2008-12-11

Egyszerű de nagyszerű köret

Az elmúlt hetekben másodszorra készítettem ezt a gyors köretet. Pár perc alatt elkészül és mennyei amint a vajban édesre sül az enyhén ánizsos ízű édeskömény. Legjobban vajban sült lazachoz illik.

Hozzávalók: személyenként 1 édeskömény, vaj

1. Az édesköményt megtisztítom, méretétől függően 4 vagy 8 részre vágom
2. Teflonserpenyőben vajon lassan megsütöm, míg szép pirult lesz

3 megjegyzés:

erős ildikó írta...

Nagyon vonzó köret, biztos kipróbálom!

Edit írta...

Csak azert vettem meg, mert tetszett a keped alapjan es mert kivancsi voltam ra egy ideje. a ferjem szerint nyersen olyan mint a Negro... vasarnap delutan ebedre keszitettem - egyelore csak magamnak, hatha "embernek" nem izlik. Majszoltam a grillezett edeskomenyemet a grillezett csirkemellel es arra gondoltam, h "alacsony kaloriatartalom ide, reformkonyha oda, a krumplipure-rantotthusnal szamomra nincs jobb... nekem csalodas volt, de gondolom erre mondjak, h izlesek es pofonok ... :)

Dolce Vita írta...

sztem igen : ) Én imádom, nyersen, főzve, sütve, grillezve. Pont a negrós íze miatt. Ez a vajas grillezett nálam a lazac elengedhetetlen körtete

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin