bolondítani szeretnéd, tehetsz bele kicsi mentát vagy ha még extrábbat szeretnél, friss koriandertDolce Vitahttps://www.blogger.com/profile/03791467880717902322noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-59025189442690021082011-03-14T01:09:43.334-07:002011-03-14T01:09:43.334-07:00Kriszta,
Ma reggel főztem meg, percek alatt kész...Kriszta, <br /><br />Ma reggel főztem meg, percek alatt kész lett, és isteni.<br />Picit módostottam csak, mert szójatejből készítettem. Tudom, ez otthon nagyon drága (1 liter 750Ft) de Hollandiában, ahol lakom csak 80 Euro cent és minden második héten leakciózzák félárra! Köszi a tippet, soha többet liszt...Jucihttps://www.blogger.com/profile/17224391215034611659noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-62934404141892919842010-07-06T10:55:30.972-07:002010-07-06T10:55:30.972-07:00Hasonlóan csinálom a zöldborsó levest, csak persze...Hasonlóan csinálom a zöldborsó levest, csak persze tej, méz nélkül. Szerintem sokszor az egyszerűségben rejlenek a legjobb ízek. Anyukám például pörkölt alappal indítja, amivel engem ki lehet kergetni a világból. :-)Betűtésztahttp://www.betu-teszta.blogspot.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-46982315188609698562010-07-05T13:47:06.337-07:002010-07-05T13:47:06.337-07:00Én is ennek a liszt nélküli vonalnak a híve vagyok...Én is ennek a liszt nélküli vonalnak a híve vagyok,de mikor érünk el a közétkeztetés szintjén ide,azt lehet már én sem érem meg.<br />Nagyon szép színe lett, ennek nehéz ellenállni!GasztroRékahttp://gasztroreka.freeblog.hunoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-19364295387983848062010-07-05T00:22:46.466-07:002010-07-05T00:22:46.466-07:00igen, a hagymát is turmixolomigen, a hagymát is turmixolomDolce Vitahttps://www.blogger.com/profile/03791467880717902322noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-41220068986302494272010-07-05T00:12:47.535-07:002010-07-05T00:12:47.535-07:00Kedves Kriszta!
A hagymát is leturmixolod?
Köszi...Kedves Kriszta!<br /><br />A hagymát is leturmixolod?<br /><br />Köszi, KatkaAnonymousnoreply@blogger.com