
Hozzávalók: 20 dkg friss torma, 1 kis cékla, 1 dl víz, 1 dl fehérborecet, 1 dl tejszín, 2 nagy evőkanál tejföl, 2 ek. méz, frissen őrölt bors, csipet só
1. A tormát és a céklát pucoljuk meg, reszeljük le. A tormát tartsuk teljesen merőlegesen a reszelőre, így lesz szép apró a reszelék és a lehető legkevesebb szálas rész kerül bele.
2. A vizet forraljuk fel, öntsük a keverékre, keverjük hozzá az ecetet, a mézet.
3. Ha meghűlt, keverjük hozzá a tejszínt, a tejfölt, frissen őrölt borssal és egész kevés sóval fűszerezzük
4 megjegyzés:
Gyonyoru a hatterkep, mint mindig...
nagyon szép, köszönöm! már be is laktam :)
Szépséges!
és finom : )
Megjegyzés küldése