Valamikor a nyár közepén keresett meg Hegedűs Noémi, a Fakanál magazin főszerkesztője, hogy vállalnék-e főzést és fotózást a magazinnak. A levélváltásunkat egy olasz kisvendéglőben (hol máshol?) elköltött ebéd követte, ahol kiderült számunkra egymásról, nagyon hasonlóan gondolkodunk ételekről, fotókról. A munkához teljes szabad kezet kaptam, én választhatom meg a recepteket és a fotók hangulatát. Ráadásul „hivatalosan” is séf lettem, a Fakanál új séfje : ))). Ha mindig tudnánk előre, mit hoz a jövő… álmomban nem gondoltam volna, hogy egyszer 1.újságokban fogok szerepelni, 2. mindezt ételek révén. Így legyen igaz minden hímsoviniszta gondolat, mint pl. az asszony az maradjon csak a Fakanálnál! A szeptemberi számban, amely tegnaptól kapható, debütálok, és rögtön borítós is lett az egyik képem! Köszönöm!
2008-08-29
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
20 megjegyzés:
Szívből gratulálok! Lehet, hogy "megveszlek". :)
gratulálok ;) szép lett a címlapkép, no meg legalább van egy ürügyöm így ismét belelapozni a fakanálba ;)
Gratulálok! Mostantól keresni fogom a Fakanalat :)
Gratulálok! Klassz a cimlap.
De azért minket sem hanyagolsz ugye?
Üdv.Marcsi
Gratulálok! Én is megveszem!:))))Erika
Szívből gratulálok hozzá! És jó a honlap is!
Bazsalikomos covergirl - ilyen még nem volt!
Én már tegnapelőtt megvettelek a postán:-)
Gratulálok!
bevallom mostanaban kicsit uncsik a receptek az oldalon (sok edesseg...), hianyolom a regi jo subkult authentik italian cuccokat, de orulok a sikerednek, ugyes vagy nagyon
csak lecci tegyel fel par jo paradicsomos tesztas delolasz kajat is :) ja es kepeket a kertrol
kosz
Én is gratulálok! És szerintem ez egy jó újság -kettős értelemben:)
Ez egy jó hír!
Megérdemelten kerültél - átvitt értelemben is - címlapra. Receptjeid és fényképeid eredetiek, áttekinthetők, könnyen reprodukálhatók. Remélem, hogy sikerül megtartanod papíron is a sajátos stílusod.
:-)
Én is megvettem, és rögtön kérdeznék is (így válik interaktívvá egy újság :)): Az aszalt paradicsom olajába a bazsalikomot frissen teszed, nem szárítva, ugye? És nem penészedik be? Különben meg én is imádom a képeidet is, így tovább!
Juhéééé! Nagyon örülök!
Képzeld üdülés alatt nem voltam net közelben, és majd belehaltam hogy nem tudtam mi van az oldaladon.
Szia Kriszta,
ma én is megvettem a Fakanalat. Egyébként vicces, mert már hetek óta kacérkodtam azzal, hogy megvegyem, mert írtál már róla pozitív véleményt. Mostmár nem is haboztam.
Megnéztem a weboldalad is. Nagyon szép, szívből gratulálok hozzá. Azt hiszem jól érzem, hogy ez nagyon nagy dolog az életedben. :-)
Aliz
Köszönöm mindenkinek a gratulációt!
Orsi!
Bazsalikomot csak frisset használok, a szárítottal ki lehetne kergetni a világból. Ha figyelsz arra, hogy mindig olaj alatt legyen, nem fog megpenészedni. Na jó, egy idő után biztos, de addigra elfogy a paradicsom. Ha gondolod, és már nagyon barnulni kezd, vedd ki nyugodtan, az íze addigra átjárja az olajat.
Kisember!
Ízlések és pofonok, van aki meg a desszerteket szereti. De vedd úgy, a hétfői recept csak Neked szól! : ))
Aliz!
Én azt mondanám, inkább érdekes, hogy egy hobbi mivé tudja kinőni magát. Életem legnagyobb dolga, amúgy a fiam születése, remélem most már hamarosan kibújik életem második legnagyobb dolga is! : )
szívből gratulálok!!! örülök, hogy végre a "szaksajtó" is felfedezte a tehetséged! változatlanul úgy gondolom, hopgy az ország 5 legjobb ételfotósa közt vagy. :-)
A Fakanalat rendszeresen veszem, az egyetlen használható főzős újságnak tartom. Rögtön kiszúrtalak (még a poszt előtt), gratulálok! A szüléshez meg sok erőt :)
Óh igen, bár majdnem kint van a feje, nemde? Kitartás az utolsó hetekhez és csodás életed második legszebb napját! ;-)
Gratulálok! Nagyon jó, hogy a csodás képeidet és receptjeidet így még többen megismerhetik! Én is megvettem a Fakanalat, tegnap és ma is főztem-sütöttem belőle.
Gratula! Mihelyst megnéztelek miután olvastam itt!! De azt hiszem, meg is fogom venni!
Megjegyzés küldése