2009-11-26

Könyvbemutató

Kedden este a Culinárisban tartottuk a Dolce Vita Magyarországon bemutatóját. Köszönöm mindenkinek, aki személyesen eljött, és azoknak is a szándékot akik levélben jelezték, hogy jönnének, de nem tudn(t)ak. Kb. 100-an gyűltünk össze (amint megkapom a fotókat, válogatom és keresgélheti mindenki magát rajta). Ahogy a meghívóban is írtam, nem készültünk igazán semmilyen eseménnyel, nem szerettem volna nagy feneket keríteni a dolognak. Kötetlen találkozó az olvasókkal, ismerősökkel, ahol lehet beszélgetni, ételről, italról, utazásról, könyvről. Na, most a kötetlen találkozóból az kerekedett, hogy rajtam kívül mindeki tudott kötetlenül beszélgetni (mikor nem éppen a kisebbik gyermekem üvöltött, pedig 3,5 órát aludt délután), én meg mindenkivel kb. 2 percet, így tartott az esemény este nyolcig. Volt amúgy rövidke köszöntő, sok bor és sok-sok finomság.
Ez a 2,5 óra olyan intenzív volt számomra, hogy utána, mint egy hulla beestem az ágyba itthon. Azt hiszem, az elmúlt évben összegyűjtött fáradtság aznap este, a bemutató után lavinaszerűen ledöntött a lábamról. Eseményteli év áll mögöttem (a tavalyi után, sorban a második), kicsit (?) elfáradtam, mindattól, (remélem, nem bele) ami történt az idén. (ez év végi beszédnek tűnik, annak is szánom, idén többet nem dolgozom, punktum). Ugyanakkor hatalmas boldogság tölt el, mert sikerült befejeznem azt, amibe belevágtam, és még nagyobb az örömöm, mikor kinyitom az e-maileket, a blogon a kommenteket, és olvasom a Tőletek érkező leveleket, üzeneteket. Azt hiszem, előfordult, hogy ezek a levelek, kedves sorok adták meg az újabb lendületet, mikor éppen az fogytán volt már. Köszönet ezért!
Ui.: A blogolás pedig nem munka! : )))

26 megjegyzés:

Bisztrókonyha írta...

Éljen!
A könyvet imádom. Anyósom, aki nem nagy olasz-fan, na neki a szülinapi menü egy része a könyvből jött és, hát nna. Azt hiszem,Jézuskától karácsonyra a könyvedet kéri majd.. :)
Gratulálok! És sajnálom, hogy mégsem sikerült eljutnom a bemutatóra.

Zizi írta...

Én ott voltam és jól éreztem magam! A könyvet is dedikáltattam Krisztával, igazi olvasmány! Nagyon várom már a képeket a bemutatóról.
Zizi

Anazar írta...

Gratulálok Kriszta!

Limara írta...

Szeretettel gratulálok!A karácsonyi kívánság listámon a könyved!remélem személyesen is tudom majd dedikáltatni veled! :))

dortimcsi írta...

Eddig nem tudtam miképp legyen meg a te könyved is idén,de Anna bejegyzésére bekattant: Anyósomtól a névnapomra pénzt kapok (de messze van még december 24-e...:S ) és mindig azt mondja: maradandóra költsd, még véletlenül se ússzon el a hétköznapi dolgokra.
Tökéletes ajándék lesz...és még a fia is profitál belőle:)

gigi írta...

Az én listámon is ott a könyv, remélem, valamelyik angyal meghozza :-). Ha mégsem, januárban én magam veszem meg.

Horasz írta...

Sajnos munka közbeszólt, de a decemberi listán fent van a könyv! Ezúton is gratulálok, most el lehet kezdeni készülni a következőre:)

Krisztina írta...

biztos jó hangulat volt a könyvbemutatón, majd a képek igazolják is, kár hogy nem tudtam ott lenni,

én kb sejtem mit érzel amikor év végéről meg fáradtságról bezsélsz, én is így vagyok vele, én is alig várom hogy pihenhessek, remélem Neked is sikerül, üdv a családnak is,

Palócprovence írta...

Remek receptek, gyönyörű fotók, igazán szép a könyv! Én nem vártam az angyalra, magamat leptem meg vele! :)

sos_glutén írta...

Jó pihenést és édes semmittevést!!! Egy ekkora munka után sztem a sikeren kívül ez a legjobb dolog :-)

szüdzsike írta...

Tegnap megvettem a könyvet, alig vártam hogy hazaérjek. Főztem egy finom zöldteát és nekiálltam végiglapozni.
Én hibát nem találtam, (igaz nem is kerestem), viszont a hétvégére megvan a menü, amit a párom választott a könyvből.
Nagyon szép lett, a fotók mesések és a receptek is nagyon tetszenek.
Mégegyszer gratulálok és jó pihenést!

nana írta...

kedves kriszta, az én évem is (nagyon-nagyon) eseménydús, ezért nem sok időm jut a gasztronómiára, gasztroblogok olvasására, könyvbemutatókra.. :) (persze nagyon izgalmas dologgal foglalkozom, egy másik számomra szerelemterülettel), mindenesetre őszintén és szívből gratulálok, nagy dolog, és komoly munka áll mögötte. én még nem láttam a könyvet, de hamarosan pótlom, és a polcmon is megvan a helye :)
üdv
nana

Névtelen írta...

Melyik nagyobb könyvesbolt láncban lehet (majd vagy már?) kapni? Én rokonoktól van, hogy utalványt kapok, majd akkor irányítom őket, hogy honnan szeretnék..

Üdv, és gratula a könyvedhez, ez nem kis munka!
Nyestkutya

Dolce Vita írta...

még egy hét munka, utána tényleg jön a pihenés, sütés, főzés, lakásdíszítés, karácsonyra készülődés. : )(idén fahéjas-aszaltszilvás lesz a szaloncukor)

remélem, a könyvben tényleg mindenki örömét leli !

Nyestkutya!
Libri, Alexandra, Líra és Lant, Bookline.... ügyes nagyon a kiadóm : )

Bisztrókonyha írta...

Hááát, azt a szaloncukor receptet NAGYON várjuk!!!!Ugye lesz hamar a blogon?

Eszter II írta...

Akkor ez a könyvbemutató olyan volt, mint egy jólsikerült esküvő: az ifjú páron átrobog, mint a gyorsvonat, és mindenki kiválóan érzi magát rajta :))

Gratulálok a könyvhöz!

Unknown írta...

Levettem a képdet. Ne haragudj nem tudtam, hogy a tiéd, mert a szepkaracsony.hu-n találtam és ezt ki is írtam a megjegyzéshez. Még egyszer bocsánat.
Szia

Dolce Vita írta...

Andi!

Köszi, zabos vagyok az ilyenre, nem is Rád, hanem főleg rájuk (de azt velük majd más intézi...)
ők ugye szépen le is vették a logómat róla

dora írta...

Gratulalok!! Mar nagyon varom, hogy en is megvehessem a konyvet, sajnos Erdelybol nehezebb lesz hozza jutni...

Egy kerdesem lenne, ami nem ide tartozik, de nem ttam ki mast kerdezhetnek meg. Egyik kulfoldi ismerosom egy magyar fogasra kerdezett ra, mely kaposztat, krumplit es kolbaszt tartalmaz (es esetleg komenyt, de nem volt benne biztos), nem tudom elkepzelni, hogy mire gondolhatott. Neked mondanak valamit ezek a hozzavalok? Nagyon megkoszonnem ha kisegitenel!

Megegyszer gratulalok a konyvhoz!!!

Alinea Kiadó írta...

"Melyik nagyobb könyvesbolt láncban lehet (majd vagy már?) kapni?"

Három nagy lánc van, az Alexandra, a Libri és a Líra, ezek mindegyik üzletében már ott kell lennie a könyvnek. (Amelyik boltot ellenőriztük, ott szépen ki is tették.) A többi könyvesboltban is bátran lehet kérni, mert a kisebb láncoknak és az összes fontos nagykereskedőnek is szállítunk, a kis független boltok pedig ezekből szerzik be. De a legegyszerűbb itt bal felül rákattintva megrendelni.

juditsd írta...

Nem lehettem ott, de szivbol gratulalok es tovabbi jo munkat kivanok!

ehran írta...

Ezúton is gratulálok hozzá még egyszer, örülök, hogy ott lehettem. Sajnos azóta nem akadt annyi időm, hogy alaposabban áttanulmányozzam a könyvet, de talán ma este. :)

dora írta...

Nagyon szepen koszonom a segitseged...

Dolce Vita írta...

Kedves Dóra!
bocsánat, a napi munkám mellett (gyerekek, munka, háztartás)főleg így az év végi hajtásban nem tudok mindenre azonnal válaszolni,napi kb 20-30 hozzászólás, levél érkezik receptekhez, van, hogy egy-egy megválaszolatlanul marad
amúgy nem tudom

Dori Cart írta...

mikormikormikor lesznek már képek a könyvbemutatóról?
:)))

ősi homár írta...

érdekes
ennyivel jobb volt az offline marketing?
http://www.google.hu/insights/search/#content=1&cat=71&geo=HU&q=chili+%C3%A9s+vanilia%2Cdolce+vita&date=1%2F2009+12m&cmpt=q

én ha vennék ilyen könyveket, a tiédet venném meg, gratula

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin