2011-04-11
Donna interjú
Az olasz egyesítés 150. évfordulójának alkalmából a címben említett női portál olasz tematikájú hetet tart. Gasztro vonalon rám gondoltak a szerkesztők, a cikket két kedvenc fotóm miatt belinkelem ide is. Az egyik nemrég már megjelent a blogon, a másik a piha-puha babanyak, ha jól emlékszem még nem.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
4 megjegyzés:
tegyük hozzá, nem csak főzni és fotózni tudsz, de írni is - nagy kincs az is :)
Agnese
autodidakta módon ilyen szintre jutni a fotózásban, ehhez csak gratulálni tudok!!
Kedves Kriszta! Rendszeres olvasója vagyok a blogodnak! A cikk nagyszerű rólad, gratulálok... Viszont a kommentelőkön jókat nevettem. Pont azt hírdeted, hogy a tésztákon kívül is van olasz étel -én most minestrone leves függő vagyok épp-, erre a kommentekben csak az jön le, hogy milyen jók a tészták. Meg Velencében nem érdemes pizzat enni, mert a magyar sokkal finomabb. Te jó ég! :)
Köszönöm! : )
LetKat, ez a sztereotípia tényleg jellemző, (kb. olyan mint a magyar konyha csak a gulyáslevesből áll, a német virslit eszik, az amerikai meg hamburgert) : )
a blog tényleg azzal a céllal indult, hogy ezt egy kicsit megváltoztassa
Megjegyzés küldése