2012-02-29

Márciusi naptár



A havi naptár a szokásos két méretben 1920x1200 és 1280x1024 tölthető le. Témának egy nagyon egyszerű fogást választottam, amely egyszerűségében nagyon remek tud lenni. A paradicsomos spagetti (a képen extraként kapribogyóval) az egyik kedvencem, egy héten akár 2x-3x is képes vagyok enni. Aki letölti háttérképnek, majd egész hónapban ezt szeretné enni, ne csodálkozzon! : ))

12 megjegyzés:

Judyt írta...

Pont az volt az elso gondolatom,amikor megláttam a képet,hogy na ezt tuti nem rakom be hatternek,nehogy megkivanjam :-) meg jo,h tegnap nalunk is spagetti volt,ugyh a mai megtekintest meg bírom allni :-)

Dolce Vita írta...

csak akkor teljesen kiesnek a kajaképek, mint naptárok? picit mást akartam, mint az eddigi alapanyag csendéletek. Bár a múlt hónapban narancsért jártam a hűtőhöz : )

Névtelen írta...

Igen, nem a legjobb egy nagy adag tésztát nézni a monitoron, mikor az ember a nyári formáját alapozza diéta formájában... :)
Délután bedobom a postaládádba a Sale-t, úgy jó?
Anna

Névtelen írta...

Huhh, megnyugodtam hogy nem csak én vagyok menthetetlen függő :D
Az az igazság, hogy tészta-paradicsom kombó minden héten befigyel nálunk is: bolognai spagetti, paradicsomos canelloni vagy kapribogyós-csípős kolbis formában :)

Névtelen írta...

Ez nem fair, én a menyasszonyi ruhámba próbálok belefogyni! :D De imádom a háttereidet, így adok neki egy esélyt. Jó kis akaraterő-teszt.
Nóri

Judyt írta...

Ne aggódj, ez nem mindig tart vissza :) A mobilomon pl guszta kakaós csigák, narancslé és croissant sorakozik :D Asszem a tészta is kap egy esélyt majd valamelyik gépemen ;) Jaa, és inkább guszta tészta, mint a januári üres tál ;)

Dolce Vita írta...

ha így "féltek" tőle, akkor élethű lett : )) ennek én viszont örülök

Dolce Vita írta...

Judyt!

az szimbolikus volt : ) ahogy különben ez is az, nem látjátok benne a kokárdát? : ))

sos_glutén írta...

Szia Kriszta!
Múltkor rendeltem narancsot, csak nem tudtunk érte menni (mert időközben megszületett a kisfiúnk Ádám :-). Fennáll még a rendelésem és a következő szállítmányból kapunk mi is, vagy ez elszállt és újra kell rendelnem?
Köszi előre is a választ.

Dolce Vita írta...

De jó hír! Szívből gratulálok Ádám születéséhez, jó egészséget és sok-sok boldogságot kívánok a családnak! írj lszi egy mailt nekem a dolcevita@dvita.hu-ra!

Elena írta...

Minden mennyiségben képes vagyok fogyasztani belőle...így kódoltak..:))
Ha a képre nézek, nyúlnék a villáért és csak tekerném...tekerném a spagettit világba..:))

Judyt írta...

Huh,hát őszintén szólva nem láttam ennyire a sorok - képek - mögé ;)

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin