2008-07-23

Türelem, türelem, jön az összefoglaló

Azt hiszem, én leszek a formabontó a VKF!-ek, immár régi történetében. Sajnos nem fogom tudni ripsz-ropsz napokon belül publikálni várva várt összefoglalót. Ennek nem lustaságom az oka, hanem az, hogy netes szolgáltatót váltottunk, és tegnap délelőtt megszűnt a kapcsolatom a külvilággal. Most mobilról próbálok netezni, de ez a sávszélesség csak a legszükségesebbek (leginkább mail küldésre) elintézésére alkalmas. : ((((( Borzasztó érzés, rettentően függővé vált az ember, és erre csak ilyenkor jön rá.
Szóval fizikai képtelenség, hogy hatvan blogger több, mint 70 receptjét ezzel a sebességgel kezelni tudjam. Szedegetem össze az infókat azért, de nagyon lassan megy így. Türelmet kérek, bár két hetet (!) ígért az új szolgáltató, remélem, a napokban megoldódik a dolog, és akkor jön az összefoglaló.

4 megjegyzés:

Zsófi írta...

Nagyon sajnálom, hogy megint kimaradtam, igazán nem a témán múlott... De legalább eggyel kevesebbet kell összefoglalnod :) Azért remélem nem kell soká várnod Zsó

Renike írta...

Kedves Dolce Vita!
Kedden este nagyon sokat gondoltam Rád, talán még csuklottál is, mert emlegettelek. Hogy miért? Egy Luxemburgban élő barátnőm elvitt Ilario Mosconi 2 Michelin-csillaggal rendelkező éttermébe! Nehéz szavakat találni! Sosem fordultam meg hasonló helyen, és nem is lesz ez a hobbim továbbra sem - pedig de nagyon vállalnám :)
Minden tökéletes volt. Úgy éreztem, hogy egy "templomba" lépek be, és mivel meglepetés volt, nem is tudtam lelkileg felkészülni az élményre. Csodálatos alakban bukkantak fel a hagyományos olsz konyha ízei. Ez nekem külön örömöt jelentett, mert maradéktalanul osztozom olasz-imádatodban. 10 fogásos meglepetés menüt ettünk végig. Ízléses és finom volt maga az étterem, a felszolgálók mozdulataink, majdhogy nem lélegzetvételünk alapján tájékozódtak, hogy éppen mire volt szükségünk.Oldalakat tudnék megtölteni a dicshimnusszal! Azért volt egy negatívum: Simonetta asszony öltözéke nem találta meg a harmóniát sem a korával, sem az étterem diszkrét finomságával :)
Íme a Mosconi házaspár weboldala: mosconi.lu

A blogodat is hasonló lelkesedéssel olvasom!!!
Üdv,
Reni

Renike írta...

Utólag jöttem rá, hogy nagy lelkesedésemben faragatlan voltam.
Nagyon várom a salátákat, a könyvedet, ha lehet, még jobban!
Hát ez hiányzott a megjegyzésemből! Nézzétek el, nem vagyok gyakorlott kommentelő!

chili&vanilia írta...

én is nagyon sajnálom, hogy lemaradtam erről a körről -ennek az oka nálam is elsősorban technikai -nekem öt napot ígértek, és három hete várok rá. borzalom.

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin