tag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post5231224485024794932..comments2024-02-29T02:55:51.037-08:00Comments on Dolce Vita: Perugia és a legismertebb mogyorós bonbonDolce Vitahttp://www.blogger.com/profile/03791467880717902322noreply@blogger.comBlogger26125tag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-81413512029358913962011-08-29T07:25:32.511-07:002011-08-29T07:25:32.511-07:00a gyárban sajnos még én sem jártama gyárban sajnos még én sem jártamDolce Vitahttps://www.blogger.com/profile/03791467880717902322noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-40871125847924323742011-08-29T07:01:35.973-07:002011-08-29T07:01:35.973-07:00Perugiaban is töltöttünk pár napot a nászút alatt....Perugiaban is töltöttünk pár napot a nászút alatt. Hogy kerülhette el a figyelmem a csokigyár??? Miért nem ajánlotta a portás??? És az olasz tanárom, aki ott volt egy évet egyetemista???<br />Ezt nem akarom elhinni... Pedig egy darabig nem megyünk vissza.... <br />De a Bacit azért kipróbálom!! Nyami...<br />Amúgy én a fagyiváltozatát is imádom az olaszoknál. :)Beushttps://www.blogger.com/profile/08932266578081450366noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-61250841523467311832010-12-20T05:59:39.365-08:002010-12-20T05:59:39.365-08:00Kedves Dolce!
A fent említett Nero narancsos lapo...Kedves Dolce!<br /><br />A fent említett Nero narancsos lapocskákra is van recepted? Ha igen, akkor előre is köszönöm, hogy megosztod velünk.<br />Sajnos nem ismerem, csak nagyon jól hangzik.<br /><br />YummyAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-19690769830548180702010-09-15T13:07:24.920-07:002010-09-15T13:07:24.920-07:00Köszönöm a gyors választ! Holnap Baci gyár lesz ná...Köszönöm a gyors választ! Holnap Baci gyár lesz nálam, már nagyon izgulok:-)Campanellahttps://www.blogger.com/profile/17413103334781682578noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-45506835817800162642010-09-15T00:48:25.081-07:002010-09-15T00:48:25.081-07:00Ildikó!
Habtejszín!!!! Főzőtejszínt soha : ) az e...Ildikó!<br /><br />Habtejszín!!!! Főzőtejszínt soha : ) az egy csúnya üzleti átverés. Híg tejszínt adjunk el ugyanannyiért mint a másikat, és hitessük el a háziasszonyokkal, hogy ez is jó valamire, nevezzük főzőtejszínnek. A tejszín lényege, hogy zsíros legyen ne 12 és 20%-os.<br />Álmom, hogy nálunk is lehessen kapni 40 és 50% körüli double cremeket, amely a sütikhez elengedhetetlen lenneDolce Vitahttps://www.blogger.com/profile/03791467880717902322noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-989670850191919432010-09-14T12:53:25.685-07:002010-09-14T12:53:25.685-07:00Szia!
Anyukám 60. szülinapjára szeretnék Bacit kés...Szia!<br />Anyukám 60. szülinapjára szeretnék Bacit készíteni és ma beszereztem minden kelléket hozzá, de a tejszínnél elakadtam. 32%-os Presidentből csak habtejszínt találtam. És ekkor elgondolkoztam, mert én főzőtejszínre gondoltam a recept olvasásakor, de most már bizonytalan vagyok és megkérdezlek, hogy főzőtejszín vagy habtejszín kell a recepthez?<br />Egyébként rendszeresen felhasználom Campanellahttps://www.blogger.com/profile/17413103334781682578noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-10937996787466512712010-03-26T07:29:05.223-07:002010-03-26T07:29:05.223-07:00Orsi!
simán kézzel és egy villával forgatom, pers...Orsi!<br /><br />simán kézzel és egy villával forgatom, persze alig fogom, nem szorítom össze. A villával emelem ki és "lepöckölöm" róla, így nem lesz lenyomatos. De így igazi kézműves termék, nem? : ))Dolce Vitahttps://www.blogger.com/profile/03791467880717902322noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-5414878218464605572010-03-26T02:58:17.405-07:002010-03-26T02:58:17.405-07:00Csak egy technikai kérdésem lenne: amikor a végén ...Csak egy technikai kérdésem lenne: amikor a végén beleforgatod az olvasztott csokiba, azt kézzel csinálod, vagy hogyan? Én már próbáltam sokféleképpen, de vagy meglátszik az ujjlenyomatom a végén, vagy nem lesz egyenletesen csokis, és ha picit több lesz rajta a csokibevonat, akkor mind lecsorog az aljára, és talpa lesz a bonbonnak, ami nem annyira esztétikus. Esetleg van valami trükköd?<br /><br Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-38749075792657209182010-03-21T12:08:23.894-07:002010-03-21T12:08:23.894-07:00M.!
köszönöm a filmajánlót! rákeresekM.!<br /><br />köszönöm a filmajánlót! rákeresekDolce Vitahttps://www.blogger.com/profile/03791467880717902322noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-2526422120062556112010-03-21T02:24:56.949-07:002010-03-21T02:24:56.949-07:00Szia,
én csak csendesen zugolvaslak jó ideje, de ...Szia,<br /><br />én csak csendesen zugolvaslak jó ideje, de ez a poszt kihozza belőlem a grafomániát :) <br />Imádom a Perugina Baci-t. És úgy általában mindent, ami Perugina. (Nero narancsos lapocskák, stb... :)<br />De a Baci a No1, az örök, a megunhatatlan.<br /><br />Tudtad, hogy Peruginában működik "csokiiskola" is? Van egy kellemesen vicces olasz film is, ami a Perugina gyárban/Elisahttps://www.blogger.com/profile/05775677148565033388noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-15635086317725479732010-03-19T06:55:38.110-07:002010-03-19T06:55:38.110-07:00Jézusom, szerintem ez jobb mint az eredeti.Meghalo...Jézusom, szerintem ez jobb mint az eredeti.Meghalok érte, imádom.<br />Kénytelen leszek megcsinálni, édességfüggő vagyok sajnos.<br />Gratulálok.Anikóhttps://www.blogger.com/profile/17861585205825003082noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-57011222100243352102010-03-19T03:12:27.368-07:002010-03-19T03:12:27.368-07:00Dolce Vita: a gyártmányod biztos finomabb, mint a ...Dolce Vita: a gyártmányod biztos finomabb, mint a gyári (a picit geil). Hát, ha még tennél bele pici fűszert (kardamom) is...Hapcihttps://www.blogger.com/profile/04157901516540573239noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-41583676900574296352010-03-18T01:56:44.033-07:002010-03-18T01:56:44.033-07:00Akkor izzítom a tesómat, hogy vadássza őket, nehog...Akkor izzítom a tesómat, hogy vadássza őket, nehogy úgy járjon, mint én januárban.<br />Igen, van gép, Nikon D5000 lett. :) Nyüstölöm rendületlenül.Bisztrókonyhahttps://www.blogger.com/profile/11558622590859326030noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-14351116842512993032010-03-18T01:54:16.181-07:002010-03-18T01:54:16.181-07:00Réka!
mérettől függően kb. 25 és 35 között
A kony...Réka!<br />mérettől függően kb. 25 és 35 között<br /><br />A konyakosmeggyet hogyan? fagyasszam le? utána mártsam csokiba?<br />igenm az üzenet is fontos : ) de én a csokiját is szeretem. A táblásat kósoltátok már? Sztem nagyon jó!<br /><br />Anna!<br /><br />de, csak neki kell ülnöm megírni. Megvettétek a gépet?<br />2. Igen, persze : )<br /><br />Zsuzsanna!<br />ezt azért ajánlom, mert gyors Dolce Vitahttps://www.blogger.com/profile/03791467880717902322noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-4294322681494362362010-03-17T02:07:05.500-07:002010-03-17T02:07:05.500-07:00Off: Dolce! Nem akarsz megint egy fotózásos poszto...Off: Dolce! Nem akarsz megint egy fotózásos posztot csinálni?<br />Off No. 2.: Lehet, hogy lesz Sale e Pepe és La Cucina. Érdekel?Bisztrókonyhahttps://www.blogger.com/profile/11558622590859326030noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-15524313208037125592010-03-16T15:30:30.629-07:002010-03-16T15:30:30.629-07:00Szia! Hihetetetlen, úgy látszik, gondolatolvasó le...Szia! Hihetetetlen, úgy látszik, gondolatolvasó lettél! :) Ugyanis pont Sándor-napra terveztem mogyorós bonbont, csak szilikonformában, tölteléknek meg nutellás-mogyorólikőrös-olvasztott fehércsokis tölteléket (kis vajjal)! Most kénytelen leszek mindkettőt kipróbálni :)) Ja, a másik tervem Tokaji aszú-krémes bonbon, egy hétig aszúban áztatott mazsolával. Huhh, komoly dőzsölés lesz! Köszi a Praliné Zsuzsihttps://www.blogger.com/profile/04217122104907595173noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-81493665013270438322010-03-16T14:57:03.176-07:002010-03-16T14:57:03.176-07:00Bizony, nyáron én is degeszre ettem magam az ingye...Bizony, nyáron én is degeszre ettem magam az ingyencsokikkal a gyárlátogatáskor :)))e.kenoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-91122501657052769922010-03-16T14:54:22.519-07:002010-03-16T14:54:22.519-07:00Egyszer az volt az olasz házi feladatom,hogy írjak...Egyszer az volt az olasz házi feladatom,hogy írjak fogalmazást álmaim munkájáról olaszul.Az én fogalmazásom arról szólt,hogy szeretnék főkóstoló lenni a "Baci gyárban"és leírtam hogy képzelek el egy munkanapot:)A tanárnőm gurult a röhögéstől.....<br /><br />Egyébként egyszer találtam egy Arany János idézetet az egyikben.Hajnihttps://www.blogger.com/profile/15597148689609491250noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-23661039927067499932010-03-16T14:27:26.171-07:002010-03-16T14:27:26.171-07:00kb mennyi bonbon lesz ebből a mennyiségből? apukám...kb mennyi bonbon lesz ebből a mennyiségből? apukám névnapjára még elkészülök vele :)<br />A baci gyár tényleg érdekes, és ha jól emlékszem, ingyenes, sőt adnak egy csomó kóstolót is...rékahttps://www.blogger.com/profile/02111254326063588443noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-9647938352818169782010-03-16T08:35:47.339-07:002010-03-16T08:35:47.339-07:00Ja, eszembe jutott egy finomabb: a kézzel készítet...Ja, eszembe jutott egy finomabb: a kézzel készített konyakosmeggy.. olyat nem tetszik majd gyártani?? <br />NYAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-46117270961278113152010-03-16T08:34:31.547-07:002010-03-16T08:34:31.547-07:00Egy időben annyi Bacit kaptam, hogy meguntam. Szte...Egy időben annyi Bacit kaptam, hogy meguntam. Sztem vannak ennél sokkal finomabb bonbonok is. (most épp nem jut eszembe egy sem, így nem vagyok túl meggyőző..:))<br /><br />Viszont a beleíírt üzenetke legalább olyan izgis, mint a kindertojás meglepije :) <br />Kedvencem:<br />Pleasure is a sin, but sinning is a pleasure.<br />De hogy stílszerűek legyünk: Il piacere é un peccato, ma il peccato é Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-30068186145353111622010-03-16T07:50:03.370-07:002010-03-16T07:50:03.370-07:00Perugia a legjobb hely Olaszországban :) Számomra....Perugia a legjobb hely Olaszországban :) Számomra. Érdemes ellátogatni magába a gyárba, mindig fogadnak látogatókat is, végigvezetnek a gyárban, látni lehet mindent, izgalmas. Ja, és finom!Bisztrókonyhahttps://www.blogger.com/profile/11558622590859326030noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-30718509727145004332010-03-16T04:06:05.378-07:002010-03-16T04:06:05.378-07:00...csakis a belecsomagolt okosságok miatt... :)...csakis a belecsomagolt okosságok miatt... :)evhttps://www.blogger.com/profile/13076877216998808879noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-1207897701715203682010-03-16T04:01:11.320-07:002010-03-16T04:01:11.320-07:00Már régen kíváncsi voltam a receptjére, köszi! :)Már régen kíváncsi voltam a receptjére, köszi! :)Gingerhttp://gingerscukraszda.blogspot.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-24720640955572049332010-03-16T01:43:51.901-07:002010-03-16T01:43:51.901-07:00halálra én sem eszem magam belőle,Olaszországban a...halálra én sem eszem magam belőle,Olaszországban a kora délutáni kávé után szoktam egyet megenni, csak, hogy rendben legyen a vércukorszintem, és ajándékba hozok mindig anyunakDolce Vitahttps://www.blogger.com/profile/03791467880717902322noreply@blogger.com