2008-08-29

A Fakanál és én

Valamikor a nyár közepén keresett meg Hegedűs Noémi, a Fakanál magazin főszerkesztője, hogy vállalnék-e főzést és fotózást a magazinnak. A levélváltásunkat egy olasz kisvendéglőben (hol máshol?) elköltött ebéd követte, ahol kiderült számunkra egymásról, nagyon hasonlóan gondolkodunk ételekről, fotókról. A munkához teljes szabad kezet kaptam, én választhatom meg a recepteket és a fotók hangulatát. Ráadásul „hivatalosan” is séf lettem, a Fakanál új séfje : ))). Ha mindig tudnánk előre, mit hoz a jövő… álmomban nem gondoltam volna, hogy egyszer 1.újságokban fogok szerepelni, 2. mindezt ételek révén. Így legyen igaz minden hímsoviniszta gondolat, mint pl. az asszony az maradjon csak a Fakanálnál! A szeptemberi számban, amely tegnaptól kapható, debütálok, és rögtön borítós is lett az egyik képem! Köszönöm!

20 megjegyzés:

Livia írta...

Szívből gratulálok! Lehet, hogy "megveszlek". :)

Unknown írta...

gratulálok ;) szép lett a címlapkép, no meg legalább van egy ürügyöm így ismét belelapozni a fakanálba ;)

Milene írta...

Gratulálok! Mostantól keresni fogom a Fakanalat :)

Névtelen írta...

Gratulálok! Klassz a cimlap.
De azért minket sem hanyagolsz ugye?
Üdv.Marcsi

Névtelen írta...

Gratulálok! Én is megveszem!:))))Erika

Névtelen írta...

Szívből gratulálok hozzá! És jó a honlap is!

"saját levében" írta...

Bazsalikomos covergirl - ilyen még nem volt!

Gabojsza írta...

Én már tegnapelőtt megvettelek a postán:-)
Gratulálok!

Névtelen írta...

bevallom mostanaban kicsit uncsik a receptek az oldalon (sok edesseg...), hianyolom a regi jo subkult authentik italian cuccokat, de orulok a sikerednek, ugyes vagy nagyon

csak lecci tegyel fel par jo paradicsomos tesztas delolasz kajat is :) ja es kepeket a kertrol
kosz

Piszke írta...

Én is gratulálok! És szerintem ez egy jó újság -kettős értelemben:)

Névtelen írta...

Ez egy jó hír!

Megérdemelten kerültél - átvitt értelemben is - címlapra. Receptjeid és fényképeid eredetiek, áttekinthetők, könnyen reprodukálhatók. Remélem, hogy sikerül megtartanod papíron is a sajátos stílusod.
:-)

nagyorsolya írta...

Én is megvettem, és rögtön kérdeznék is (így válik interaktívvá egy újság :)): Az aszalt paradicsom olajába a bazsalikomot frissen teszed, nem szárítva, ugye? És nem penészedik be? Különben meg én is imádom a képeidet is, így tovább!

Age írta...

Juhéééé! Nagyon örülök!
Képzeld üdülés alatt nem voltam net közelben, és majd belehaltam hogy nem tudtam mi van az oldaladon.

Névtelen írta...

Szia Kriszta,

ma én is megvettem a Fakanalat. Egyébként vicces, mert már hetek óta kacérkodtam azzal, hogy megvegyem, mert írtál már róla pozitív véleményt. Mostmár nem is haboztam.
Megnéztem a weboldalad is. Nagyon szép, szívből gratulálok hozzá. Azt hiszem jól érzem, hogy ez nagyon nagy dolog az életedben. :-)

Aliz

Dolce Vita írta...

Köszönöm mindenkinek a gratulációt!

Orsi!
Bazsalikomot csak frisset használok, a szárítottal ki lehetne kergetni a világból. Ha figyelsz arra, hogy mindig olaj alatt legyen, nem fog megpenészedni. Na jó, egy idő után biztos, de addigra elfogy a paradicsom. Ha gondolod, és már nagyon barnulni kezd, vedd ki nyugodtan, az íze addigra átjárja az olajat.

Kisember!
Ízlések és pofonok, van aki meg a desszerteket szereti. De vedd úgy, a hétfői recept csak Neked szól! : ))

Aliz!
Én azt mondanám, inkább érdekes, hogy egy hobbi mivé tudja kinőni magát. Életem legnagyobb dolga, amúgy a fiam születése, remélem most már hamarosan kibújik életem második legnagyobb dolga is! : )

gastrogaleri írta...

szívből gratulálok!!! örülök, hogy végre a "szaksajtó" is felfedezte a tehetséged! változatlanul úgy gondolom, hopgy az ország 5 legjobb ételfotósa közt vagy. :-)

Vera írta...

A Fakanalat rendszeresen veszem, az egyetlen használható főzős újságnak tartom. Rögtön kiszúrtalak (még a poszt előtt), gratulálok! A szüléshez meg sok erőt :)

Névtelen írta...

Óh igen, bár majdnem kint van a feje, nemde? Kitartás az utolsó hetekhez és csodás életed második legszebb napját! ;-)

Cecile írta...

Gratulálok! Nagyon jó, hogy a csodás képeidet és receptjeidet így még többen megismerhetik! Én is megvettem a Fakanalat, tegnap és ma is főztem-sütöttem belőle.

Névtelen írta...

Gratula! Mihelyst megnéztelek miután olvastam itt!! De azt hiszem, meg is fogom venni!

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin