Ma belevágtam egy 2 hetes, intenzív, szénhidrátmentes diétába. Előre tudom, hogy a tészta- és kenyérmegvonás szörnyű lesz. Csak akkor bírom majd ki, ha olyan ételeket eszem, amelyek nagyon látványosak és ráadásul extra finom alapanyagokból készülnek. Ennek tükrében a mai ebédem a képen látható tekercs volt, amelyet a jól bevált szicíliai narancssalátával körítettem. Azt nem mondom, hogy hűde jóllaktam (ez legyen az én bajom), de nagyon finom volt. Normál étkezésnél előételnek ajánlanám, természetesen finom fehérkenyérrel. Vörösvár is kérte, hogy írjak fantáziadús diétás ételekről. A téma amúgy nem jellemző rám, de most muszáj… : (
Hozzávalók: 10 dkg szeletelt füstöltlazac, 5 dkg ricotta, 7-8 levél rucola, só, bors,
1. Az összevágott rucolát belekeverem a ricottába, sózom borsozom.
2. Megkenem a ricottával a lazacszeleteket, feltekerem és félbevágom őket.
5 megjegyzés:
hajrá, én szurkolok!
Értelek, én is ízzel lakom jól, koplalni nem tudnék, kell az élmény. De miért is ne lehetne egy fogyókúrás étel nagyon is ínyenc?
Kitartás, ilyen változatos ízekkel nem lesz nehéz!
Fakanál, Rossamela!
Köszönöm a támogatást! Így, hogy mások is "figyelik" mit eszem, könnyebb lesz, nem csalhatok. : )
Elfelejtettem megkérdezni, hogy vajon miből is szeretnél fogyni? De azért erősen szurkolok:)
És köszönöm, ez nagyon szimpi:)
Vörösvár!
Azért még van mit, amúgy ez egy január óta tartó folyamat hajrája. Hogy toszkánában csinos legyek és 2 hét alatt visszhízzam jóféle olasz koszton. : )
Megjegyzés küldése