2011-05-02

Májusi naptár

Óriási munkában voltunk a hétvégén, szobákat cseréltünk, a 2 gyerkőc összeköltözött egy nagy, közös szobába. Festés, pakolás... főzés helyett. A májusi naptárat azért elkészítettem, de terveztem hozzá egy epres sütit is, amely persze nem valósult meg. Szép tervek voltak, hogy a festés mellett majd én itt 3 rétegű, epres-habos sütit sütögetek. De ami késik, az nem múlik, ígérem, jön a naptárhoz ez is.
A naptár a szokás szerint két méretben tölthető le: 1920x1200 és 1280x1024. Az eddigiekhez képest a naptáraknak van egy halvány kerete, nem file letöltési hiba!

9 megjegyzés:

Kriszta írta...

Gyönyörű! Köszönöm!

Kriszta írta...

Gyönyörű!

ehran írta...

Kriszta: Elírtad a címet. :)

Dolce Vita írta...

fengsui, köszi! : )

Andrea írta...

Kedves Kriszta!

Mindig alig várom, hogy hónap eleje legyen, imádom a naptárjaiadat.
... és a recepteket is. Pénteken ismét nagy sikert arattam a grissini-fociacca tésztával, nagyon szeretjük, köszönet érte!

Csongi írta...

Épp háttérképet kerestem a monitoromra, gyönyörű! Köszönöm!

Eszter írta...

Keret nélküli változatban is lehetne kérni a naptárképet? Eddig olyan jók voltak a teljes képernyős variációk, mert azok élőbbnek, közelibbnek hatottak.

Zsuzsa írta...

Igen, a kerettel az egész kisebb lett, nem tölti be, nem "hatja át" az egész képernyőmet:(

Dolce Vita írta...

ma, ha lesz időm, felteszem kicsiben is. Az én monitorom 1920x1200, ehhez a kép már valós méreténél túl van nagyítva, azaz az eperszemek nagyobbak mint a valóságban. Nekem ez fura volt, azért kapott egy keretet. ha lesz ma szabad pár percem feltöltöm keret nélkül is

Related Posts Widget for Blogs by LinkWithin