2011-01-28

Buli után

Ő sajnos nem jött el
Sosem volt még ekkora szülinapi bulim! Köszönöm, hogy ilyen sokan eljöttetek és ennyi ajándékot hoztatok. 155 receptet kaptam ajándékba, mind nagyon szép és ötletes, azt hiszem különdíjakat kell kitalálnom, mert nem lehet igazságos döntést hozni.
Külön örülök, hogy 3-4 blog csak erre az alkalomra született, remélem, ezeknek lesz folytatása, mert első bejegyzésekként nagyon szép sütiket készítettetek. Annak talán még jobban örülök, hogy sok olyan DV blogolvasó jött el a buliba, akik még sosem írtak megjegyzést a blogba, végre róluk is megtudok valamit. Csajos buli volt, ha jól számoltam (legalábbis a nickek alapján) 4-5 férfi jött "csupán" el. Őket külön köszöntöm! Rengeteg szuper ötletet kaptam, a sós, húsos ételeknek készítőinek is gratulálok (a füstölőknek külön is), én magam még sosem pácoltam, sütöttem húst kávéval, de a képeitek meggyőzőek voltak, nekiállok én is.
Egy dolgot sajnálok, hogy mindez csak virtuális volt, de találunk rá módot, hogy megszervezzük ezt a bulit élőben is. Elvonulok a hétvégére, hogy alaposan átnézzem a recepteket, a hét elején, közepén jövök az eredménnyel. Addig is jó izgulást! : )))

21 megjegyzés:

Nelli írta...

Jó döntést kívánunk!Kíváncsian várjuk az eredményt!:-)

Zsuzsa írta...

Szia Kriszta!
Lenne egy ötletem a különdíjra, ha már ezt a képet feltetted...
Clooney-t vagy a hasonmását kisorsolhatnád! :-))) Na nem örökre, szerintem egy hétvége elég lenne!

Dolce Vita írta...

Ok, ezt mindenkinek adom egy hétvégére : ))), de én kezdek

Bianka írta...

Sok sikert remek receptek jöttek össze. Izgalmas :)

Zsiri írta...

Nagyon jó kis buli lehetett :) Jómagam is részt szerettem volna venni, de sajnos az élet közbeszólt. Azért fogadd gratulációmat, nagyon szeretem a blogod, csak így tovább!

Gesztenye receptjei írta...

Dolce Vita!

Én szívesen lemondanék a kávéfőzőről, ha a képen látható szívem csücskével kávézhatnék egyszer:-))
Nem semmi feladat kiválasztani a győztest ebből a rengeteg pályaműből. Jó munkát hozzá!

Zsuzsa írta...

Az csak természetes, hogy Te kezdesz! :-))) Elvégre Te vagy az ünnepelt! De látom, van, aki beérné egy kávézással... meg fiúk is pályáztak, nem is leszünk rá olyan sokan az eddigi barátnői számát ismerve! :-)))

anna írta...

szia szia dolcevita,
elbolondoztam az estemet, nem csinaltam meg amit kitalaltam neked
mindenesetre ha erdekel, olvasd el amit irtam
a receptet meg majd elkuldom ha tenyleg jo '_'

bévé írta...

Ó, én szívesen levezetek Comoig :). Talán szerencsém lesz és a haverja is ott lesz. Szívesen kipróbálnám öööö... a Leica-ját! (gondolom már vett másikat).

Kati írta...

Kiváncsian várom az eredményt, nagyon-nagyon kiváncsian.

Anka írta...

jaj de izgalmas!!!! Nem irigyellek, 155 közül választani .... nagyon várom már az eredményt!

Emoke írta...

155? Szép teljesítmény! Sok sikert Mindenkinek! :) - Emőke

Elif írta...

155, ez fantasztikus! Rengeteg gyönyörű fotóval és szuper recepttel ismerkedtem meg a játék kapcsán, ezért külön jár a köszöntek neked és a sok-sok résztvevőnek! :)

GasztroRéka írta...

Boldog Születésnapot! Nagyon szép szám,érdemes lenne valódi DV találkozót szervezni. Koffein érzékeny vagyok, így nem kötöttem szoros kapcsolatot a kávés termékekkel sem. Követtem a blogokon miket készítenek, és mindenki nagyon kitett magáért!

Ági írta...

Ezt a Clooney-s dolgot abszolut támogatom, bár az igaz az lenne, ha megihatnánk vele egy kávét, és mondjuk ő hirdetné ki az eredményt. Azt hiszem nem csak 155 ember lenne jelen ;))
Én biztosan ott lennék, még ha most nem i küldtem receptet....:))))))

Turák Kinga írta...

az egyszer biztos, h nagyon nehéz helyzetben vagy, döntésügyileg! De ennek örülhetsz is, nagyon sokan gondoltunk Rád, és nem nem csak a kávégép miatt! :)
Nekem, személy szerint már az is nagy öröm volt, h kommenteltél nálam. :)

Tálaló írta...

Eljött.Szomorúan mesélte,hogy a múltkor becsöngetett egy csajos buliba,ahol kivették a Martinit a kezéből,majd rácsapták az ajtót.Azt hitte ettől rosszabb nem történhet vele.Ehhez képest a minap becsöngetett egy csomó csajhoz,akik ráadásul még főzni is tudnak(nem sok ilyen barátnője volt)s ismét nem engedték be,még csak ki sem kukkantottak,annyira mulattak.Vigasztalhatatlanul összetört.Én pedig nem mertem megmondani neki,hogy én is ott voltam...

Laurendilla írta...

Kedvces Dolce!
155 recept, szép szám, nem akarsz esetleg ebből is könyvet???? En lennék az első aki megveszi. Benéztem sok helyre és isteni finomságokat találtam, amit köszönök a hozzám hasonló recept beküldőknek!

Dolce Vita írta...

Akkor lemaradtam életem lehetőségéről : )) nyomhatta volna többe azt a csengőt.
Laurendilla, igazad van, érdemes lenne ebből valam szép kiadványt készíteni. az biztos, hogy jónéhány receptet elkészítek, és akkor azok ise felkerülnek

Zsuzsa írta...

DV, dehogy maradtál le! Mi sem! :-)
Az nem a mi bulink volt, amiről Tálaló írt! :-) Mi észrevettük volna! :-D Tudod, a NŐknek vannak megérzéseik! ;-) Megkínáljuk, ő meg majd a kávét szolgálja fel! :-)
Kölcsönös kényeztetés lesz! :-)))Már csak a meghívót kell megterveznünk a bulira! :-))) Salsa, vállalod?
És egy nyilas sose mondjon le ilyen könnyen a vágyairól! :-)

bévé írta...

Hát persze! :)))

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin