Hozzávalók 2 személyre, a zöldségraguhoz: kis cukkini, kis padlizsán, egy szál répa, 10 hüvely bosró, 4 szál spárga, 200 gr paradicsomkonzerv, 1 fej vöröshagyma, 4 gerezd fokhagyma, só, bors, 2 kanál olivaolaj
Hozzávalók a tojáslepényhez: 4 tojás, 1 evőkanál tejföl, só
1. A zöldségeket apró, guszta kockákra vágom, a hagymával és répával kezdve minimális olivaolajon elkezdem párolni őket. Majd 5 perc után fél dl vízzel gyorsítom a párolódást.
2. Ha puhák a zöldségek hozzáadom a paradicsomszószt, és negyed óráig együtt főzöm őket.
3. A tojásokat felverem, belekeverem a tejfölt, sózom
4. A teflont felmelegítem, vékonyan beleöntöm a tojást, ha megsült óvatosan megfordítom, és a másik oldalát is készre sütöm.
2. Ha puhák a zöldségek hozzáadom a paradicsomszószt, és negyed óráig együtt főzöm őket.
3. A tojásokat felverem, belekeverem a tejfölt, sózom
4. A teflont felmelegítem, vékonyan beleöntöm a tojást, ha megsült óvatosan megfordítom, és a másik oldalát is készre sütöm.
5. Pohárral korongokat szaggattam a tojáslepényekből, majd soronként megkentem a zöldségraguval
Eurpe’s master chefs: Cold piperade, 26-27 pp
Eurpe’s master chefs: Cold piperade, 26-27 pp
2 megjegyzés:
megmondanád,hogy hol van az a bizonyos Veritas,ahol a pántlikás sauvignon banc-t vetted?Köszi:Alika
Alika!
Üdv az oldalamon! A Veritas címe: 1074 Budapest, Dohány u.58-62.
Tel: 341-0646, 341-3174, www.borkereskedes.hu
Remélem, ízleni fog! Ja, és nehogy a teljes készletet elvidd,mert én is szeretnék rendelni még egy nagyobb tételt : )))))))
Megjegyzés küldése