tag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post6923806126677892444..comments2024-02-29T02:55:51.037-08:00Comments on Dolce Vita: Citromos-kakukkfüves rántott csirke sütőbenDolce Vitahttp://www.blogger.com/profile/03791467880717902322noreply@blogger.comBlogger22125tag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-22131374744914637932010-02-28T04:05:45.231-08:002010-02-28T04:05:45.231-08:00Reni, nekem is száraz lett, mert túl sokáig volt a...Reni, nekem is száraz lett, mert túl sokáig volt a sütőben. Mellnek, ha csíkokban van, elég szerintem 30 perc forró sütőben (~ 200 C). Én elektromos sütőt használtam légkeveréssel, szerintem nem légkeveréssel kellett volna - az is szárította.<br />Érdemes a panírba kerülő fűszerek mennyiségét megnövelni, vagy a csirkehúst fűszerezni panírozás előtt. <br /><br />Ne add fel, én is újrapróbálom.<br Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-5717664713162349572010-02-22T13:15:11.387-08:002010-02-22T13:15:11.387-08:00most hétvégén sütöttük anyuval gázsütőben, az is i...most hétvégén sütöttük anyuval gázsütőben, az is isteni szaftos maradt, sztem hús gond lehetett náladDolce Vitahttps://www.blogger.com/profile/03791467880717902322noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-11136873901926367132010-02-22T06:40:17.064-08:002010-02-22T06:40:17.064-08:00Nekem ehetetlenül száraz lett a hús, mind a comb, ...Nekem ehetetlenül száraz lett a hús, mind a comb, mind a mell. :(<br /><br />ReniAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-74355069188095210212010-02-19T13:03:30.195-08:002010-02-19T13:03:30.195-08:00Kriszta!
Ma megcsináltam vacsira, isteni finom le...Kriszta!<br /><br />Ma megcsináltam vacsira, isteni finom lett!! Köszönöm!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-87602123763394427952010-02-18T03:41:53.910-08:002010-02-18T03:41:53.910-08:00A bőrt nem szedtem le
Ágica!
nem volt lefedve, úg...A bőrt nem szedtem le<br /><br />Ágica!<br />nem volt lefedve, úgy sütöttemDolce Vitahttps://www.blogger.com/profile/03791467880717902322noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-60604897701415526432010-02-18T02:32:35.360-08:002010-02-18T02:32:35.360-08:00Helló Dolce!
Rántott csmell: előző nap joghurtba(...Helló Dolce!<br /><br />Rántott csmell: előző nap joghurtba(activia)tevés, majd zsemlemorzsába, vagy zabkorpa, szezánmag zsemlemorzsa keverékébe forgatás és kisütés. Lehet ezt is sütőbe, a joghurttól nagyon finom porhanyós lesz. Nem szeretme a hagyományos panírozási ceremóniát, nekünk ez nagyon bevált. A combokat lefedted az elején, vagy végig "szabadon" sültek?<br />Köszi<br />ÁgiccaAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/10905910057738040537noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-31460228976410906972010-02-17T15:37:34.601-08:002010-02-17T15:37:34.601-08:00Ez isteni! Ezt kipróbálom!Ez isteni! Ezt kipróbálom!Polska Zupahttps://www.blogger.com/profile/12167532437576107981noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-39572603522821248112010-02-17T13:32:30.886-08:002010-02-17T13:32:30.886-08:00A bőrt leszedted róla mielőtt paníroztad?A bőrt leszedted róla mielőtt paníroztad?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-37904612140365373332010-02-17T11:35:44.267-08:002010-02-17T11:35:44.267-08:00Zseva!
ha csirke irányba hajlik, akkor egyértelműe...Zseva!<br />ha csirke irányba hajlik, akkor egyértelműen pörköltet készíts nekik, bár ezt a citromosat is szeretnék : )))<br /><br />Marcsi!<br /><br />igen, jó ötlet, kipróbálom!<br /><br />Ehran!<br />Képzeld még egy ossobuco is befigyelt a hétvégén, de azt nem fotóztam. <br />Ezzel a három húsos recepttel sztem már átléptem a bűvös 10-es számot!<br /><br />Piszke!<br />Az is jól hanzgik!<br />Dolce Vitahttps://www.blogger.com/profile/03791467880717902322noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-70040675126155830412010-02-17T10:35:28.490-08:002010-02-17T10:35:28.490-08:00Epp tegnap este olvastam a Czifray konyvben a Rant...Epp tegnap este olvastam a Czifray konyvben a Rantott csirke bejegyzest, nagyon megtetszett, ajanlom figyelmedbe, 74. cikkely.<br />agiAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-47835356829311482992010-02-17T04:46:28.663-08:002010-02-17T04:46:28.663-08:00ezzel meg is adtad a választ a tegnapi pulykamelle...ezzel meg is adtad a választ a tegnapi pulykamelles kérdésemre!!! köszi. kipróbálom abból, az olajban sütést én is kerülöm, amikor csak lehet. hagyományos sütőnk van, ez lehet gond?<br />Predátor Párom nevében is ezer köszönet a húsos receptekért :o)))<br />bonca,Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-70711453907519889802010-02-17T04:46:05.046-08:002010-02-17T04:46:05.046-08:00ezzel meg is adtad a választ a tegnapi pulykamelle...ezzel meg is adtad a választ a tegnapi pulykamelles kérdésemre!!! köszi. kipróbálom abból, az olajban sütést én is kerülöm, amikor csak lehet. hagyományos sütőnk van, ez lehet gond?<br />Predátor Párom nevében is ezer köszönet a húsos receptekért :o)))<br />bonca,Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-1376865683659211652010-02-17T03:58:19.939-08:002010-02-17T03:58:19.939-08:00Lehetne mellbol is kesziteni?Lehetne mellbol is kesziteni?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-57758849837646994752010-02-17T02:54:25.105-08:002010-02-17T02:54:25.105-08:00Na, most már nekem is ki kell próbálnom! Eddig nem...Na, most már nekem is ki kell próbálnom! Eddig nem mertem, nem hittem al hogy van olyan jó mint az eredeti. De ez nagyon guszta, legszívesebben beleharapnék! (Fránya képernyő...)duendehttps://www.blogger.com/profile/08241572628935703642noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-78671045903284155072010-02-17T02:36:10.196-08:002010-02-17T02:36:10.196-08:00Ez engem is foglalkoztat azóta, mióta hallottam ró...Ez engem is foglalkoztat azóta, mióta hallottam róla, hogy lehet sütőben rántani. Olajban ugyanis nem vagyok hajlandó sütni, így itthon nem eszünk ilyesmit, csak nagyszülőknél.<br /><br />Előmelegített sütőbe teszed a húst? <br /><br />Köszi,<br />NyestkutyaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-39672350119868213582010-02-17T01:40:22.703-08:002010-02-17T01:40:22.703-08:00Egy kis fűszeres-joghurtos pácolás, natúr kukoric...Egy kis fűszeres-joghurtos pácolás, natúr kukoricapehely-morzsa és olajspray. Én így szoktam csinálni...Piszkehttps://www.blogger.com/profile/07092775171417550607noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-19056384975947547322010-02-17T01:30:06.282-08:002010-02-17T01:30:06.282-08:00Na mivan, hús-hetet tartasz? Letudod erre az évre ...Na mivan, hús-hetet tartasz? Letudod erre az évre egyben a húsos posztokat? ;P :D<br />Köszi a tippet, kipróbálom majd, nálunk viszonylag sűrűn előfordulnak rántott cuccok.ehranhttps://www.blogger.com/profile/10283434728403271650noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-68102087052785138182010-02-17T01:29:11.067-08:002010-02-17T01:29:11.067-08:00Jó adag parmezánt is lehet a morzsába keverni, úgy...Jó adag parmezánt is lehet a morzsába keverni, úgy is nagyon finom!<br />MarcsiMáriahttps://www.blogger.com/profile/00816510652137416220noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-80793793321715944062010-02-17T01:28:25.649-08:002010-02-17T01:28:25.649-08:00na most jól elbizonytalanítottál, hogy mit csinálj...na most jól elbizonytalanítottál, hogy mit csináljak a házi jószágommal, amiről közben kiderült, hogy nem is tyúk hanem csirke:)<br />na meg kellett neked emlegetned a franciák elkápráztatását:))...bejelentkezett szombatra após, nagymama mindenki ebédre. <br />talán az egész csürkéből szerencsésebb pörköltet gyártanom, nem? mi a véleményed???<br />zsevaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-52536762273857854382010-02-16T23:51:28.618-08:002010-02-16T23:51:28.618-08:00Vera!
nem, lényegében kéregben sül, nekem omlósab...Vera!<br /><br />nem, lényegében kéregben sül, nekem omlósabbnak, szaftosabbnak tűnt, mint egy olajban panírozottDolce Vitahttps://www.blogger.com/profile/03791467880717902322noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-32277884948210212072010-02-16T23:47:43.189-08:002010-02-16T23:47:43.189-08:00Nagyon gusztusos, és látszik milyen ropogós! És am...Nagyon gusztusos, és látszik milyen ropogós! És ami a legvonzóbb benne: Nincs az a csillogós-csöpögős olaj a paníron, ez teszi igazán gusztusossá!Zsirihttps://www.blogger.com/profile/10992963017903547301noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-91584488185598878862010-02-16T23:24:14.959-08:002010-02-16T23:24:14.959-08:00Szia,
Én se vagyok oda a rántott dolgokért egyálta...Szia,<br />Én se vagyok oda a rántott dolgokért egyáltalán. De a sütő nem szárítja ki a húst?<br />VeraVerahttps://www.blogger.com/profile/06437424790754025105noreply@blogger.com