2011-11-29

Sok Kicsi 2011

Ha közeleg a karácsony, akkor 3. éve biztosak lehetünk abban, hogy napról-napra érkeznek a különböző, jobbnál-jobb felajánlások bloggerektől és cégektől egyaránt. A cél, hogy közösen az olvasókkal együtt kis segítséget tudjunk ott nyújtani, ahol arra talán legnagyobb a szükség. A segítség talán már nem is olyan kicsi, tavaly 3.643.533 forint gyűlt össze a sok kis forintból. Azt gondolom, ezért nagy köszönet jár mindenkinek, aki vásárolt támogatói sorsjegyet.
A 2011 karácsonyi sok kicsi ismételten nehéz helyzetű családok, gyerekek mellé szeretne odaállni, akik egyre jobban leszakadnak, egyre súlyosabb anyagi gondokkal küzdenek. Idei együttműködő partnerünk a Menedékház Alapítvány lesz, akik 2005-ös alapításuk óta küzdenek az elszegényedés, a talajvesztés, a lakhatási nehézségek és a hajléktalanság ellen, nem pusztán szociális szolgáltatások nyújtásával és különböző intézmények működtetésével, de arra is figyelmet fordítanak, hogy sikerélményeket nyújtó elfoglaltságokat is biztosítsanak támogatottjaiknak.

Sokat gondolkodtam, mi legyen a felajánlásom. Az elmúlt két alkalommal fotózáshoz kapcsolódó programra lehetett sorsjegyet váltani. Talán kellene valamit újítanom, nem?
1. Egy dedikált Főzd magad! szakácskönyv az természetes. És akkor itt egy kicsit kapcsolódunk az előző évi akcióhoz, ugyanis a tavalyi Sok kicsi nyertesemmel együtt, a gyors ételfotó kurzuson készítettük el a szakácskönyv egyik képét (a kalácsot).

2. A Dolcevita Konyha részéről Egy Fr. Dick professzionális csontozókés, flexibilis éllel. Ez nem egy kifejezetten szép kés, de mivel 10 hentesből 9 ezt használja, csak jó lehet. : ) Én fél éve nyúzok egyet, szinte mindent ezzel szeletelek (tudom, nem kellene)


3. És végül, egy kemencés pizzaebéd két fő részére, Budapesten nálunk. Ahol persze eshet szó fotózásról is. : )


Sorsjegyeket itt tudtok venni.

0 megjegyzés:

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin