2010-11-02

Szuflé magazin


Ma jelenik meg a Nők Lapja Konyha különszáma a Szuflé magazin, amelyből egy fotót már megszellőztettem itt. Még én sem láttam, milyen, csak azt a kis kiadványt amit a tegnapi NLK-hoz csatoltak, és az nagyon szép volt. Az újságban Mautner Zsófi és Lila Füge receptjei is szerepelnek, sőt a mi arcunk díszeleg a borítón is : )). Amit eddig tudok róla, Zsófi ráérős, finom reggeliket készített, Lila Füge szilveszteri, ínyenc party falatokat. A többiről biztos ők is írnak. De inkább vegyétek meg a lapot, mert ha jól megy, akkor az újságból rendszeresen megjelenő kiadvány lesz, és nagyon is szükség van egy hazai készítésű, igényes gasztro lapra.
Tőlem gasztroajándékokat, hófehér sütiket és ajándékvásárlás utánra, gyors vacsorákat olvashattok a lapban. A borítóra pedig az egyik kedvencem került ki, hó fedte hegycsúcs, vagy valami ilyesmi, amelyről a havat Ádám a fotózás után szépen leeszegette.
Jöjjön egy recept is, boros-kolbászos csirke. Ideális gyors vacsora, pár perc kell az elkészítéséhez és sül magában szépen, míg mi elrejtjük az ajándékokat a lakás különböző pontjain.
Hozzávalók: 4 db csirkecomb, 15 dkg puha füstöltkolbász (legjobb a házi), 2 dl száraz vörösbor, 40 dkg darabos paradicsomkonzerv, 3 fej vöröshagyma, só, bors

1. Mossuk meg és töröljük szárazra a csirkecombokat, sózzuk be, borsozzuk, tegyük tűzálló tálba
2. A kolbászt vágjuk fel 3-4 cm-s darabokra, a hagymákat pucoljuk, majd vágjuk negyedbe, helyezzük őket a csirkecombok köré
3. Keverjük el a bort a paradicsommal, öntsük a combokra
4. 250 fokos sütőben süssük lefedve 45 percet, majd kb. 10 percet fedés nélkül. Puha fehérkenyérrel kínáljuk, hogy a szaftot tudjuk tunkolni


16 megjegyzés:

Bisztrókonyha írta...

Akkor idén csak ez az egy szám lesz? Alig várom, hogy a kezemben tarthassam, mert nekem is nagyon tetszett az a kis füzetecske, amit a NKL Konyhához mellékeltek.
Fotók nagyon jók!

Dolce Vita írta...

: ) remélem, fog tetszeni. Idén biztos, hogy csak ez a szám lesz. NLK-ból ár a december-januárt készítjük, mindig egy hónappal előbbre dolgozunk, azaz már készíteni kellen a Szuflét is, ha lenne még belőle idén

Icus írta...

A bemutatkozó kis füzetke nagyon tetszett. Amint megjelenik, megveszem. Az előzetesből ítélve nem fog csalódást okozni.

Vica írta...

Bár nem témába vág, de most találtam rá erre a pékségre:

http://www.villa-bagatelle.hu/brot_hu/brotpekseg

Gondoltam megmutatom szakértőnek... :)

Judit írta...

A borító gyönyörű, remélem határontúl is vásárolhastó lesz!

Ági, aki főz írta...

Alaposan megírtem a véleményem róla. :-))) Egy reklám kivételével nagyon tetszett!

Nelli írta...

Délután meg is nézem a boltban!:-)
Alig várom, hogy belelapozhassak!
Gyönyörű a címlap is!Gratula Nektek!

BirgánAndi írta...

Ma éppen csirkecombot vettem ki, mást akartam vele kezdeni, de inkább ez a boros kolbászos csoda lesz belőle!

tigrimama írta...

Rajtam már nem múlik a további megjelenés, mert én megvettem... a fenti pékség ajánlója is benne van...nem rossz, bár most nem nagyon van időm lapozgatni, mert dolgoznom kéne. Gratulálok Kriszta, a fotók gyönyörűek!

Dolce Vita írta...

Én most vettem meg, szerintem sokkal-sokkal szebb, mint a bemutató füzetke! : )))) Úgy örülök, nagyon szép lett! (bár lehet, hogy ebben van némi elfogultság is, de szerintem nincs ilyen lap a hazai piacon)

Névtelen írta...

Szió Kriszta! Első utam az újságoshoz vezetett, és gratulálok nagyon kis ügyesre sikerült az újság! :)

bévé írta...

Én is megvettem reggel, azon nyomban átlapoztam. Nagyon színvonalas, sok ilyet szeretnék! Sok munka van benne, gratulálok mindenkinek hozzá! A magam részéről én jobban örülnék egy minőségibb alapanyagnak, tudom, az többe is kerül, mondjuk kifizetnék 100-200 Ft-tal többet is érte, megérdemelnék azok a gyönyörű fotók a szép keményebb papírt.
No, igen, az az egy oldalas reklám kilóg a sorból. Arra én is bepöccenek, akkor is, ha más újságban látom. De tudom, pénz beszél....

Ildikó írta...

Nekem is tetszik, főleg a szép képek és azzal is egyetértek, hogy jobb minőségű papírt érdemelnének. Valahogy nekem a receptek nem jönnek be, vagy legalábbis kevés az olyan amit meg is főznék/sütnék. De ez persze ízlés dolga... Viszont a névhez nem nagyon méltó a csokifelfújt az elején, az ajánlásnál. Az lehetne gusztább :-)

Névtelen írta...

Tényleg szükség van itthon is jó gasztrolapokra, jól sikerült a magazin, tetszik nagyon :)! Azért persze meg kell említeni, hogy másféle kezdeményezések is vannak, az Ízek és érzések például nagyon igényes, mind kivitelezésében, mind a tartalmát tekintve, úgyhogy azt is ajánlom mindenkinek :)!

Manóóka :) írta...

Gratulálok, klassz lett! :)

Névtelen írta...

Szia Kriszta!

Lenne egy kérdésem: A magazinban szereplő egyik édességed a macaron esetleg elkészíthető csokisan is (a Pavlovához hasonlóan gondolom, csokis hablabdában csokis krém?)

Az újság nagyon szép, igényes. Gratulálok!
Éva

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin