tag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post2803947306687862686..comments2024-02-29T02:55:51.037-08:00Comments on Dolce Vita: Málnás panna cotta – első verzióDolce Vitahttp://www.blogger.com/profile/03791467880717902322noreply@blogger.comBlogger21125tag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-22822210594434759922008-03-25T13:23:00.000-07:002008-03-25T13:23:00.000-07:00Évi!Örülök, hogy ízlett, az édesítőszer biztos nem...Évi!<BR/><BR/>Örülök, hogy ízlett, az édesítőszer biztos nem nagyon változtat rajtaDolce Vitahttps://www.blogger.com/profile/03791467880717902322noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-48345168023526143472008-03-25T01:20:00.000-07:002008-03-25T01:20:00.000-07:00Elkészítettem húsvétra és mivel cukorbeteg van a c...Elkészítettem húsvétra és mivel cukorbeteg van a családban édesítőszert tettem bele a cukor helyett. Így is nagyon finom lett. Köszi a receptet!<BR/>ÉviAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-63446934664792802042008-03-21T08:05:00.000-07:002008-03-21T08:05:00.000-07:00Viktoria!Thank you. I will try :)Viktoria!<BR/>Thank you. I will try :)Liskahttps://www.blogger.com/profile/07253009099549348703noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-6280881870502643272008-03-21T01:38:00.000-07:002008-03-21T01:38:00.000-07:00Liska!I think this website will help you:http://ww...Liska!<BR/><BR/>I think this website will help you:<BR/>http://www.webforditas.hu/index.php?show=textTab&lang=english<BR/>Choose the "web translation" tab and write the site address in the text box, choose 'Hungarian-English', push the translate button. This software will translate the website for you. It takes time, be patient. :) The translation isn't perfect, because the Hungarian languages Vikihttps://www.blogger.com/profile/01978970750521195417noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-89688695446628627732008-03-20T12:27:00.000-07:002008-03-20T12:27:00.000-07:00Alika!Pl a lapzselatin is használható a leírása al...Alika!<BR/><BR/>Pl a lapzselatin is használható a leírása alapján hidegen, csak beáztatva. Meg láttam már por zselatint is ami ilyen.Dolce Vitahttps://www.blogger.com/profile/03791467880717902322noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-90876120460350763602008-03-20T07:27:00.000-07:002008-03-20T07:27:00.000-07:00milyen az a hidegen keverhető zselatin?alikamilyen az a hidegen keverhető zselatin?<BR/>alikaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-35875945733988201192008-03-20T04:41:00.000-07:002008-03-20T04:41:00.000-07:00At least I can look at your pictures :)At least I can look at your pictures :)Liskahttps://www.blogger.com/profile/07253009099549348703noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-7903087716623663432008-03-19T12:47:00.000-07:002008-03-19T12:47:00.000-07:00Lilahangya!És kb 5 perc alatt elkészül : ) igazi f...Lilahangya!<BR/><BR/>És kb 5 perc alatt elkészül : ) igazi főnyeremény<BR/><BR/>Liska,<BR/>thanks : ) <BR/>unfortunatly I have no time for english postsDolce Vitahttps://www.blogger.com/profile/03791467880717902322noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-32396316023339266902008-03-19T12:10:00.000-07:002008-03-19T12:10:00.000-07:00I wish I could read your blog. It's so beautiful!I wish I could read your blog. It's so beautiful!Liskahttps://www.blogger.com/profile/07253009099549348703noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-52876461027196633862008-03-19T09:19:00.000-07:002008-03-19T09:19:00.000-07:00Milyen szep es milyen finom is lehet!!! Ez a panna...Milyen szep es milyen finom is lehet!!! Ez a panna cotta egy fantasztikus desszert es mennyire jol izesitheto, varialhato!Lilahangyahttps://www.blogger.com/profile/04882710217194320081noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-28522256975113078472008-03-19T08:25:00.000-07:002008-03-19T08:25:00.000-07:00P.!Ez gyors volt? Remélem, pont jó állagú lesz, a ...P.!<BR/><BR/>Ez gyors volt? Remélem, pont jó állagú lesz, a panna cottánál ez akényes kérdésDolce Vitahttps://www.blogger.com/profile/03791467880717902322noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-24346728426501382952008-03-19T08:13:00.000-07:002008-03-19T08:13:00.000-07:00pont a hétvégén kaptam a nagymamámtól fagyasztott ...pont a hétvégén kaptam a nagymamámtól fagyasztott málnát... :) már bent pihennek a panna cották a hűtőben :) izgi<BR/>P.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-82066185717784662612008-03-19T07:19:00.000-07:002008-03-19T07:19:00.000-07:00öh, hát az biztos, de azt hittem, hogy a gőzölgés ...öh, hát az biztos, de azt hittem, hogy a gőzölgés miatt kell Neked a szárazjég vagy a folyékony nitrogén - deres pohárhoz elég egy fagyasztó is, s némi pára (ld. pl. <A HREF="http://kiserletikonyha.blogspot.com/2008/01/bzasr-sabayon.html" REL="nofollow">itt</A>). Illetve gondolom ismered az eleve "deres" hatású poharakat - azokat valami speciális porral vonják be, egyszer egy üvegmanufaktúrában Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/10984122431528478440noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-22707457225888185892008-03-19T07:13:00.000-07:002008-03-19T07:13:00.000-07:00Köszi! : )deres pohár lesz ebből?Köszi! : )<BR/>deres pohár lesz ebből?Dolce Vitahttps://www.blogger.com/profile/03791467880717902322noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-69086024639251647372008-03-19T07:00:00.000-07:002008-03-19T07:00:00.000-07:00Előre megírom, hogy még nincs tapasztalatom vele, ...Előre megírom, hogy még nincs tapasztalatom vele, de kb. ezek az ötleteim:<BR/><BR/>Szerintem elsőre elég lenne erre a célra egy adag szárazjég. Spec. erre még találni is lehet forgalmazókat (ld. pl. <A HREF="http://www.messer.hu/Termekek_es_szolgaltatasok/szarazjeg2/index.html" REL="nofollow">itt</A>). <BR/><BR/>Folyékony nitrogén miatt szerintem fel kellene venni valamelyik környéki egyetemmel Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/10984122431528478440noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-26437945083289755752008-03-19T06:34:00.000-07:002008-03-19T06:34:00.000-07:00az kéne nekem italfotózáshozaz kéne nekem italfotózáshozDolce Vitahttps://www.blogger.com/profile/03791467880717902322noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-30713514340920719432008-03-19T06:23:00.000-07:002008-03-19T06:23:00.000-07:00hmm, frissen is néha picit matt/fehéres a felülete...hmm, frissen is néha picit matt/fehéres a felülete bizonyos szögből, úgyhogy annak tudtam be. Maga a sértetlen állapota miatt ámultam inkább, de így értehető ;)<BR/>Elvileg folyékony nitrogénben lenne a legjobb lefagyasztani, hisz akkor végképp nem tudnak oly nagy kristályok képződni, amik szétnyomnák a sejtfalakat, s amitől mancsos lesz. Még nem próbáltam, csak elméletben ;)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/10984122431528478440noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-51406417880095592322008-03-19T06:16:00.000-07:002008-03-19T06:16:00.000-07:00Igen, mert egy ismerős málnaföldjéről van, leszedi...Igen, mert egy ismerős málnaföldjéről van, leszedik és aznap megy is a fagyasztóba,óvatosan kezelve, hogy ne törjön össze, ilyen szépek maradjanak. Persze, ha kienged, akkor összelöttyed. Ha közelről megnézed, látszik, hogy deresDolce Vitahttps://www.blogger.com/profile/03791467880717902322noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-79337780660428018302008-03-19T06:14:00.000-07:002008-03-19T06:14:00.000-07:00huhh, akkor bocsi ;) csak oly csodaszépek, hogy ne...huhh, akkor bocsi ;) csak oly csodaszépek, hogy nem akartam elhinni ;)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/10984122431528478440noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-74220446222839620472008-03-19T06:12:00.000-07:002008-03-19T06:12:00.000-07:00pedig az fagyasztott, csak bevizeztem, hogy ne leg...pedig az fagyasztott, csak bevizeztem, hogy ne legyen deres. Sose veszek más málnát, mert kilószámnyira van saját fagyasztott : ))))))Dolce Vitahttps://www.blogger.com/profile/03791467880717902322noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-69057526196711582422008-03-19T05:50:00.000-07:002008-03-19T05:50:00.000-07:00... és én most higgyem el, hogy a képen látható má...... és én most higgyem el, hogy a képen látható málna is fagyasztottból felolvasztott ... ;)<BR/><BR/>Gyönyörű, mint mindig is! Kíváncsi vagyok a másik megoldásra (tán kétfázisos? csíkos mint a cukorrúd? a málna mártásként kerül rá? ;) )Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/10984122431528478440noreply@blogger.com