2008-11-25

Működik: www.dvita.hu

Végre működik a Dolce vita honlap. Az oldal már a nyár végén elkészült, azonban valamilyen technikai probléma okán a keresők vírusosnak ítélték, és nem engedték megnyitni.
A probléma megoldódott, ha valaki még most sem tudja megnyitni, kérem, szóljon!
Az oldalra összeválogattam kedvenc ételfotóimat, találtok utazásos képeket is (szigorúan turista jelleggel).
Az új e-mailem, a dolcevita@dvita.hu is működik már.

13 megjegyzés:

Névtelen írta...

Húúúúha! Gyönyörű képek, nagyon szép oldal! Bár a blogod rendszeres olvasójaként ezen egyáltalán nem lepődök meg.

LepkePillangó

Névtelen írta...

Gratulla, sz;p lett! Viszont kár, hogy a dvita.hu csak tisztán flash, tartalmilag nehezen indexelhető, kereshető, ráadásul 64 bites böngészővel egyelőre nem nézhető :(

Névtelen írta...

Szia,Dolce!

Próbáltam megnézni az oldalad,de egy nagy ,rózsaszin háttérben elhelyezett ,közepes fehér kockán kívűl mást nem látok:-(.Pedig annyira szerettem volna megnézni,de az is lehet hogy az én készülékemben van a hiba.Majd a munkahelyemen is megnézem{ha lesz rá időm}.Ági

Dolce Vita írta...

Lorien!

köszi, továbbítom ezeket az infókat a fenntartónak, remélem ki tudja küszöbölni. A csak flash miért baj? Nem lehet a frissítésről értesítést kérni?

Luna írta...

Imádom :) Gyönyörűek a fotóid.

Névtelen írta...

Gyönyörű fotók. (Bocs a kritikáért, de ugye a borítón a gastroblog javítva lesz gasztroblogra?)

Névtelen írta...

Szia!

Rendszeres olvasóként gratulálok a saját oldal elindulásához, és megragadnám az alkalmat, hogy megköszönjem a recepteket, elsősorban a tiramisut, anyukám teljesen oda van érte! :-)

Végezetül egy jó tanács: nagyon tetszenek a képek is, de talán egy keretezés még jobban kiemelné a témát.

Üdvözlettel:
Balage

Névtelen írta...

Meg ne próbálj keretezni...:)))
A többi mail-ben.

Névtelen írta...

Ez a flash mizéria valószínűleg a látogatók kis hányadát zavarja egyébként, és ha nagyon akarom, meg tudom persze nézni, csak mostanában úgy vannak a fejlesztők,hogy majd a flash megoldja a problémákat. Sokszor így aztán ágyúval lőnek a verébre, és a dizájn átveszi a hatalmat a tartalom kárára, és ez nem szerencsés, csak erre akartam felhívni a figyelmed. Az egyeszerű mezei felhasználó sokkal nehezebben tudja felhasználni a taertalmat, nyomtatni vagy akár elmenteni sokkal nehezebb. De amúgy tényleg szép az oldalad, el kell ismerni, és amíg csak jobbára fotók vannak, jó is így.

Névtelen írta...

GYönyörűűűű.... és nagy nagy sóhaj :)
Gratulálok ehhez is :)
Vera

Névtelen írta...

Hát nagy sajnáltomra tényleg az én gépemben van a hiba,mert a munkahelyemen gyönyörűen bejött,de itthon továbbra is semmi.Nem baj,majd ott nézegetem:-){minden rosszban van valami jó}Gratulálok,tényleg szép és színvonalas.Ági

Kriszta írta...

Gyönyörű a honlapod! Én igazából az utazásos-életképes fotóidnak örülök nagyon. Fantasztikus hangulat árad belőlük és jó látni azt is, hogy te milyen szemmel figyeled a világot :)

Névtelen írta...

Fantasztikusan mutatnak az ételfotóid ilyen nagy felbontásban. gratulálok!

A könyvvel kapcsolatban én is megjegyezném, hogy remélhetőleg tényleg javítva lesz a felirat "gasztro"-ra.. Emellett abban sem vagyok biztos, hogy az első ilyen könyv lesz, hiszen nemrég jelent meg a fűszer és lélek blog írójának könyve... Viszont biztos vagyok benne, hogy hiánypótló mű lesz és itt fog figyelni a könyvespolcomon!:)

N

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin