Az elmúlt hetekben másodszorra készítettem ezt a gyors köretet. Pár perc alatt elkészül és mennyei amint a vajban édesre sül az enyhén ánizsos ízű édeskömény. Legjobban vajban sült lazachoz illik.
Hozzávalók: személyenként 1 édeskömény, vaj
1. Az édesköményt megtisztítom, méretétől függően 4 vagy 8 részre vágom
2. Teflonserpenyőben vajon lassan megsütöm, míg szép pirult lesz
2008-12-11
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
3 megjegyzés:
Nagyon vonzó köret, biztos kipróbálom!
Csak azert vettem meg, mert tetszett a keped alapjan es mert kivancsi voltam ra egy ideje. a ferjem szerint nyersen olyan mint a Negro... vasarnap delutan ebedre keszitettem - egyelore csak magamnak, hatha "embernek" nem izlik. Majszoltam a grillezett edeskomenyemet a grillezett csirkemellel es arra gondoltam, h "alacsony kaloriatartalom ide, reformkonyha oda, a krumplipure-rantotthusnal szamomra nincs jobb... nekem csalodas volt, de gondolom erre mondjak, h izlesek es pofonok ... :)
sztem igen : ) Én imádom, nyersen, főzve, sütve, grillezve. Pont a negrós íze miatt. Ez a vajas grillezett nálam a lazac elengedhetetlen körtete
Megjegyzés küldése