tag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post7784853404220163555..comments2024-02-29T02:55:51.037-08:00Comments on Dolce Vita: Újkrumplis-spárgás frittataDolce Vitahttp://www.blogger.com/profile/03791467880717902322noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-86885038111280354672010-06-19T04:51:03.420-07:002010-06-19T04:51:03.420-07:00Szia Kriszta!
Megcsinaltam az ujkrumplis-spargas f...Szia Kriszta!<br />Megcsinaltam az ujkrumplis-spargas frittatat, nagyon koszi a receptet.<br />Igaz, kaptam a ferjemtol a fejemre, hogy ez nem is frittata, mert az serpenyoben keszul es nem sutoben, de hat igy jar az, aki olyanhoz megy hozza, aki Olaszorszagban, olasz baratno olasz mammajatol illetve a Silver Spoon-bol tanulta az olasz konyhat.<br />Mondanom sem kell, a neven kivul nem volt Agnes_Villanyihttps://www.blogger.com/profile/03453504803215529537noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-84029158252096021012010-05-02T23:36:17.356-07:002010-05-02T23:36:17.356-07:00: )) szívesen!: )) szívesen!Dolce Vitahttps://www.blogger.com/profile/03791467880717902322noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-8996245810224615192010-05-02T12:01:11.162-07:002010-05-02T12:01:11.162-07:00isteni fincsi lett. mar nagyon ki voltam ehezve a ...isteni fincsi lett. mar nagyon ki voltam ehezve a sikerelmenyre a konyhaban.<br /><br />koszonom!!!<br /><br />szi_viAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-77247691628683793482010-04-28T13:31:05.184-07:002010-04-28T13:31:05.184-07:00Szia,
A bazsalikomos
paradicsomsalata receptet is ...Szia,<br />A bazsalikomos<br />paradicsomsalata receptet is leirnad? Csak, hogy teljes legyen a menu.<br />Elore is koszonom.<br />Udv.<br />ErikaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-39851713699897496882010-04-28T01:31:43.843-07:002010-04-28T01:31:43.843-07:00most sül a sütőben, nagyon jónak ígérkezik, szuper...most sül a sütőben, nagyon jónak ígérkezik, szuper gyors recept, kösziiiiiii!!! nem kíméltem a parmezántól:-)<br />Üdv,<br />AgneseAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-7715040238145188922010-04-26T23:35:48.974-07:002010-04-26T23:35:48.974-07:00Anna!
2 főre bőségesen elég egy étkezésre, 4 főre ...Anna!<br />2 főre bőségesen elég egy étkezésre, 4 főre inkább csak előétel<br /><br />Katarína<br />: ) köszi, én is ezt szeretem nagyon az olasz konyhábanDolce Vitahttps://www.blogger.com/profile/03791467880717902322noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-52825349062964638332010-04-26T00:34:55.432-07:002010-04-26T00:34:55.432-07:00Mielőtt rendszeres olvasóddá váltam volna, már akk...Mielőtt rendszeres olvasóddá váltam volna, már akkor is szerettem az olasz konyhát, csak már elfelejtettem, hogy mi volt előbb, a konyhájuk szeretete és emiatt kezdtem el tanulni olaszul, vagy pedig fordítva, előbb a nyelv, aztán a konyha. Lényegtelen, mióta olvaslak, teljesen a rabja lettem, imádom ezt, hogy egy-két friss minőséges alapanyag és percek alatt mennyei ételeket lehet varázsolni. A Romanahttps://www.blogger.com/profile/09890564121881074877noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7983890586338323537.post-22343353030584652842010-04-26T00:29:53.159-07:002010-04-26T00:29:53.159-07:00Ez így 4 főre? Vagy kettőre? Csak mert irtó guszta...Ez így 4 főre? Vagy kettőre? Csak mert irtó guszta, de manapság nálunk ha nem fogy el az étel akkor, amikorra csinálom, csak tologatjuk a hűtőben. Nem akarok felesleges mennyiséget gyártmányozni.Bisztrókonyhahttps://www.blogger.com/profile/11558622590859326030noreply@blogger.com