2011-09-01

Szeptemberi naptár

Kivételesen vártam már szeptember 1-ét. Aki iskolát kezd, azokat persze kicsit sajnálom, az ovisoknak pedig jó beszoktatást kívánok. Én is ezen küzdök a kisebbikkel. Hiába az egy év bölcsőde, ma reggel a dadusnéni fejtette le rólam az üvöltő gyereket. Ilyenkor szakad meg a szívem. : ( Rohanok is érte, ma recept nincs.
A naptár a szokásos két méretben tölthető le: 1920x1200 és 1280x1024.

19 megjegyzés:

girzs írta...

Ez igazán szép lett!

zazálea írta...

már fent is van nálam.mindig a tieidet használom,mert az nekem...jó.

Bisztrókonyha írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
Anett írta...

Sajnálatos, hogy már megint milyen gyorsan elment a nyár,de a kép tényleg nagyon szép,jók a fények!

Ria írta...

Az üvöltő gyermek is rossz, de az is szíven ütő, ha laza eleganciával hagy faképnél és még búcsúpuszit sem ad, pedig már felkészültél az olyan vigasztaló szólamokra, hogy hamar jön érted anya, anya szeret téged, stb, de döbbenten jössz rá, hogy azt üzeni rád se nézve, hogy lehetőleg minél később gyere értem :)

szüdzsike írta...

Nagyon szép!
Kriszta, te véletlen nem tudod, hogy a nagycsarnokban hol és melyik nap érdemes halat, rákor venni? :)
KÖSZI!!!

IsaBella írta...

Nagyon jó lett! Köszönöm, ezt is!

muzsi írta...

köszönöm ezeket a szuper háttérfotókat! hónapok óta ezt használom, a legtöbben nem értik meg, hogy kell "üres" területnek is lenni egy ilyen képen, ahova az ikonokat pakolom :) legalábbis az én asztalom nem üres :)

nemesnagyanna írta...

Ez most nagyon nagyon jól sikerült, köszi! Mindig a te képeidet használom háttérnek :)

Ági írta...

Ugyanezt a beszoktatást csináljuk mi is, megspékelve a nem szimpi óvónénivel, és az alulfelszerelt ovival. Sajnos máshová nem sikerült bejutni, ez van, ez a minden reggeli alaphang. Most a változáson dolgozunk, ezért néha benézek ide felüdülni, és a szépérzék éhségemet csillapítani. Soha nem csalódom!

orsolya vanessza kiss írta...

Gyönyörű fotó! A hangulata ! :)

Névtelen írta...

Igen,ha nehezen megy az ovi,annak legtöbbször az óvoda az oka, mert nem szimpi az óvónéni,a daduska vagy csak a környezet.Váltani kell, ha lehet, mert ez a rossz érzés megmarad a kicsikben csak némiképp enyhül, de ezt az ovit sosem szeretik meg igazán.Ezért érdemes váltani, tapasztalatból mondom,nekünk ez bejött és egy hét után váltottunk,csodás volt a változás, imádott járni, ami azt illeti, ha egy gyerkőc szeret oviba járni, azért azt már anyuka nehogy kudarcnak tartsa, ez nem anyukákról szól, kivételesen,örüljön neki, hogy lelkileg érett a csimota,és esetleg jó az óvoda,vagyis jó helyen van a kicsi.

énisKriszta írta...

Nekem is ez jutott eszembe... Annyi anyukától hallom, hogy el van keseredve, mert nem sír utána a gyerek. Ez nálam rettenetesen önző érv. Hát nem a gyereknek akarunk jót, nem az ő érdeke az elsődleges cél? És ha ő boldogan hátra sem pillantva rohan be az azt jelenti, hogy bízik a világban, kiegyensúlyozott lelke van és szereti a szüleit. (persze aki sírva megy ba arra nam igaz ennek az ellenkezője:)
Az enyémek nem sírtak, boldogan mentek bölcsibe, most már oviba és én boldogan és kiegyensúlyozottan járok dolgozni. Bíztam a gondozónőkben és most az óvónőkben és tudom, hogy ezt a gyerekeim érzik is. Tudják, hogy tiszta szívből hiszem, hogy jó nekik ott.
Persze kellett hozzá a remek bölcsi és most a remek ovi.
Ja a háttérkép imádnivaló, 70 éves anyukám rendszeresen rácsodálkozik, hogy milyen szép képek vannak a gépemen, honnan szedem őket:))

Dolce Vita írta...

Örülök, hogy tetszik a kép mindenkinek, ezt én is nagyon szeretem (amúgy örök elégedetlenkedőként mondom ezt), be is válogattam az új könyvhöz, remélem, nem bánjátok, ha nyomtatásban is látható majd.
Ovi: szerintem a szülőnek mindkét eset rossz, ha sír, ha nem sír. Én a 2-nál is azt érzem, hogy fut az idő és valamilyen szinten kezd "önálló" lenni a gyerek. Pedig az enyém bölcsibe is járt, mégis újabb elszakadásnak élem meg. És teljesen normális a síró és nem síró gyerek is. Van aki 2 hétig nem sír, majd később jön rá, hogy ez a dolog bizony végleges, és akkor kezd el sírni, van, aki az elején és hamarabb abbahagyja, minden gyerek más. Az anyukák lelkének persze a nem sírós a 100x könnyebb : )

Névtelen írta...

Kedves Kriszta!

Számomra ez az eddigi legszebb naptárképed, fantasztikus! Ha nem most krepált volna be a foto-nyomtatónk, kitenném a konyhába (ahogy már eddig is megtettem pár naptáraddal :)). A beszoktatáshoz sok sikert, én is holnap kezdem a nagyobbal, húúúú de félek......

Dolce Vita írta...

Örülök, ha tetszik! A beszoktatáshoz sok sikert és türelmet!

duende írta...

Gyönyörű, megragadó ez a kép. Megengeded, hogy megfessem magamnak olajképnek? :)

Dolce Vita írta...

Duende!

Ez izgalmasan hangzik,persze, de majd szeretném látni, úgyhogy fotózd le lszi, ha elkészült! : )

duende írta...

Rendben! :)

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin