2011-06-30

Júliusi naptár és Dolce Vita menü

A júliusi naptár a szokásos módon, két méretben tölthető le: 1920x1200 és 1280x1024. (a két kép nem teljesen azonos) Jó dinnyézést, jó pihenést, nyaralást mindenkinek! Hétfőn még jelentkezem, de utána jön a megérdemelt pihenés, két hét blogszünet.
És a menüről: Két-három hete kaptam egy levelet a Két Szerecsen étteremtől, hogy szeretnének a blogról ételeket válogatni heti ajánlatukhoz. Felkérésüket örömmel elfogadtam. A levélváltást személyes találkozás, majd egy jó hangulatú közös főzés követte, és most szerdától, Ízbolygó és Maki Food után egy héten keresztül 7, a blogról jól ismert és bevált étel alkotja az étterem heti ajánlatát.
Az ajánlatban ezek az ételek szerepelenek: nyári minestrone csicseriborsóval, mentás-fetás padlizsánsaláta, mentás, sült paprikás tészta sózott ricottával, messinai tőkehal, mentás borjúroló, vörösborban és paradicsomban sült oldalas, bazsalikomsorbet. Igyekeztem olyanokat választani, amelyek könnyűek, egyszerűek, viszont nagyon finomak, igazi dolce vitás ételek.
Az ételeket együtt lefőztük, erről van is egy kis videó, de nagyon érdekel, mivé alakulnak más kezei között. : )
ez a mentás-paprikás tészta sózott ricottával, azaz ricotta salata-val

8 megjegyzés:

Névtelen írta...

Jaj, de szép ez is, köszönjük! Jó pihenést kívánok, hová mentek nyaralni? Enikö

Dolce Vita írta...

Horvátországba megyünk a gyerekekkel

énisKriszta írta...

Szia, Kriszta! Jó nyaralást, be kell vallanom nagyon fogsz hiányozni, úgy szeretek nap mint nap kíváncsian "rádkattintani" milyen újdonsággal kápráztatsz el:)

Kellemes pihenést és gratulálok a népszerűséghez!

ildikó írta...

jaj de jóóó! :) köszi!

Dolce Vita írta...

TeisKriszta,

: ) majd igyekszem bepótolni és csupa izgalmas dologgal jönni miután hazaértünk.

Ildikó,
örülök, hogy tetszik

superhappyjohi írta...

Nagyon tetszik a naptar kep! :) Jo nyaralást!

Névtelen írta...

Jó látni, hogy az internet mennyi jó dolgot is hoz magával. Biztos nem gondoltad 2007. január 25-én, hogy ennyi minden fog Veled történni és gondolom a jövő még több, értékes lehetőséget rejteget számodra.

Névtelen írta...

Nagyon szép a naptárkép, a kedvesem külön örült neki a dinnyetéma miatt.:)
Jó ötlet az étteremtől ez a különleges heti ajánlat, milyen kár, hogy a héten nincs alkalmam ellátogatni, szívesen megkóstolnám. A tésztához a ricotta salatat hol sikerült beszereznie az étteremnek?
Jó nyaralást!
Zita

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin