tag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post6432394209423172254..comments2024-02-29T02:55:51.037-08:00Comments on Dolce Vita: Férjem szerint a legjobb tésztaételDolce Vitahttp://www.blogger.com/profile/03791467880717902322noreply@blogger.comBlogger11125tag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-35304951508858837092010-09-10T08:06:58.771-07:002010-09-10T08:06:58.771-07:00tenyleg az egyik legjobb teszta, en imadom:) Mondj...tenyleg az egyik legjobb teszta, en imadom:) Mondjuk nekem meg Olaszorszagban nem sikerult csiposet ennem:(Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-78270890105799211952008-03-04T10:58:00.000-08:002008-03-04T10:58:00.000-08:00Zsu!Köszönöm! : )Évek óta olasz peperoncinót haszn...Zsu!<BR/><BR/>Köszönöm! : )<BR/>Évek óta olasz peperoncinót használok, de csak azért mert mindig veszek kinnt, aztán sokáig eláll. A magyar "macskapöcse" vagy bármilyen csípős, szárított paprika is megteszi.Dolce Vitahttps://www.blogger.com/profile/03791467880717902322noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-28848422192218382442008-03-04T07:15:00.000-08:002008-03-04T07:15:00.000-08:00A szárított erőspaprika bármilyen lehet vagy valam...A szárított erőspaprika bármilyen lehet vagy valamiről lemaradtam és van valami speciálisan olasz?!<BR/>Csatlakozom a gratulálók sorához, bámulatos a receptgyűjteményed és az érzéked főzéshez és fényképezéshez egyaránt!<BR/>ZsuAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-65822379541736749162007-07-28T13:16:00.000-07:002007-07-28T13:16:00.000-07:00Jó étvágyat hozzá. Azt hiszem, az én kedvemet is m...Jó étvágyat hozzá. Azt hiszem, az én kedvemet is meghoztad egy kis tésztagyúrásra. : )Dolce Vitahttps://www.blogger.com/profile/03791467880717902322noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-31237455557222503622007-07-27T09:02:00.000-07:002007-07-27T09:02:00.000-07:00Köszönöm, már megtaláltam közben, hétvégén már tut...Köszönöm, már megtaláltam közben, hétvégén már tuti házi pizzát eszünk! :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-55810995288339132182007-07-17T06:15:00.000-07:002007-07-17T06:15:00.000-07:00Hajni!http://fozzunkolaszul.blogspot.com/2007/03/r...Hajni!<BR/>http://fozzunkolaszul.blogspot.com/2007/03/rozmaringos-focaccia-s-grissini.html<BR/>ezen a linken van a tészta alaprecept. De a kenyereknél a margherita pizzánál is megtalálod. Örülök, hogy ízlett!Dolce Vitahttps://www.blogger.com/profile/03791467880717902322noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-7465014452501798642007-07-17T02:55:00.000-07:002007-07-17T02:55:00.000-07:00Már ettem a saját készítésű pizzáidból, mind isten...Már ettem a saját készítésű pizzáidból, mind isteni volt! Légyszi rakj fel egy receptet a tésztáról, mert nekem ez fejből valahogy nem megy... :) Többek kérésére :) <BR/>Köszi, HajniAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-42840169998957054302007-07-12T05:20:00.000-07:002007-07-12T05:20:00.000-07:00ezzel én is mindig hatalmas sikert aratok. : )ezzel én is mindig hatalmas sikert aratok. : )Dolce Vitahttps://www.blogger.com/profile/03791467880717902322noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-82156749237928870662007-07-12T00:28:00.000-07:002007-07-12T00:28:00.000-07:00tegnap ez volt a vacsi, gazdám nagyon elégedett vo...tegnap ez volt a vacsi, gazdám nagyon elégedett volt! :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-10581172620042288952007-06-19T13:11:00.000-07:002007-06-19T13:11:00.000-07:00Az is finom lehet, kipróbálom. Amit még nagyon sze...Az is finom lehet, kipróbálom. Amit még nagyon szeretek: olaj-bors-citromlé-rucola-parmezánDolce Vitahttps://www.blogger.com/profile/03791467880717902322noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-68948497029957693572007-06-18T00:34:00.000-07:002007-06-18T00:34:00.000-07:00ezt én nagyon szeretem :) (meg azt a fajtát is, ah...ezt én nagyon szeretem :) (meg azt a fajtát is, ahol még parmezán sincs, csak chili, fokhagyma és kevés petrezselyemzöld)Anonymousnoreply@blogger.com