Tudtok jobb téli alapanyagot a sütőtöknél? Rengeteg étel készíthető belőle: az előételtől kezdve a desszertig egy menü bármelyik pontján feltűnhet, ráadásul millió formában. Sőt, állítólag még inni is szoktuk, a multivitaminos gyümölcslevekben.
Most új dolgot próbáltam ki, édes-savanyú szószban marináltam a grillezett tököt. Nagyon jó lett. Egy egyszerű, nem alapanyagigényes mozzanattal szerintem különlegessé tehetjük a szokásos sült tököt. Vékonyra szelt szárított sonka mellé fenséges, de bármilyen előételes tálon feltűnhet.
A recept hozzá a Quattro Mobili FB oldalán olvasható.
2011-11-04
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
4 megjegyzés:
Kedves Kriszta!
A Szufléban látom, hogy megjelenik a második szakácskönyved. Mikorra várható a boltokba?
Ahogy a NL Konyhában nézegetem a vaníliás-ananászos rumos likőrödet+ a Szufléban a különféle italaidat és évek óta ezen a blogon a likőröket, még mindig azon csodálkozok, hogy újabbnál-újabbakkal állsz elő. Ez a vaníliás-ananácsos rendkívül rendkívül jól hangzik. :-)
Zs
Kedves Zs.!
November 22-re ígérte a nyomda, gyakorlatilag azonnal lehet majd venni a könyvet nálunk (kedvezménnyel) majd 2-3 nap múlva a boltokba is kikerül.
A Szuflés italokat nem én készítettem, ott csak az ételeket. Az új könyvben is lesz 2-3 italrecept.
Remélem, tetszett a Szuflé, szerintem nagyon szép lett.
A Szuflé mindig gyönyörű, eddig mind a három szám megvan. Nagyon igényes.
reméljük, lesz folytatása
Megjegyzés küldése