
Hozzávalók: 1 doboz (400 gr darabonként) konzerv fehérbab, 1 nagy fej vöröshagyma, 1 tojás, zsemlemorzsa, 1 lime, só, bors, friss koriander, kevés friss petrezselyem, 1 ek. görög joghurt, olaj a sütéshez
1. A lecsöpögtetett babot tegyük egy tálba, villával törjük össze. Adjuk hozzá az apróra vágott
2. vöröshagymát, a felaprított koriandert és petrezselymet, a joghurtot és a tojást.
3. Sózzuk, borsozzuk, reszeljük hozzá a lime héját, keverjünk el benne kb. 3-4 ek. zsemlemorzsát.
4. Formázzunk pogácsákat, forgassuk meg zsemlemorzsában, majd forró olajban süssük mindkét oldalukat ropogósra.
4 megjegyzés:
Szeretem a zöldségfasírtokat! Ezt mentettem.:)
Szerintem fog ízleni (remélem), a nagyon egyszerű, de nagyon finom kategória
Szia!
Elnézést, hogy "itt" zavarlak, de olyan kérdésem lenne, ( karácsonyi ajándékokon agyalok) hogy megjelenik-e most könyved??
Olyan emlékeim vannak, mintha egyszer "említetted" (hű blog olvasod vagyok).
Jó lenne :)))
Köszönöm válaszodat
Anikó
Szia Anikó!
igen, igen, november eleje-közepe a megjelenés. Szerintem maga a könyv is jó ajándék, illetve abban is lesz sok-sok ajándék ötlet : )
Megjegyzés küldése