Mindenki nagyon finomat sütött főzött, itthon repetáztunk még. Anának pedig köszönjük a szervezést!
Ma sok kedves bloggertárs megismerése mellett megtapasztaltam, hogy nem szeretek zöld pincében fotózni.
Az én két ételem, többek kérésére, hamarosan olvasható lesz.
16 megjegyzés:
mos'már nagyon bánom, hogy nem menteeem...:(( next time.
Áhhá. Szóval te csináltad. És szamószának hívják.
Nagyon-nagyon finom volt!
Várom a receptjét :)
Köszönjük a fotókat! :) Egy élmény volt veletek! És várom a recepteket! ;)
Nem ezt nem én csináltam. De nem is Rossa mela, az övé sötétebb volt. Ki csinálta ezt a szamószát?
Az enyém a sütőtöktorta és a citromos profiterol volt. : ) Kicsit nehéz volt követni, ki mit hozott. A kakaóbab isteni, megkóstoltam még az este. : )
Én tudom a ki mit :) Köszönöm a képeket. Mindjárt le is adom.
Szívesen.
Kedves Dolcevita,
kérdezni szeretnék kettőt, ha van időd kérlek válaszolj
- az alap paradicsomos sugo receptje érdekelne, ahogy TE készíted, kérlek a hagyományos 400g-os olasz konzervre építsd, és fél kiló tésztára való mennyiséget (sehol nem találtam a blogodban, ha linket küldesz az is OK.
- milyen gépet használsz a fotózáshoz?
Köszi:
TG
Amennyiben a pulykahusis nagyobbacska inkabb pirogrol van szo, akkor en voltam az elkoveto es a recept mar lilahangyan fent van
Legközelebb én is ott leszek! ;)
Aszta...Ezt klasszul megcsináltad!Abba a sötét helységben ilyen szuper fotókat készíteni! Leng a kalapom.
szia Kriszta!
nagyon jók a képek, köszönjük a dokumentálást!
lenne egy "szakmai" kérdésem is. Tegnap csak fél füllel hallottam, hogy elmagyaráztad valakinek, hogy hogyan egyszerűsítetted le a dagasztás nélküli kenyér készítését. Ez engem is nagyon érdekelne! köszi előre is!dp
Nagyon jó volt együtt! Ezennel én is megköszönöm főszervezőnknek a fáradozást! Hiába, aki tud, az tud! És nagyon élveztem, hogy akikkel sikerült beszélgetni, olyan érzésem volt, hogy 1000 éve ismerjük egymást.És az a sok finomság...
Aki nem jött, tényleg sajnálhatja!
A fotókat nem egyszerűen hoztuk össze, sokan dolgoztak a sikeren. : )
Dr.Pepper: A ciabattáknál az egyszerűsítés: nem veszem ki a tálból hajtogatni. Kb 12-13 óra után átkeverem, azaz hajtogatom, de nem koszolok vele pultot. Már nem lefedve, majd fedő nélkül sütöm, hanem csak simán kiadagolom egy tepsibe és kb 30 perc alatt megsütöm. Minél tovább kel, annál finomabb lesz. De minimum a 12 óra kell neki.
TG!
Teljesen igazad van, az alaprecept ügyében, súlyos elmaradásom van. Pótolom hamarosan.
Egy d70s Nikonom van, most készülök egy D300-as Nikont venni (ha végre megjelenik már, augusztus óta várom, mikor lesz már november). Hm ez a lidérces zöld csoportkép nem lesz a büszkeségem...
Hihi nekem büszkeségem a lidérces kép, mert segédkezhettem. :] Persze a formabontó ötletek már otthon születtek, sebaj a következő alkalommal, már tudni fogjuk milyen nehézségekkel, kell szembe nézni. A profiterol receptjét leírnád, kérlek. Szörnyű volt otthon azon az egy szemen 3 emberrel megosztozni, sajgott a szívem, pedig én igazán jószívű vagyok.
Mit szólsz? az olvasó kommentel :]
Az olvasó
köszi szépen, ki fogom próbálni így is, akkor már tényleg tökéletesen egyszerű és "nyomtalan" kenyérke lenne, a sok hajtogatás valóban rengeteg ragacsozással jár.
Csak alakra hasonlít a szamósza meg a pirog, ez itt a képen határozottan nem az én szamószám és nem is szeretnék más tollával ékeskedni.
(A szamószám a hátsó piros dobozban van, hihi.)
Nagy várakozással érkeztem, milyen lesz elsőre találkozni sosem látott, de mégsem idegen emberekkel. Jó volt, csupa kedves arc, rengeteg nagyon finom étel (megvolt belőle két ebédem, köszi mindenkinek!), és azt persze nem mondhatom, hogy pont ilyennek képzeltelek Benneteket, de nagy csalódás nem ért!
Kriszta, köszi a képeket! Nekem teszik!
Pirog szamósza kérdést orvosolni fogom, bocsánat!
Kedves olvasó!
Köszi a segítséget még1x, recept hamarosan jön, kommentelni meg tessék sűrűbben! : )
Megjegyzés küldése