2009-03-04

Nők Lapja Konyha


Tegnap jelent meg a Nők Lapja Konyha első, márciusi száma. Benne a hónap témája rovatban nyolc sajtos étel az én tolmácsolásomban. Íme a 4 kedvenc fotóm a 8-ból. (És egy női, hiúsági kérdés: aki esetleg megveszi a lapot, és elcsodálkozik a képemen. Hát, egyáltalán nem így nézek ki. A következő számtól új kép lesz, én meg töröm le a fotós kezét, amiért nem a kiválasztott képet adta le az újságnak! Irgum-burgum)
A szépséges kiegészítőket a már korábban említett Butlerstől kaptam, az ő tányérjaikon készült a következő szám igazán tavaszi hangulatú fotósorozata is. A témát még nem árulom el.
Na, ennyit az önreklámról : )

29 megjegyzés:

Sugar! írta...

Kedves Dolce Vita!
Sosem kommenteltem még hozzád, ám ezúttal kivételt teszek ezen ügy folytán. Régóta követem a blogodat, nagyon közel állnak az ízlésemhez az ételeid, és a fotókról alkotott elképzeléseid is. A Fakanál újság rendszeres olvasója voltam, és örömmel láttam benne a receptjeidet. Amikor megtudtam, hogy a Nők lapja konyha mellékleteként fog ezentúl szerepelni, alig vártam az újság megjelenését. Tegnap meg is vettem, és döbbenten tapasztaltam a fotós döntését. (Valahogy nem tudtam elképzelni, hogy ezt a képet választottad magadról.) Szóval tényleg dá-dá a fotósnak, és hatalmas kérdőjel, hogy mégis mi alapján választott másik képet a kijelölt helyett. Egyébként a receptekhez gratula, nagyon jók, mennek a "kipróbálandók" közé.
Üdv: Sugar!

Dolce Vita írta...

Köszi : ) Majd teszek fel magamról képet (azaz van, pl a kisebbik gyerkőccel). De ha álmomból ébresztenek és kattintok egyet a saját szemembe vakuval, még az is jobb kép lenne. : ((((((((((((((

trinity írta...

Gratulálok!
Szép kedvenceket választottál!
A fotóval meg ne foglalkozz, láttuk már Rólad a képet a picikéddel, az szuper!
Nem is tudtam, hogy régebben a Fakanálnak dolgoztál, csak azt állapítottam meg, hogy színvonalas lett!

Unknown írta...

Nagyon szép egyszerű sajtos ételeknek néznek ki az ugyancsak szép képek alapján! Ha nem is írod oda, ezek a poharak, csészék és ruhák alapján is ráismerek a Butlersre. A terítőkből nekem is van néhány - irtó nagy szenvedés vasalni őket, valahogy rendkívül hajlamosak gyűrődni.

MGL írta...

Meg fogom venni az újságot-graulálok a megjelenéshez-a képekkel ne törődj...

Chef Viki írta...

Káprázatosak a képek! Egyből inger támad az emberben, hogy megalkossa, de nagyon szaporán :-)

Na jó, az új fotót kiböjtöljük :-))

Gabojsza írta...

Tegnap hozta a postás az újságot...csodálkoztam is a képeden:-)Az edényeket megtarthatod? (tudom, hülye kérdés)

erős ildikó írta...

Gratulálok hozzá! A Nők Lapja konyhamellékletét és a Fakanalat csak időnként vettem meg, de most Miattad sokkal kiváncsibb vagyok rá...

Ági, aki főz írta...

Látod, én tegnap átlapoztam az újságot, nézegettem az általad kreált gyönyörűségeket és egyáltalán nem vettem észre, hogy olyan borzalmas lenne az a bizonyos kép...

ManóAnyó írta...

Én sem szoktam sokat kommentelni, de az oladaladnak folyamatos látogatója vagyok. És szerintem a Fakanálnak jót tettél, mert lehetünk néhányan, akik csak miattad vásároltuk. És akkor mostantól a NLK-t fogom vásárolni. A képeid pedig csodálatosak, mint mindig.
A Fakanálban láttam több helyen, hogy Te fényképezted az ételeket (nem a saját receptekre gondolok). Érdekelne, hogy ilyenkor kapsz egy receptet, amit elkészítesz és lefényképezel, vagy eléd teszik a kész ételt fényképezni? Lehet, hogy hülye kérdés, de erre mindig kíváncsi voltam.

Limara írta...

Gratulálok! Holnap megveszem az újságot!:))

Mau írta...

Megvettem az újságot, mert a blognak is rendszeres látogatója vagyok, és nagyon szeretem. Igaz, eddig én se kommenteltem, nem igazán szokásom. Most viszont a fiacskám (két és fél éves) a következőt tette, amiről gondoltam, megér egy kommentet. Fogta az újságot, megtalálta benne a fenti tortaképet, elénekelte a "Boldog szülinapot" című dalocskát ("Bódok, bódók szüpipapot"), aztán elfújta a képzeletbeli gyertyát. Aztán megismételte az egészet vagy négyszer.

Dolce Vita írta...

Beatbull! nem tudom, nálam csak kölcsönben vannak : )
Gabojsza, nem kapom meg, csak elhozom és nagyon vigyázok rá, ami megsérül, már nem lehet eladni, azt ki kell fizetni. Ez azért ritka, tegnap volt először, hogy kifizettem egy textil alátétet mert összeolajoztam. Szóval van, aki "kipróbált" edényt visz haza

Ági!
Jajjj, pedig Te ismersz : )

ManóAnyó!
Az ételeket is én készítem, a recepteket is én írom. A Fakanálnál a tematikát is általában én adtam meg, a Nők Lapjánál a főszerkesztő adja meg a témát, én javasolok hozzá recepteket, amelyek végül elkészülnek.

Dolce Vita írta...

Mau!

ez aranyos, akkor meg is van, mit süthetsz neki (azaz ezt nem kell sütni)a 3. szülinapjára

Névtelen írta...

Gratula, a szokásos igényességeddel készült minden, úgy látom! Megjelennek majd a receptek a blogban is, külhonban tengődők számára? :)

Névtelen írta...

Tegnap én is megvettem az újságot, már nagyon vártam a megjelenését. A receptek jók, a képek meg persze, hogy jók. Viszont a képen én is ledöbbentem és pont a kisebbik fiacskáddal készült képet hoztam fel példának - az annyira jó. Ezen a félresikerült példányon a fiatal Piros Ildikóra hasonlítasz, holott tudjuk, hogy ez valójában nem így van. Pech ha a fotóst fotózzák. :)

Orsi

Névtelen írta...

Szia DV.
Itt pihen előttem az újság, kb. órája vettem meg. Neked bók, az újságnak kevésbé, hogy ha te nem lennél benne, nagy valószínűséggel nem venném meg. Szóval remélem jól megbecsülnek, bár tudom van akit jobban ismernek az országban és gondolják, majd emiatt viszik az újságot, pedig inkább ízlést kéne formálni, amit te megteszel.
Tudom nem írhatsz az újság ellen, nem is kérem, csak csendesen megjegyzem, hogy számos olyan kép és recept van, amin csak nagyra kerekednek a szemeim.

Lényeg, hogy neked gratulálok és az összes recepted nagyon jó, úgyhogy minél hamarabb kipróbálom őket. :-)

Dolce Vita írta...

Megkérdezem, ha már remittenda lesz ez a szám, gondolom, nincs akadálya, hogy ide kitegyem a recepteket

Orsi!

ez fotós kérdése leginkább, aki a gyerkőcöset fotózta, ő csak és csak jó képeket tud rólam készíteni. Ő fotózott a szakácskönyvhöz is (remélem, idén még meglátjátok)

Aliz!
Teljesen igazad van, a főszerkesztő is hasonlóan gondolja, minőségi változás várható a következő számtól

Névtelen írta...

Idei elhatározásom,hogy nem veszek semmilyen gasztroújságot.Eddig megálltam, de ezt meg kell vennem!

Névtelen írta...

Ennek igazán örülök.
Sajnos a magyar sajtóra is igaz a mennyiségi kínálat, a szűkebb minőségi helyett, csak abban nincs annyi érdek.

Jó, hogy van aki akar ezen változtatni.
Hajrá, hajrá ;-)

Névtelen írta...

Hàt akkor meg egy dolog ami hiànyzik itt Olaszorszàgban a jo oreg Magyarorszàgbol: a Nok lapja konyha! Asszem telefonalnom kell az otthoniaknak, hogy szerezzek be nekem es kuldjek el!

Névtelen írta...

megnéztem ma az újságosnál a lapot, szerintem abszolút nem vészes a fotó :)!ráadásul elég pici is, én észre sem vettem volna, ha nem hívod fel rá a figyelmet! e

Névtelen írta...

nagyon szeretem a blogodat és a munkáidat, de ezek a képek az újságban, legalábbis amiket most mellékeltél, nagyon sterilre sikeredtek.olyan, mintha egy német háziasszony csinálta volna. nem elég rusztikus, nem elég természetes és étvágygerjesztő. kicsit műanyag.pedig, ha valaki, akkor te nem vagy az!

hajrá!

doppio

Age írta...

Gratulálok, szívből örülök a sikereidnek.

Névtelen írta...

Elkészítettem a sattortát!
Nagyon finom lett. Köszi

Lila Füge írta...

nagyon szép, igazi DV képek, gratulálok, jó ôket nézni :)

sos_glutén írta...

Hali Kriszta!
Tegnap jöttek ki hozzánk a szüleim Londonba és persze hozták a Nők Lapja Konyhát is magukkal. Jaj annyira örültem neki. Nagyon meglepődtem, hogy Te is írtál bele. Ennek aztán még jobban örültem :-))))
De akkor hogy lesz ezután? A Fakanálba már nem is írsz?
A fotók szenzációsak, a másik fotóssal ne törődj!!!!
Vera

Névtelen írta...

Szia! Csatlakoznék "nemisbéka" kéréséhez, én is külföldön élek, és örülnék ha a blogodba is bekerülnének elöbb utóbb a receptek... Úgy dicséri mindenki... :-(
Zsuzska

Dolce Vita írta...

A Fakanál megszűnt, helyette lett havi lap a Nők Lapja konyha

ok, teszek fel recepteket

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin