2007-12-17

Köszönet!

Ma délután felkerült a Családinetre a hivatalos végeredmény, miszerint megnyertem a fődíjat! Nagy köszönet a blogolvasóknak, akik kitartóan szavaztak!
A nyeremény nagy részét 4-5 rászoruló család között szeretném kiosztani, akiket a szomszédunkban lakó lelkész segítségével választok ki. Ennek kommunikálását egyáltalán nem tartottam volna etikusnak a szavazás alatt. A szavazással kapcsolatban értek igazán megdöbbentő dolgok, de nem hiszem, hogy ez el tudná rontani az örömönket, hogy közösen tudtunk másoknak segíteni, és a karácsonyfájuk alá varázsolni valami kis ajándékot.
Hivatalos értesítést még nem kaptam, egyelőre nem világos, hogy választani lehet vagy kész "pakk" érkezik. Ha választani lehet, jó lenne ha segítenétek abban, mi lehet hasznos ajándék.

10 megjegyzés:

Ízbolygó írta...

Ez igazán nemes dolog! Jó ember vagy Dolce.

Névtelen írta...

gratulálok, drukkoltam neked!

Szentgyörgyi Kata írta...

Drukkoltam és szavaztam is, örülök, hogy nyertél. Ezek szerint, nem csak a receptjeid jók!

Névtelen írta...

Bíztam benned, így ismeretlenül is!
Gratulálok!
Perlah

Névtelen írta...

Örülök neki! És nem kell foglalkozni a negatív emberekkel! Ott kell segíteni, ahol tudunk!

Ja, és még egyszer Gratula!!!

Itality

Névtelen írta...

Szerintem egyáltalán nem lett volna etikátlan csak annyit közölni, hogy a verseny jótékony célra megy. Mert lássuk be, ez így utólag olyan magyarázkodás-szagú. Én nem vonom kétségbe, hogy eredetileg is "tiszták" voltak a szándékaid, de akkor nagyon nem jól kommunikáltad. És mivel a blog-olvasók sosem ismerik személyesen az írót, így itt muszáj kicsit szájbarágósabbnak lenni. Egyébként gratulálok!

Névtelen írta...

drukkoltam neked:). és örülök a nemes célnak :) Boldog Karácsonyt :))))

mARTeee írta...

Szia Credo!

A csaladineten olvastam, hogy van ez az oldalald. Először is hadd gartuláljak, nagyon tetszik és nagyon az ízlésemnek való. :)
Többen is szavaztunk a fórumról és nagyon örülök, hogy megnyerted a verdenyt!

mARTeee írta...

versenyt ;)

Névtelen írta...

Szerintem abban sem lett volna semmi baj ha magadnak tartottad volna meg a csomagot. Hiszen lássuk be a te konyhád volt a legszebb. De ezzel a gesztussal még a kedvességedet is bizonyítottad.
Áldott és " angyalröptés" ünnepeket kívánunk. Bömi család

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin