Számos érdekes dolog történt velem, mióta másfél éve blogolni kezdtem. Mostanában egyre több fotózásos munka és interjú felkérést is kapok. Sosem gondoltam volna pl., hogy egyszer átkerülök a szituációban a túloldalra, és velem fognak interjút készíteni, nem én valakivel, ahogy ez általában történni szokott. A tegnap megjelent Tina magazin Ízmester rovatában olvashattok egy velem készített egyoldalas anyagot, itt pedig a két héttel ezelőtti Sikk magazinban megjelent kétoldalas anyag online verziója olvasható, tervekről, és minden egyébről.
A cikkekből kiderül, nagy fába vágtam a fejszémet, október végére/november elejére tervezem a Dolce Vita könyv mehjelenését, a blogon nem publikált receptekből, képekből. (néhány kedvencet azért lehet, hogy beválogatok) (A könyv ötlete egy szülinapi ajándékból jött: egy barátnőmnek készíttettünk nyomdában, egy példányban, egy 50 oldalas könyvet a blogon olvasható receptekből.)
A munka már gőzerővel folyik. Minden ötletet, javaslatot nagyon szívesen várok!
2008-06-18
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
39 megjegyzés:
most már nem tudod tovább titkolni ;))
gratulálok és várom a könyvet!
Ez aztán a jó hír! Nagyon örülök! A pocak új vagy a fotó régi? :)
A zöld pólós fotó 3 hete készült, a Tinások rá 4 napra.
szia
háttérből folyamatosan olvasom az irásaidat, gratulálok.
és ennyi munka után igenis megérdemled hogy a "túloldalra" is átkerüljél, más szerepbe!!!
érdeklődnék (hasonló ötlet kapcsán) hogy mennyiért csinálták meg az az 50 oldalas könyvet nyomdában?
köszönöm szépen
b.ildi
hú de jó :) holnap meg is veszem az újságot :)) és majd a könyvet is, biztos olyan szuper lesz, mint a blogod, tele gyönyörű fotóval :) találtál már kiadót is?
Gratulálok, a pocakhoz különösen!
:-)
Gratulálok a cikkhez a majdani könyvhöz és a babához!!!
Még egy gasztrobaba :) idén már a sokadik!
Gratulálok!
A pocaklakó vagy a könyv jön ki előbb?
Gratulálok!!! Millie
Én is gratulálok, a pocaklakóhoz és a könyvhöz is :-)
Azta! Nem semmi, milyen jól titkoltad mindkettőt, mármint hogy könyvet írsz és babát vársz!:-) Azt mondják, minden baba érkezése lelki és anyagi felemelkedést is hoz egyben!:-) Szóva, nagy gratula mindkettőhöz! Nagyon csinos kismama vagy! Mikorra vagy kiírva?
Nagyon örülök a könyvnek és a babának is. Tiszta baby-boom, ami mostanában történik. Most hol tartasz?
Úgy látom a Tina minden bloggeről ír egy cikket. Nagyon helyes!
Dolgozol Te egyáltalán még az eredeti munkádban, vagy már csak a felkérésekből/interjúkból élsz? ;)
A könyhöz hova lehet küldeni az előrendeléseket? Remélem lesz benne szó oregánóról is!!! ;)
ps: Az ajándékkönyv körüli dolog érdekelne engem is, mert hasonlót terveztünk Ditémmel is egy közelgő szülinapra.
Én is szivből gratulálok a második babókához. :) És bár lehet, hogy a bloggertársak ismernek téged, én nem, úgyhogy jó vizualizálni téged. :) A könyv előrendelésére pedig én is igényt tartok. ;)
Kitartást és sok sikert hozzá!!! Gondolom ez egy nagy álom megvalósulása, én is azon dolgozom. :) Hajrá!!! Aliz
én is szívből gratulálok, és szintén jelentkeznék előjegyzésre! :)
Szia!
Gratulálok!! Én is csak "háttérolvasó" vagyok, nem vagyok az a "hozzászólós fajta" és blogom sincs, de mindennap megnézem a blogod (néha többször is:) Rengeteg dolgot megcsináltam már, amit Tőled láttam, és nyugodtan mondhatom, hogy anyukám és nagymamán után Tőled tanultam a legtöbbet főzés terén. A lényeg, hogy nagyon örülök a sikereidnek, a babának, a könyvnek és minden másnak. És mondanom se kell, hogy a megjelenés napján megveszem a könyvet...Puszi
Judit
Köszönöm mindenkinek a gratulációt a gyerkőchöz. (majd szeptemberre tartogassatok belőle még 1-et!)
és köszi a bíztatást a könyvhöz.
B. Ildi, Beatbull!
A5-ös formában 2 példány készült (mert így fért fel egy ívre, a 2 db ugyanannyiba került mint az egy) digit nyomdában. Van egy olyan digitális nyomdai technológia, ami ofszet minőséget hoz (olyan mintha rendes nyomdában készült volna). Ha jól emlékszem 8000 ft volt a 2 példány.
köszi a nyomdás választ!
megkaphatnám a nyomda nevét, cimét, emailjét, weblapját stb bármi elérhetőséget?
ha itt nem akarod akkor a
v1s@freemail.hu email cimre várnám!
köszönöm segitségedet
b.ildi
Én is gratulálok, remélem a hűséges blogolvasók kapnak könyvet kedvezményes áron:-)
Üdv, Nóri
Szia, én a nagyikám 100 szülinapjára szeretnék a könyvet az eltelt 100 évből. Küldenél nekem is egy címet, elérhetőséget?
Köszönöm, Tami
jjjlanyka kukac freemail pont hu
szia, már meg is néztem az újságot, de majd csak este olvasom. És én is csatlakozom az előttem szólókhoz!!! Gratula mindenhez és további sok sikert!!!
Kb. fél órája vettem meg az újságot, csak miattad, mert amúgy nem vagyok egy Tina tipusú újságolvasó. :) Nagyon szépek vagytok!
Aliz
akkor örülünk! :)
egy szellemi gyermek és egy szerelemgyerek ugyanabban az évben, jó, hogy ilyen termékeny és aktív vagy! :)
Nagyon örülök,hogy végre láthatlak milyen is vagy. Ma rohanok és megveszem az ujságot amiben benne vagy. Pusziiiii, Age
Gratulálok!
Mennyi örömhír egy rakáson!
Jó egészséget és további sok sikert!
gratulálok.
ha elfogadsz egy kritikát, ahogy olvasom a blogod, olybá tűnik, hogy néha a minőség szeretete átcsap nálad valami okoskodás-szerűbe, ami elrontja az olvasói élvezetet. ha a könyved magyar olvasóknak szánod, akkor nem árt talán a magyar viszonyokat is számba venni - a sztárszakácskönyvek hibája is ott van, hogy innen nézve az a világ nem csak elérhetetlennek tűnik, de olykor sznobnak is.
Mesekacsa!
Köszi, az észrevételt, A könyv fog ezzel a témával foglalkozni, ugyanis, megygőződésem, a drága, a minőségi (az is az amit Te magad készítesz) sokszor olcsóbb, mint a gagyi olcsónak tűnő termék. Erről itt a blogon is olvashatsz: A legdrágábbat kérem,sznob lennék bejegyzés alatt, és kommentjeiben.
A könyvben nagyon világosan próbálom majd ezt megfogalmazni, úgy hogy azt ne lehessen félreérteni, mert ilyenkor ezen sokan megsértődnek.
Hidd el, a minőségi élelmiszerek világa, az ami mindenkihez közel áll, csak elkényelmesedtünk a kész ételekkel, töredékáron készítheted el magadnak az ételeket
Én is gratulálok a cikkekhez, a könyvhöz és főleg a babához :-).
Nahat!!! Az ember lanya eltunik par napra es micsoda hirek fogadjak!!! Gratulalok, friss ketgyermekes anyukakent elso sorban a manohoz, de a keszulo konyvhoz is, termeszetesen! A babus neme titok, vagy figyelmetlen voltam?
Szia.
Én is csak egy "háttérolvasó" vagyok. De szivből gratulálok a pocilakóhoz. S várom a könyvet.
Puszóka Nektek.
Marcsi.
(én meg Dolce vitát olvasgatva éppen meggyes-fahéjas dolce-vita-jégkrémet eszek :-)) )
Gratulálok én is a könyvhöz is és a kisbabához is!Nagyon ügyes vagy!
Lilahangya!
Én gratulálok Nektek!!!!
Szeptemberre várjuk az öcsit! : )
Meggyes-fahéjas, ez nagyon jó ötlet! : )
Ottis, Marcsi!
Köszönöm, a gyerkőc az első, aztán jöhet a könyv : )
Nőként azt kell mondanom: fantasztikusan csinos vagy... és még a receptjeidet is szeretem!
Azzal, amit írsz, tökéletesen egyetértek - amit azonban a konyhablogger körökben néha olvasok, az mást jelent, és igazából erről akartam írni. Mégpedig hogy a minőségi étel alapanyag nem kötelezően csak a csarnok alagsorából, vagy a Culinarisból jöhet. És nem egyszer azt érzem, hogy a papír (net) sok mindent elbír és a hozzávalóknál sikk olyan felsorolást adni, amiből legalább 1-2 alapanyag extra. Nem mondom, ilyen is van, hogy valóban ilyet kíván az ember, de a trend ha ez, akkor az nem a minőséget juttatja az eszembe, hanem a sznobériát. A másik a szakács példaképek helyzete, én is imádom Nigellát, mert olyan nő, aki a szemnek is és a szívnek is kellemes, de azért ha főzök, akkor nem ő vagy jamie, vagy más sztárszakácshoz megyek tanácsért, mert épp az alapanyagok okán a receptjeik java vagy megfőzhetetlen, vagy csak igen drágán és ráadásul - szerintem - az igazán extra alapanyagok bár megvehetők, de extra áruk mellett ha összehasonlítom mondjuk akár egy olasz vagy mondjuk egy ausztrál felhozatallal és minőséggel, ott azt, ami nálunk az extra, nem tudnák eladni, mert nem minőség. Gondoljunk akár a citromra, mint legegyszerűbb dologra, hogy milyen az, amit itthon veszel és milyen, amit délszakon.
Ha ezt nem kalkulálja be egy szakácskönyv készítő, mármint hogy itt ez Magyarország, és itt azt kapsz, amit és úgy, ahogy és annyiért, amennyiért, akkor igen könnyen létrejöhet akár akaratlanul is egy olyan úri megfejtés, aminek a hasznossága erősen kétséges.
Remélem, erre a következtetésre a Tinás képek alapján jutottál, nem a Sikkesek alapján (ezeken én sem ismertem magamra : (((()
Mesekacsa!
Köszönöm az észrevételt, tényleg igyekszem nagyon szem elött tartani a magyar körülményeket. A jó alapanyagokon/ételeken én sem azt értem, hogy a méregdrág akülföldi cuccokat kell venni. Hanme pl, csúcspástétomot készíthetsz magad is, töredék áron, mint a bolti konzerv ehetetlen. A lényeg inkább azon van, készíts mindent magad el, mert ez így lényegesen olcsóbb, és lényegesen jobb, mintha kész terméket vennél!
Kedves Dolce Vita! Gratulálok a pocakhoz :-)) Meg a könyvhöz is, ha megjelenik.
Húha, ezek fantasztikus hírek! Gratulálok, és nagyon várjuk a könyvet!
Megjegyzés küldése