2008-11-19

Késik: Dolce vita Magyarországon


Egyre több érdeklődő hozzászólás és e-mail érkezik, mikor jelenik meg a Dolce vita könyv. Sajnos azt kell mondanom, hogy csak jövőre. Sajnálom, gondolom sokan várták, a Fa alá tervezték...
A könyv 90%-ban elkészült, betördelve várja a nyomdába kerülést, azonban a maradék 10%, a lelke megírására már nem volt energiám. Augusztus végén, szeptember elején olyannyira elhatalmasodott rajtam a babavárás (na és a fáradtság), hogy semmi mással nem akartam, tudtam már foglalkozni. Összecsaphattam volna, hogy mindenképpen megjelenjen Karácsony előtt (ez ugye egy jó üzleti periódus), de nem ilyen könyvet terveztem. Tavasszal, ha újra pezsdül az élet, nekiállok, és befejezem, hiszen várjátok, nekem is és másoknak is sok munkája fekszik benne. Pl. Kaunitz Tamás fotós barátomé, aki tudott rólam 8 hónapos terhesen is címlapképes fotókat készíteni. Mi mindent tud takarni egy zöldséges kosár. : )

14 megjegyzés:

Grenadine írta...

nem lehetett könnyű meghozni ezt a döntést, de helyesen tetted!

Luna írta...

Elsősorban, mivel még nem írtam neked, gratulálni szeretnék a blogodhoz. Amint megjelenik a könyved, biztos hogy beszerzek belőle egyet :)

Névtelen írta...

Köszi a felvilágosítást! Szerintem is jó döntést hoztál, annál jobban fogjuk majd értékelni a könyved!:)
Erika

Unknown írta...

Szerintem nagyon jól tetted, hogy nem csaptad össze! Jövő tavasszal / nyáron a sok friss zöldséggel és gyümölccsel legalább közvetlenül bele is kezdhetünk a receptjeid megfőzésébe ;)

Marcsi írta...

Türelmesen várunk, majd a nyuszi bekopogtat, és hozza a könyvedet!!!

Névtelen írta...

akkor Mikulás sztornó, Nyuszi listájára átír! :) már csak a türelmességet kell gyakorolnom :)

Névtelen írta...

Jó döntést hoztál! :-)

Büszke lehetsz magadra, micsoda fotós készitett rólad fotókat... bekerülhettél az ország felsővezetői közé. ;-)

Kitartást és jó babázást.
Aliz

Anyamacskacica írta...

Tiszteletre méltó döntés! Innentől ha lehet, még lelkesebben olvaslak! És köszönet az egyszerű, gyerek mellett is elkészíthető finomságokért!
Zsuzsi

nana írta...

ha eddig bírtunk várni, ez a néhány hónap is menni fog! és sokkal többet ér egy megérlelt, idejét kiváró és nem türelmetlen "születés".. de kíváncsi vagyok, ezen nem tudok változtatni! :)

Névtelen írta...

Nem a könyv a lényeg! A "Dolce Vita" fontosabb!

Gyöngyi írta...

Jó munkához idő kell, kivárjuk a nyuszi érkezését:)

Névtelen írta...

jaj, én már nagyon szeretnék könveckét! tök jó a laptopról főzni, csak mindig tiszta liszt- meg vajpöttyös lesz.:) de persze megvárom, fő a boldogság! :)

aztat is szeretném kérdezni, hogy miért nincsen rss. úgy szeretünk legördülő izéből receptet válogatni, meg nézegetni, van-e új entri. léccilécci!

Dolce Vita írta...

Köszönöm a bíztatást! : ))) igyekezni fogok!

Kiscsirke!
Kitettem, erre gondoltál?? Én ehhez nem nagyon értek

Névtelen írta...

Igen, pontosan - köszönöm!

Egyébként erre jó:

http://img1.tar.hu/chicken/size2/36824713.png?1227817509&f8a7fafefb8dd80b634991a1a57e216e

Tesz egy gombot a böngészőbe, amit folyamatosan frissít, és látom, ha van új bejegyzés, akkor is, ha nem megyek rá az oldalra. Persze lehet, hogy ezt csak az ilyen béna informatikusok élvezik, de én szeretem. És szépek a képek a dvita.hu-n is! :-)

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin