2007-12-09

Aktuális állás

Esküszöm, többet senkit sem nyaggatok ilyen hülyeségekkel, de mától-szombatig szavazzatok minden nap a képeimre. Eddig megnyugtatóan vezettem, de egy másik pályázó pénteken erős hajrára kapcsolt és már majdnem ledolgozott minteg 90 szavazatnyi előnyt!!!!
2 percet szánjatok rá, ilyen tényleg nem lesz több. Már bánom is, hogy neveztem csak jól idegeskedem miatta. : ) De, hát a versenyszellem mindenkit elkap.

A héten beszámolok egy mangalica-telepről, lesz egy kritikus étteremkritika a Faustóról és meglepetés fotók...

13 megjegyzés:

Gabojsza írta...

Belehúzunk!

Névtelen írta...

Kedves Dolce Vita,

jelentem én is szavaztam. Végignéztem az összeset és tudom, hogy ez nem a legszebb konyha versenye, de mit tehet az ember, ha a te konyhád a legszebb, remélem egyszer nekem is lesz ilyen (vagy hasonló) :)

Meg gondoltam megosztom veled, mit láttam ma reggel a villamoshoz sétálva a Király utcában. Dolce Gasztronómia néven olasz csemegebolt nyílik (ha jól láttam a héten) a Terézvárosi Textiláruházzal szemben. Már szépen berendezgették, a hűtőben már bent figyelnek a sonkák :), kíváncsi vagyok milyen árakkal. Szóval újabb veszély zóna, mert tőlem 5 percre van mindez :).
Persze ha már hallottál róla, nem mondtam semmi... :)

Aliz

Névtelen írta...

Szavazunk!:)Erika

Dolce Vita írta...

Nagyon köszönöm!

Aliz!
nem nem láttam, mikor nyit?, majd megnézem.
Képzeld a TV2-n van Dolce vita nevű gasztrós magazin! Nem tudom mióta,mert nekünk nincs TV-nk, a neten láttam csak

Névtelen írta...

Hát az az igazság, hogy a pontos dátumra nem emlékszem, dec. 11. rémlik. De hazafele menet megnézem és holnap pontos dátummal fogok jelentkezni :)

Nincs tévétek :), de jó, nekem sincs. Illetve készülék van, de az előző bérlő által kötött előfizetés lejárt 2 hónapja, én meg biztos nem fizetek a sz...ért (bocsi), és nem is hiányzik.
A Dolce Vitát már láttam régebben egyszer-kétszer, a műsorvezető neve nem jut eszembe, de nem volt rossz, csak elég későn van/volt. De ez már csak így van, igényes műsorokat fő műsoridőben nem látsz...

Aliz

Névtelen írta...

Nincs tévétek? Nekem sem hiányozna, csak a TVpaprika:)Erika

Névtelen írta...

Szia,
szavaztam, ma is! Sőt körbeküldtem az ismerőseim között, akiknek mindig elküldöm a jobbnál jobb receptjeid!!!

Itality

Névtelen írta...

Szarvas László a Dolce vita műsorvezetője, régen a Tényeket is vezette, ha jól tudom. Nem igazán tudom őt ebben elképzelni, bár minden meglehet. Sajnos nem láttam a műsort, mert én, éjjel 1-kor már nem tudok ébren lenni....Nem is értem miért kell ezt ilyenkorra tenni, simán nézhető témája van.
UEz igaz Novák Peti Strucc c. műsorára is. Nem tudom felfogni, hogy egy szocálisan érzékeny műsor miért jó, ha éjjel 1-2 körül megy....talán nehogy a reality show-konkívül mást is lásson egy halandó.....

Névtelen írta...

Hajrá Dolce vita, nyugi!
A konkurencia még szerencsére le van maradva, bár maciimádót már lehagyta.
Előbb megnéztem az ajándékot felajánló webáruház holmijaiból azt, amihez értek (kertiszerszám). Bizakodjunk közösen, a konyhai cuccok jobbak...
Bár a versenyszellem tényleg fontosabb, én se azért megyek teniszversenyre, hogy nyerjek egy pólót.

Dolce Vita írta...

Hapci!

Betetted a bogarat a fülembe, reménykedek én is! Tavasszal kérek is majd segítséget kerti szerszám ügyben. Kis tételekkel is foglalkozol?

A jó filmeket is minden adó büntetőidőszakban adja. Még az olyan is mint az M" 11-kor kezd el értelmes filmet vetíteni. (tudom, vannak a korhatáros megkötések is)

Itality!

Köszi

meg mindenkinek

Fűszeres Eszter írta...

Én ma nem tudtam szavazni :-(
eddig igen. Van vmi gond?

Dolce Vita írta...

Nem tudom, mi reggel szavaztunk, akkor működött. Lehet, hogy behalt a családinet rendszere, néha szokott. Próbáld később, holnap... és köszi

Névtelen írta...

Kedves Dolce vita!
Persze, bármilyen kis tétellel foglalkozom. Egy fűrész, fél metszőolló, javítás, bármi. :)
Itt nem akarok reklámozni, ha kell, mailben küldök honlapcímet, bár már megtalálhattad, küldtem mailt olyan postafiókról (a cégem neve pont hu).

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin