2009-11-16

Elkészült!

Izgatottan vártam egész délelőtt a nyomdai futárt. Igen, tegnap elkészült! Én pedig egész nap csak váram, vártam és vártam. A kiadó délben telefonált, hogy ő már megkapta, én még nem? És újra csak vártam, egyre izgatottabban. Elterveztem, szépen lefotózom, felteszem gyorsan a blogra. Aztán el kellett itthonról mennem, futár sehol. Mire megkaptam a könyvet : ) sötét lett. Szép fotónak ugrott, sebaj, majd holnap felteszem a blogra, gondoltam. Pár perce belém csapott a felismerés, a csudát, mit számít a szép kép a könyvgerincről, nem halogathatom a bejelentést, hiszen ez a könyv főleg a Tiétek! Köszönöm mindazoknak akik az elmúlt majd' három évben biztattak kommentben, e-mailben, személyesen. Bízom benne, hogy a könyvet is ugyanakkora szeretettel forgatjátok majd, mint a blogot.
A könyv elkészítése számokban: másfél év, plusz egy gyerek, 250 adag étel, 2000 fotó, 3 borítóterv, 20 betűtípus, 2 "nagy" fotózás, 42 000 ív papír, egy külön honlap,
És a végeredmény: 224 oldal, 80 recept, 130 fotó, 6 grafika, 145 452 karakter, 1,1 kg és 1 könyvbemutató

A bemutatóra minden kedves olvasót szeretettel várok, helyszín: Culinaris, V. Balassi Bálint utca 7. nov. 24- én, kedden, 17.30-tól leszek ott! Program nincs, de lesz egy kevés bor és némi sonka, sajt, szalámi.

A sok-sok előrendelést is köszönöm! (na ez kezd egy kicsit oscaros lenni) Főleg azt, hogy ennyien "látatlanba" megrendeltétek a könyvet, a kiszállítás indul (csak még aláírom őket) is, remélem már a hétvégén lehet is belőle főzni. Ha nem, akkor következő hét elején biztos.
Aki pedig szeretné először kézbe venni, néhány boltban már a héten, de a legtöbb helyen a jövőhéten már a polcokon lesz.

Köszönöm azoknak a munkáját, akik közreműködtek a könyv létrejöttében, férjemnek, a könyvtervért, grafikákért, türelméért, Kaunitz Tamásnak a rólam készült képekért és hangulatfotóiért, Zsoltnak a tördelésért, az Alineának a kiadásért, Anyunak és férjem édesanyjának, Mártinak, hogy vigyáztak a gyerekekre miközben írtam és fotóztam,

És végül pár kép, amelyek nem kerültek be a könyvbe, de nagyon szeretem őket (főleg azokat, amelyiken a láthatatlan Kristóffal és Ádival vagyok), hogy ne vesszenek a feledés homályába.

Ui.: A pocakos képek tavaly készültek! Itt még optimistán azt gondoltam, bírom én, simán befejezem a könyvet. Szülés előtt (az még két hónap ettől a képtől, képzeljétek el a hasméretemet) 2-3 héttel tettem le arról, hogy a könyvet akkor befejezzem. Akkor ezen nagyon sokat rágódtam, ma már örülök neki, hogy nem kapkodva jött létre, szerintem sokkal átgondoltabb, szebb lett így!

84 megjegyzés:

Krisztina írta...

ó látom talán első vagyok-)

mégegyszer gratula, kérdés: vidékre is lesz időd lejönni bemutatni a könyvet v. dedikálni,vagy az nem fér bele az idődbe?

remélem a blogolás is tovább folytatódik, mert én nagyon szeretem azt is olvasni,

a bemutatóról is gondolom lesznek majd fotók,

nemisbéka írta...

Nagyon sok szeretettel gratulálok, elkényeztettek minket Chilivel így karácsonyra :).

szepyke írta...

Gratulálok!
Igazán megérdemeltük már!:)

réka írta...

DEJÓÓÓÓÓÓ :)
a bemutató napját csak én nem vettem észre vagy tényleg lemaradt? :)
Réka

Dolce Vita írta...

Krisztina!
Persze, pont az a bajom, hogy egy rakás fotó elkészítve blogra, de nincs annyi nap egy héten, amennyi poszt lenne így hirtelen!
Sztem ez az eg bemutató lesz. Legnagyobb örömömre az ország minden tájáról érkezett megrendelés, nem s tudom, merre mennék...

A gratulációkat köszönöm! a dáum tényleg lemaradt : ) bocs, 24., kedd, de javítom, illetve aki már küldött mail nekem holnap kap meghívót a ládikójába

Unknown írta...

Jo lenne ha el tudnal jönni Györbe!!!!!!!! Igazi karacsonyi ajandek lenne:-)

Zsé írta...

Gratula!:-) Külön köszönet a tavalyi képekért, nagyon tetszenek. Azt csodálom, hogy 2-3 héttel szülés előttig bírtad. Nekem a messzeség miatt még várnom kell a kézbevételig, addig is marad a blog. Drukkolok, hogy mihamarabb felkerüljenek az eltervezett receptek.

Dolce Vita írta...

Aliz!
idén biztos, nem : ((( de ha arra járok bármikor, bármilyen ügyben értesítelek!

Zsé!
küzdő fajta vagyok, tavaly ez a döntés egy hetembe került, folyamatosan a nem bírom és a nem lehet feladni között őrlődtem. Mikor meghoztam a nehéz döntést, nagyon megnyugodtam. Visszanézve a könyv tavalyi kinézetét, pedig rettentően örülök a döntésnek

Bisztrókonyha írta...

Éljen! Szóljanak a fanfárok! Hulljanak a konfettik! Röpködjenek a madarak! Tadááá!
Jajj, nagyon örülök! Én szívesen főznék belőle a hétvégén... :)

Méhn Niki írta...

Én is gratulálnék! :)
Szívesen elmennék a bemutatódra is, de sajnos nem tudok menni. :(
A könyvet is csak Karácsony körül tudom megvenni, emiatt is szomorkás vagyok kicsit. De legalább tudom, mire kell félre tenni!! :)
A képek is szépek, a pocakosakat imádom, főleg amin tésztát gyúrtok Ádival! Az nagyon hangulatosra sikerült! :) Ügyesek vagytok, grat grat grat!! :))
(második könyv is lesz? ;))

á la carte kulinaria írta...

Gratulálok, remélem én is megkapom karácsonyra, kiadtam a Jézuskának : ) Utólag is lehet vhogy dedikáltatni? Nem tudom aki beszerzi, hol és hogyan szerzi be. Szeretnék én is elmenni a bemutatóra. Mi a menete? Még egyeztetnem kell, hogy a férjemmel meg tudjuk-e oldani a bejutást a városba. Gyerkőccel is lehet menni?

Vesta írta...

Gratulálok szintén, nagyon hangulatosak a képek!

Ági, aki főz írta...

Éljen! Éljen! Éljen! Nagyon vártam már! Örülök a könyvnek!

mandy tarragon írta...

Nagyon szépek ezek a képek :) Nekem a hanyattfektetett bazsalikomlevél a kedvenc.
Pont jó időben van a bemutató, én ott leszek :)

Hajni írta...

Complimenti!!!!!

Dolce Vita írta...

mille grazie

Szemi írta...

Gratulálok !!!

lekvároskukta írta...

De jóóóóóóóó :))))
Nagy, nagy gratula!!!!!!!!!!!!
Gyönyörűek a képek, mint mindig :)

Janka írta...

először is szeretnék gratulálni! :)
haaaalllelujjjja :D

aztán elmondani, hogy összeroppantam... nem tudok elmenni a bemutatóra, pedig annyira be voltam zsongva, és anyukámnak is ezt találtam ki karácsonyra, összegyűjtöttem a pénzt a kedvezményes árra, és reméltem, hogy sikerül egy személyesen neki szóló dedikálást is szerezni bele. Nem rendeltem elő, mert a bemutatón akartam megvenni, és jajj annyira pechem vaaaan :( mit csináljak. help! :(

amúgy nagyon örülök annak, hogy kézbe kaptad, csak a terveim...

Eszter írta...

Szia Kriszta!

Nagyon szuper! Látványos! Érdekes! Izgalmas!

Gratulálok Neked!

Pusssszzz!

Névtelen írta...

Gratulálok! :)

Unknown írta...

Gratulálok a könyvedhez és a bloghoz. Nagyon szeretek erre járni és mivel nőklapja konyha előfizető is vagyok, így minden hónapban megörvendeztetsz újabbnál újabb és jobbnál jobb időtakarékos receptekkel. Ezúton köszönöm :)
Üdv
Andrea

ardea írta...

Innen is nagy gratulálások!
Nagyon ügyes vagy!
Jó olvasni téged!
:)

Felhőlány írta...

Gratulálok Neked! Sok-sok finom ételt készítettem már a blogodról! :)

Névtelen írta...

Gratulálok én is a könyvhöz, elsők közt voltam akik előrendeltek:)
További sikeres fözőcskézést kívánok és bár még e kezemben sem volt a könyv, tuti hogy várni fogom a következő kötetet:)
Orsi

Zizi írta...

Kriszta!
Szimplán csak gratulálok! :)
Zizi

Reni írta...

Nagyon örülök, hogy elkészült!
Én csak karácsonyi ajándék szakácskönyvet szerkesztettem, azt is jó érzés átlapozgatni, de el tudom képzelni, hogy egy ilyen "igazi" könyvet milyen jó lehet. Szép színű az a könyvgerinc nagyon :)

Dolce Vita írta...

mindenkinek köszönöm!

Á la carte: én is gyerekekkel megyek

Janka!
ha a neten rendeled, akkor a megjeygzéshez bírod kinek dedikáljam, akkor személyre szóló dedikáció lesz a könyvben

szüdzsike írta...

Végre! Jaj már nagyon várom, hogy megvehessem, és kipróbáljam a recepteket:)
GRATULÁLOK!!!

Marcsi írta...

Kriszta! Vidékre mikor kezdődik a dedikált postázást???

Dolce Vita írta...

Marcsi!

ma alákanyaríntottam kb. 300 könyvet, csomagolják, jön érte a gld és viszik is. A kiadó azt mondta, hogy va aki pénteken megkaphatja, de a hétfő, kedd inkább biztos (ha beindul, akkor 3 munkanap az átfutási idő) a gls küld előző nap mailt

Zita Sára
KÖSZI : )

EDIT írta...

Gratulalok, szivbol koszonom h nekem is kuldtel meghivot a bemutatora, valoszinunek tartom h nem fogok tudni elmenni, pedig szivesen tennem...
Gyonyoruek a kepek, te is nagyon szimpatikus vagy :-)
mar kerdeztem, nemtudom irtal-e ra valaszt, de kivancsi vagyok h en, itt Nagyvaradon nem juthatnek hozza egy dedikalt peldanyhoz?! valahogy?! :-)
Kivanom, hogy nagyon sok fogyjon a konyvedbol es mihamarabb hozzafogj a masodik peldanyhoz ;)

Dolce Vita írta...

Edit!

de, de válaszoltam, ott ahol kérdezted, a bookline román oldalán www.bookline.ro-n tudsz rendelni. Sztem így jössz ki jobban, ha én itthonról postázom, az drágább lesz!

Ancsi írta...

Ha a blogodat olvasom (márpedig rendszeresen teszem), akkor legyen bármilyen zord idő odakint, a szobában mégis mindig melegen süt a nap! A kreatívitásodat, a pozitivizmusodat, a maximalizmusodat, az ízeidet és a színeidet, meg a hangulataidat fel kellene írni receptre mindenkinek!
Gratulálok!

Dolce Vita írta...

én meg összegyűjtöm ezeket a hozzászólásokat és előveszem őket, mikor nálam zord az idő : )))) köszi

Névtelen írta...

Gratulálok Kriszta! A nagy fotózás az mit jelent? Egész nap főzöl, és minden kész étel után lefotózod? Ki ette meg azt a sok ételt? :)
Saját költségeden főzted meg ezt a rengeteg ételt, vagy volt szponzorod? Mennyibe kerül egy ilyen könyvet kiadni, és milyen gépet használtál? Ilyen kulisszatitokra kiváncsi lennék, ha nem kényes kérdés.
Szeretem az olasz konyhát, én elmegyek a bemutatóra. Nem messze lakom onnan.
Üdv, Gabi

Dolce Vita írta...

Gabi!
Várlak szeretettel!
néhány kulissza(egyáltalán nem)titok:
a nagy fotózás egyike az volt, mikor egész nap nálunk volt Kaunitz Tamás fotós barátom, ő készített a fejezetekhez fekete-fehér duplaoldalas képeket (egy van belőle a neten a lapozható könyvben) és hangulatképeket. illetve borítóképet. Ez nehéz volt, mert tavaly 7 hónapos terhesen kellett képet készíteni rólam, ha akkor jön ki a könyv, csak az arcom látszott volna : ). Idén rendeztünk egy újabb borítófotózást, rendesen, sminkkel, világítva stb. Ez volt a másik nagy fotózás.
Az ételek sok-sok részletben készültek. Volt, hogy a gyerek(ek) elmentek itthonról egy napra, folyamatosan főztem egész nap és fotóztam. És volt olyan, hogy pl. szombat ebédre főztem vmit, lefotóztam, majd bekerült a könyvbe. Volt ami vendégségbe készült (kávés profiterol), volt amit nálunk ettek meg vendégek pl. sfincione, ezt Kristóf szülinapjára sütöttem kenyér helyett. Tehát minden étel valós (ahogy a blogon is persze) Szponzor nem volt, de nem is kellett, hiszen a recepteket beépítettem a heti menünkbe.
Én egy d300-as Nikonnal fotózok, 50 mm és 105 mm makró obival.
Költségek: a nyomda rengeteg (több milliós tétel) ezt a Kiadó intézi, egy szakácskönyvnél a szerzői költségen túl, fotós (ez itt részben egybeesik a szerzőivel) tervezői, tördelői, korrektor, reklámköltségei vannak. Ebből jön össze egy könyv ára. Illetve abból, hogy a könyvesboltokban a vételár 52%-a kapásból a hálózaté, tehát a maradék 48%-ból kell kihozni a többit.

sos_glutén írta...

GRATULÁLOK!!!!!! De jóóóó!!!! Ez aztán a jó hír, juhééééé :-)
De elmennék én is a bemutatóra, csak sajnos kicsit messze van.
Most aztán pihizz, igazán megérdemled!

u.i: Az én jó hírem: kész a lakás, karácsony előtt költözünk! :-)

csevelye írta...

Szia Kriszta,
gratulálok a könyvedhez! ha csak egy kicsit is olyan, mint a blogod, akkor nagyon jó lehet :) és köszönöm, hogy létezik a blogod, Te és Chili régóta meghatározóak vagytok a konyhámban.
Kérdés: külföldre is szállítotok könyvet? vagy majd, ha pesten járok, reménykedjek, hogy még marad belőle?
még egyszer gratula!

Névtelen írta...

Köszi a választ Kriszta! Igazán érdekes lehet egy ilyen könyv előélete, engem mindig is érdekelt.
Keddig minden jót.
Üdv, Gabi

Dolce Vita írta...

Orsolya!

lehet külföldre is rendelni (de a postaköltség tetemes lesz) Szlovákiában és Romániában a helyi bookline-on lehet rendelni, máshov sajnos nincs rendelőbarát eljutási mód. Merre laksz?

Gabi!
igen, igen, mindig a háttér az izgalmas

szüdzsike írta...

Én megnéztem és sajnos a bookline.hu nem ismeri (még) a könyvet. A librin előrendelhető.
Az alexandra szintén nem...
Ha hozzájutok a könyvhöz, pl. Libri akkor lehet hogy megyek a Culinarisba:)

Dolce Vita írta...

Zita Sára!
A bemutatón kedvezményesen meg lehet venni. 20%-al olcsóbban. Van ahol a héten kikerül, de a jöv.hét a biztosabb lesz Alexandra is és bookline is és Líra és Lant

szüdzsike írta...

Köszi Krisztina!
Akkor a hétvégi recept kipróbálást elhalasztom, és megpróbáok a bemutatóra eljutni.:)
Üdv.:
Zita

Varjas Gabi írta...

Kriszta! Gratulálok!
És igyexünk elmenni a bemutatóra is, az is lehet hogy gyerkőcökkel. Csak beférjünk a Culinarisba! :-)

Dolce Vita írta...

Gyertek bátran, én is a gyerekekkel megyek!

Névtelen írta...

Kedves Kriszta!
Szívből gratulálok a könyvedhez. Nagyon szeretem a blogodat olvasni, és több receptedet elkészítettem már a családomnak. Pl. a te hatásodra mertem hozzáfogni pizzát készíteni, mert eddig féltem a kelt tésztáktól. És igen, a Nők Lapja Konyhát is azóta veszem meg rendszeresen, mióta a Te receptjeid is megjelennek benne. És tök jó, hogy a gyerekek mellett is ilyen aktív tudtál maradni, tele ötletekkel és tervekkel. Bár azt hiszem, sokszor éppen a gyerekek inspirálnak bennünket és ők adnak erőt a tervek megvalósításához. Még egyszer gratulálok!!!
Betti

csevelye írta...

Kedves Kriszta,
köszönöm a gyors válaszodat. Jelenleg Bukarestben élek, tehát marad a bookline vagy rábeszélek pár pesti barátot, hogy vásárolják meg a könyved, és egyúttal vegyenek nekem is egy példányt :)
Sok sikert a könyvbemutatóra és örülj a könyvednek, ahogy mi is örülünk neki :)
minden jót,
Orsi

Andi írta...

gratulálok! ez egy újabb állomás... és nem is akármilyen. Legyen még sok sok újabb kötet!

VOKinga írta...

Szívből gratulálok én is! :)

Dolce Vita írta...

Betti!

Azt hiszem az ember mindent belőlük merít : )energiát, lelkesedést, életkedvet...

Orsi!

Akkor "legrosszabb" esetben ott a bookline

Andi, Anyamanya
Köszönöm!

Age írta...

Nagyon nagyon szívből örülök a sikerednek, mert nagy siker lesz ez a könyv. Kivételes ember vagy, kivételes lendületed és kisugárzásod van. Remélem még sokáig ilyen maradsz nekünk. Puszillak, és köszönöm a mailed, amit nekem küldtél a könyved bemutatójára. Mivel vidéken lakok, nem igérem hogy sikerül ott lennem.

Alinea Kiadó írta...

A könyvendelésekről

A korábban megrendelt könyvek zömét ma, pénteken szállítja ki a GLS futárszolgálat.
A szállítás várható napja előtt egy nappal mailt küldünk a megrendelőknek. A mailben szerepel egy kódszám is, ami alapján neten ellenőrizni lehet, hogy éppen hol van a csomag. Ha a futár nem találja otthon a címzettet, akkor vagy telefonon próbálja felvenni a kapcsolatot, vagy egy cédulát hagy, ami alapján lehet kérni az ismételt kézbesítést.

Dolce Vita írta...

Age!
igyekszem : )
no jó, a vidéki indokot elfogadom : )))

Dolce Vita írta...

szállításhoz

sőt a beérkező mailek alapján sokan már tegnap megkapták!

sajtosbrokkoli írta...

Én már a kezemben tartom, és el sem engedem (vagy egy órán át) .
Nem szeretnék túl ömlengős lenne, de nehéz megállni az ultra, mega, szuper... jelzőket.
Nagy örömmel fogom használni, vagy csak éppen forgatni, lapozni, érezni.
Gratulálok, és köszönöm:
sajtosbrokkoli

Dolce Vita írta...

Melcsi!

nagyon izgultam, milyenek lesznek a visszajelzések, én annyira nem tudom külső szemlélőként megítélni.
Eddig egybehangzó : ) szívet melengető... örülök, hogy szeretitek!

kémek szerint már van boltban. polcon pl. az Andrássy úton az újAlexandrában

sajtosbrokkoli írta...

Csak azért írok még, mert azt sejtem, itt ülsz a gép előtt, és figyelsz, leskelődsz hogy mit látsz az arcunkon, lapozgatás közben. Na akkor bővebben:
Az első pirospont azért jár, mert szerda éjjal rendeltem, csütörtökön visszaigazoltatok, és péntek reggel már itt is volt a csomag (ráadásul az időzítés is tökéletes, mert amíg én a srácaimat első síórájukra vittem,addig a férjem itthon szépen átvette és KIFIZETTE!-így jár az, aki későn megy dolgozni- ezúton is köszönet a diszkrét csomagolásért :) )
Második pirospont, hogy pontosan az van benne, amit reméltem.Olyan, mint amikor az ember hazamegy egy hideg estén, és amikor belép, meleg, fény, gyermekcsicsergés, és finom illatok fogadják.
Külön csillag a tájképekért, és a kérés nélküli aláírásért, ami remélem majd egyszer még sokat ér :).

Egy valamit nem értek csak, mindazok ellenére, hogy különállóan tetszenek: a grafikákat.És ez utolsó mondatot csendben suttogtam csak, mert én még soha egy könyvet sem készítettem, taláétam ki és jelentettem meg.
Tehát összességében maradnak azok a jelzők, (ultra, mega szuper...)
Köszönöm mégegyszer.És most megyek ebédet készíteni.

Eszter írta...

Szia Kriszta!

Ezt a gyorsaságot!

Csak ámulok és bámulok!

Tegnapelőtt rendeltem meg a könyvet és máris itt tartom a kezemben!

És SZUPER a könyv!

Gratulálok hozzá és további sok sikert kívánok Neked!

Dolce Vita írta...

Melcsi!

sajnos nem ezért ülök a gép előtt, hanem mert lapzártája van annak az újságnak, amit szerkesztek.... de persze izgatottan figyelem, kinek, hogyan tetszik, mit ír
Örülök, hogy tetszik. Szerencsésen hamar beindult a kiszállítás, pedig azt mondta a kiadó, az első kör mindig nehezen indul be. (vissza pedig ugye én igazolom s.k. igyekszem azonnal)
A grafikákat lazításnak szántuk, ahogy a tájképeket is, hogy kicsit megtörje a recept-kép sort, illetve ne csak fotó legyen képi illusztrációnak. Én szeretem őket, főleg a legelsőt, amiből most a fejlécem is lett (meg a halacskákat)
Annak is örülök, hogy olyan, amire számítottál, azt hiszem mást nem is tudtam volna adni, csak azt, amilyen a blogon is vagyok!

Manyesz írta...

2009.11.20. 12:40 Debrecen
Megkaptam a könyvet, még ép csak átlapoztam, de ma éjszaka elmerülök benne.
Köszönöm Kriszta:)))

Névtelen írta...

Kedves Kriszta!
Én is megkaptam a könyvet, gyönyörű, stílusos és használható. Csak az a baj, hogy nem tudom kivenni a kétéves kislányom kezéből!:-)
Gratulálok!
Zsuzsa

Névtelen írta...

Szia Kriszta!

Épp most hozta a futár a könyvedet, hát mit mondjak, gyönyörű! Nagyon igényes az egész, fotók csodásak, meg úgy az egész egyben is!
Gratulálok:)

Móni

Névtelen írta...

Úgy látszik, nem csak én rendeltem Debrecenből:)

Dolce Vita írta...

Csak ismételni tudom magam, de egyre nagyobb boldogsággal, örülök, hogy örültök! : )
Az ország minden tájáról érkezett rendelés, Debrecenből eddig 4 is : )

Alinea Kiadó írta...

A külföldi megrendelésekről

Közvetlenül külföldre postázni nagyon drága. Hogy lehet mégis megvenni külföldön? Szlovákiában és Romániában megoldás lehet a bookline.sk illetve a bookline.ro. (Ők országon belül postáznak, ami sokkal olcsóbb.) Aki pedig magyar nyelvű könyvesbolt közelében lakik, az bátran kérje a könyvesboltostól. Nem biztos, hogy éppen lesz, de a tapasztalatunk az, hogy a boltosok Magyarországról hamar beszerzik a kért könyveket.

csevelye írta...

Kedves Kriszta, kedves Kiadó,
köszönöm a válaszokat, a felvilágosítást. Szeretném jelezni, hogy a román bookline már ismeri a könyvet, úgyhogy meg is tudom rendelni :) csak azt sajnálom, hogy nem lesz dedikált példányom, de a receptek majd kárpótolnak :)
szia
Orsi

Dolce Vita írta...

Orsi!

örülök, hogy megoldódott a beszerzés, dedikálva nem lesz az igaz, de tényleg remélem, hogy a kiadvány kárpótol!

Dóra írta...

Szia,
most szeretnék az oldalról rendelni 2 db könyvet, de azt írja ki mikor tovább akarok lépni, hogy rossz az e-mail cím...:-(((Pedig jó...
Szerinted mi lehet a probléma?

Köszi
Dóra

Dolce Vita írta...

Dóra!

nem tudom, kipróbáltam, nekem simán működött (és jönnek szépen a rendelések. Próbáld esetleg újra, ha nem megy küldj egy mailt az adataiddal (név, cím, telefon, mail cím) a dolcevita@dvita.hu-ra

ágota írta...

Kedves DV!
Alig pár órája, hogy belelapoztam. Érdekes volt tapintani, hogy így testet öltött és 3 dimenzióssá vált a munkád. Gratulálok hozzá!
Az előzék képek finom összhangja tette fel szememben az i-re a pontot...

Dolce Vita írta...

Olzka!

Köszi : )
az előzékes dolgot továbbítottam az elkövetőjének (férjem), nagyon örült, hogy kapott ő is külön dicséretet : )))

Névtelen írta...

Evviva!


Hangos gratulációóóóóóó!
Csodás design, igényes fotók..., és ínycsiklandozó receptek!

Végre valaki "megírta" az olasz ízeket...!


Bella giornata per Te!

Dolce Vita írta...

Gabcsi!
grazie per Te!

Anita írta...

Szia DV,

én is pénteken kaptam meg a könyvedet, pár napot pont Mo-n töltöttem, így szerencsésen a kezembe vehettem Karácsony előtt.
Még egyszer gratulálok! Egyelőre csak 3 fejezetet sikerült végigolvasnom, de nagyon tetszik, csodaszép. (Zárójelben jegyzem meg, hogy nyomdai hibákat sajnos már találtam.)
A holnapi bemutatón nem tudok részt venni, mert már visszajöttünk Bukarestbe, de szívesen olvasnék róla egy bejegyzést pár képpel, ahogy szerintem mások is :).

Üdv,
Anita

JuditKedves írta...

Kedves Kriszta!
Nagyon gratulálok a szép könyvedhez,nagyon sajnálom,, hogy nem tudok ott lenni a bemutatón, igy marad a Bookline.Várom én is a beszámolót a holnapi napról!

Névtelen írta...

Szia Kriszta!
Gratulálok a könyvedhez, nagyon szinvonalas és látványos. Megérte ennyit várni rá. Az Alexandrában lapoztam bele, mostmár csak az angyalomnak kell megsúgjam, hogy mit rejtsen a fa alá.
Általad ismertem meg jobban az olasz konyhát, ugyhogy a francia mellett van egy új kedvencem.
Köszi,
Andi.

Dolce Vita írta...

JUdit, Anita!
Lesz fotós a bemutatón, teszek majd fel képeket!

hiba sajnos maradt a könyvben, emberek készítették... Pedig 1000x olvastuk át (persze korrektor is), én 2 db-ot találtam (ha egyszer lesz utánnyomás, javítjuk : ))

Andi!
nagyon örülök, ha sikerült megszerettetni az olasz konyhát!

Araniel írta...

Ma én is meglestem az Alexandrában. Élvezet volt lapozgatni, meg szeretem is az olasz konyhát, és imádom az olyan szakácskönyveket, ahol minden recepthez van kép...ráadásul ilyen szépek :)
Kár, hogy az én ízlésemnek kicsit kevés a húsos recept, de ennek ellenére nagyon szemezek vele :)
Az 1. idézetnél én is felfedeztem egy hibát^^

Egy szó, mint száz, nagyon gratula a könyvhöz :)
Bárcsak én is tudnék ilyen képeket készíteni a főztjeimről :)

Cs. Judit írta...

Én is szeretnék gratulálni a könyvedhez, megkaptam - dedikáltan - itthon nagy sikere van, végre a családom is megismert Téged. :)Egyszer nem jöttem fel pár napig a blogodra, és lemaradtam a bemutatóról, pedig itt voltam a közelben. Sajnálom, hogy nem lehettem ott, de úgyis a könyv a lényeg most. Még egyszer gratulálok! Judit

Dóra írta...

Szia Kriszta,
tegnap megérkeztek a könyvek!
Gyönyörű szép!
Igaz csak átlapoztam, mert karácsonyra vettem meg magamnak, így addig eltettem a szekrénybe!:-)))
Köszi még egyszer a dedikálást!
És a segítséget is a rendelésben!

Üdv
Dóra Tiszaújvárosból!

Linda írta...

Szia D.V.!

Gratulálok ehhez a szép és igényes kiadványhoz.
Megrendeltem a könyvedet a hétvégén, de nem kaptam e-mail visszajelzést. Tanácstalan vagyok, hogy újra töltsem-e ki a megrendelőlapot, vagy legyek türelemmel?
Mit tanácsolsz?

Előre is köszönöm a segítséget!
Linda

Dolce Vita írta...

Szia Linda!

Köszönöm szépen a rendelést! Mikor rányomtál a rendelés gombra, utána üzenetben írta, hogy köszönjük, megérkezett, külön levelet nem küldünk, majd csak a dls-hogy mikor viszi (azt hiszem előző nap ír)
Kicsi türelmet kérek, elfogytak az aláírt példányok, ma írok alá és viszi is a futár, holnap, holnap után megérkezik!

Linda írta...

Szia Kriszti!

Türelmes voltam és meglett az eredménye.:)

Gratulálok ehhez a szép és igényes kiadványhoz. Bízom benne, hogy sok-sok receptet eltudok majd készíteni.

További nagyon sok sikert, jó egészséget, és kihívásvágyat kívánok neked! (Ez utóbbit azért hogy legyen folytatása a könyvnek!) :)

Linda

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin