Végre, láttuk a napot is! Szombat, vasárnap visszatért az életkedvem, látjátok a februári naptár (átmenetileg) előcsalogatta a szép időt. Persze megint előreszaladtam egy kicsit, elővettem a tavaly nyári Cinque terrés képeket és a tengerről álmodtam. Hozzá pedig egy igazi nyári, könnyű (vagy a nyárra készülős, végül is ne május végén jusson eszünkbe, hogy hoppá, fürdőruhát kell hamarosan húzni) fogás. Tudom, gonosz vagyok, mindenféle sütikkel traktállak Titeket, aztán február elején már a jövök itt a könnyű fogásokkal.
A zsenge, édes borsó (jelen esetben fagyasztott) és a garnéla frigye klasszikus párosítás, frittatában előszeretettel használják az olaszok, de egy könnyű tészta kedvéért is érdemes őket vegyíteni. A recept ma kivételesen kép formájában:
2011-02-06
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
9 megjegyzés:
Ez a "kép" formájú recept már az új könyvből egy oldal???
Nagyon szép, illik majd az új design-hoz.
Nem, nem az új könyv részlete, az másmilyen lesz, csak volt 1 szabad órám vasárnap, nézegettem a nyaralós képeket, és ezt raktam össze
Pedig nagyon szép munka, stílusos.
Köszönöm, alapvetően nagyon érdekel, hogyan lehet grafikai elemekkel egy képhez többet adni. Kísérletezgetés
Nagyon tetszik a recept! Én is pont mostanság döntöttem el, hogy itt az ideje a könnyebb ételeknek! Nézek is rákot hozzá!
könnyű kis nyári fogás, érdemes nekiállni.
Szia
Érdeklődnék, hogy a garnélát a vásárcsarnokban (a Fővám téren) szerzed be? Gondolom a fagyasztottnak nincs olyan íze..?
Köszönöm
Attila
Attila!
Igen, ha van rá lehetőségem, akkor friss garnélát veszek, amelynek a színe szürke még. A csarnokban vagy a Merto áruházban szoktam venni. Ha nincs friss, akkor előfőzöttet (ez rózsaszín már). Igazán nem is az ízükben, hanem az állagukban van különbség. Az előfőzött húsa keményebb a nyersé, rövid hőkezelés után roppanós lesz. talán ez a legjobb szó rá
Szépnek szép ez a képes megoldás a receptre, de nagyon nehezen kezelhető - kinyomtatva alig látszanak a betűk, levélbe nem lehet bemásolni, stb., stb. Nekem jobban tetszik a hagyományos megoldás...
Megjegyzés küldése